- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
bende dışarda yemeyi bıraktımevet dışarıda yenen yemeklerin kalitesi gerçekten çok düştü. Inanılmaz fark ediyor eskisine göre . Artık canımda pek çekmiyor dediğniz gibi ya miktar olarak az ya bayat yada bir şeylerden kısıldığı için tatsız geliyorlar
Ben bu sorunu adet kabı alarak çözdüm. İki ay pedlere vereceğim parayla çok rahat bir sene kullanırımKonuyu okurken aklıma direkt geçenlerde elim titreyerek aldığım ped geldibayaa ihtiyaç olan şey bana lüksmüş gibi geldi ya la
Ben de onu düşünüyorum valla domates fiyatları da bı düşmediben kışlik domates soslarini ve reçelleri düşünüyorum kara kara
alsak bir dert almasak daha cok dert.
bu kış çok cetin geçecek bir çok insan için
Balık yağının faydası kesin değil . Dondurulmuş balıkta bile omega 3 ün 6 ay içinde bozulduğunu gösteren çalışmalar var . Şişelenmiş yağda durum daha kötüdür . En iyi ve ucuzu mevsiminde çocuklara balık yedirmekKonuşmaya başlayınca bitmiyor ki.. Ruhum daralıyor içim sıkılıyor konuşurken.
Ben bu sene ücretsiz izindeydim tek maaştık. Bi de arabayı yenilemek zorunda kaldık Eylül ayında dolar ve altın borç aldık. Bir sene daha tek maaş gibi yaşayıp borç ödemeyi planlıyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum.
Küçük de kreşe başladı. Okula giden 2 çocuk. E kendim çalışacağım araba ekstra masraf.
Ama beni en çok çocuklar için olan şeylerin fiyatları üzüyor. Balık yağı 220 lira olmuş 1 ay gidiyor. 2 çocuk var 440 lira şu an sadece ona veriyorum mesela. Büyük oğlum yaşına göre çok zayıf ona ekstra takviye yapıyorum 150 lira aylık. Haftada 1,2 saatlik spor kursu 300 500 arası değişiyor. Küçük sosyalleşsin oyun grubuna gitsin haftada 1 saat aylık 450..
Amann gene daraldım..
Şişelenmiş olandan değil jel forumda ve ekstra vitaminli olanlarından alıyorum doktor tavsiyesiyle. Balık yedirmekte zorluk çektiğim için bunu tercih ediyorum.Balık yağının faydası kesin değil . Dondurulmuş balıkta bile omega 3 ün 6 ay içinde bozulduğunu gösteren çalışmalar var . Şişelenmiş yağda durum daha kötüdür . En iyi ve ucuzu mevsiminde çocuklara balık yedirmek
Benim de öyle her sene yurt dışı tatili yapardık hadi o lüks diyelim ülkede bi ege Ya da tekne turu her yaz yapardık . Bu yaz eve yakın denize ancak gidiyorum onda da şemsiyemi bile kendim götürürüm. Gelirimiz de arttı neden böyle anlam veremiyorum artıkMerhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Mesela ped geçen markette onlu pakete 34 liraya indirmişlerdi.Sıradan ihtiyaçları geç zaruri ihtiyaçlar bile lüks haline geldi
Emzirme döneminde olduğum için yaklaşık bir yıldır adet olmuyordum. Yeni adet olmaya başladım. Ugradigim şoku tahmin edemezsiniz fiyatları görünceMesela ped geçen markette onlu pakete 34 liraya indirmişlerdi.
Ben bekar olduğum için o aşamaya geçemedimBen bu sorunu adet kabı alarak çözdüm. İki ay pedlere vereceğim parayla çok rahat bir sene kullanırım
Merhaba hamamotunu nasıl kullanıyorsunuz acabaHamamotu öneririm iğrenç kokuyor ama kökten aliyor ve uzun sure cikmiyor tuyler ve azaliyor.. agdaya epilasyona asiri hassas olan benim icin kurtarici gibi bi sey oldu, tabii o kokuyu duyan tuyler kesin intihar ediyordur o ayri
Ilık suyla krem kıvamına getirerek sürüyorum ve 3-4dk bekleyerek plastik aparatla sıyırıyorum ama su tutunca da akıp gidiyor zaten.Merhaba hamamotunu nasıl kullanıyorsunuz acaba
Teşekkür ederim peki işe yarıyormu?Ilık suyla krem kıvamına getirerek sürüyorum ve 3-4dk bekleyerek plastik aparatla sıyırıyorum ama su tutunca da akıp gidiyor zaten.
Rica ederim. Evet kesinlikle işe yariyor ama kokusu çok berbat :)Teşekkür ederim peki işe yarıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?