- Konu Sahibi yalnizkus_
-
20 yıla 50 yaşına gelicem en güzel yaşlarım heba olduValla ekonomi mezunuyum Mali müşavirim, benim bilgilerim doğrultusunda malesef böyle, bir mucize olursa bilemiyorumHa tabiki şöyle 20 yıl süresince yavaş yavaş iyiye gidip 20 yıl sonunda ülke düze çıkabilir demek istedim.. umarım tabi..
Sen yine iyisin, 20 yıl daha ömrü olmayanlar var aramızda.. veya yeni doğup ilk 20 -30 yılını sefalete gömecek olanlar.....hepimiz sapı tuttuk.20 yıla 50 yaşına gelicem en güzel yaşlarım heba olduO saatten sonra düzelse nolacak ya gerçekten moralim bozuluyor.
20 yılım vardır umarımSen yine iyisin, 20 yıl daha ömrü olmayanlar var aramızda.. veya yeni doğup ilk 20 -30 yılını sefalete gömecek olanlar.....hepimiz sapı tuttuk.
Ciğerimi deldin tohru... dünya coğrafyasının ve tarihinin en kadersiz şahitleriyiz biz şu anda....en azından yalnız değilsin.20 yılım vardır umarımvarsayarak konuştum ama ben ortalama bir ailede yeni doğmuş olmayı tercih ederdim en azından 20li 30lu yıllarım belki güzel geçerdi veya biraz daha önce doğmuş olsam en azından ülke bu hale gelmeden evimi arabamı almış gezmiş tozmuş olurdum.neyse artık kader böyleymiş inşallah güzel gün görürüm en kısa zamanda sağlık olsunda ayvayı yesekte bir şekilde umudum var.
Evet ya onu bende farkettimBu yorumu görünce aklıma geldi. Şu twister dondurma vardı bilmem bilir misiniz. Bu sene bi aldım onun bile yarısı yok :))
Bulabilirsen bana da haber verSabahtan beri market brosurlerine bakiyorum, en uygun bebek bezini bulmaya calisiyorum.
Sok marketten bebeland aldimBulabilirsen bana da haber ver
O kadar çok ki hangi birini yazsam bilemedim.Merhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Eskiden doyurucu menü diye alınan tabaklar kuş kadar kalmış.Ya zaten dışarıdaki yiyeceklerin tadı da gramaji da düştü, hadi ayda bi iki kere paraya kiyayim yiyeyim diyorsunuz önünüze gelen yemegin durumu iyice sinir ediyor.
Birde 3-5 sene once aldigim marka kiyafetlerim hala taş gibi ama gecen yil aldigim ayni markanin kiyafetleri dökülüyor. Pahalı seylerin kalitesi de tadi da kalmadi ben en cok buna tahammül edemiyorum.
Benimki de tuvalete alışmış sadece uyuduğu zamanlarda takıyorumSok marketten bebeland aldimsu an tuvalet egitimi veriyorum, sadece geceleri ve ogle uykusunda takiyorum.
tatile çıktım.3 gün değil 1 gün ama çıktım.ihtiyaçlarımı daha planlı yapıyorum.Merhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?