- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Çok teşekkür ederimyani İzmir merkezde zaten denize girilebilecek bir plaj söz konusu değil, bulunduğunuz lokasyona göre ortalama 45-50 dk araba yolculuğu yapmanız gerekiyor.
biz genelde karaburun- mordoğan taraflarına gidiyoruz. Ardıç ve manal koyları çok güzel oluyor. Hafta içi Çeşme Ilıca plajı da güzel bir seçenek olabilir. Ben denizini pek sevmesem de Eski Foça'nın da seveni çok. Bunun dışında Seferihisar-Doğanbey, Akarca sahilleri de güzel. Urla Taraflarında da güzel plajlar var. Biz arabayla kıyı kıyı geziyoruz genelde. Buca'dan da bahsettiğim yerlere arabayla 45 dk 1 saat arasında toplu taşımayla ise aktarmalar vs derken 1.5-2 saat arasında gidebilirsiniz
Hayir ben tuylerim varken uyguluyorum tuylerimden kurtulayim diye çünkü ölürüm de agda yapmam resmen fobim var.TeşekkürlerTüyleri aldıktan hemen sonra değil mi
Çok değil 2 sene öncesi kızımla haftasonu sinemaya gider,yemek ve dondurmamızı yer 150 civarı harcardık…şimdi bi kahve olmuş 40 lira kızda büyüdü o da istiyo sadece kahveye 80 lira gidiyo..ben artık en ucuzu neysr onu seçiyorum ki standartların üstünde kazanıyoruz ,herşeyin uygununu almaya çalıştığımız halde ay sonunu göremiyoruzBulunduğum ilde deniz kenarına gider yer içer benzinle birlikte 100 lira harcar dönerdik şimdi araba sadece 300 lira yiyor
Çeşme'de Ilıca halk plajı var,çok güzel.Merhaba konuyla alakalı değil ama İzmir'de halk plajı nerde acaba Buca ya yakın mi
Bende hamamotu denemek istiyorum ama kokusu tüm evi sarıpta evdekiler ne bu koku diye söylenirler mi diye tereddüt ediyorum yada banyoda kokusu günlerce kalır mı ?Hamamotu öneririm iğrenç kokuyor ama kökten aliyor ve uzun sure cikmiyor tuyler ve azaliyor.. agdaya epilasyona asiri hassas olan benim icin kurtarici gibi bi sey oldu, tabii o kokuyu duyan tuyler kesin intihar ediyordur o ayri
12 yaşındaki kızımda starbucks delisiBizim bir arkadaş grubumuz var 5-6 kişilik. Her gün spordan sonra buluşur starbucksta otururuz normalde. Artık bir gün oturduysak diğer gün eve geçiyoruz direkt çünkü kahve olmuş 30 TL.
Ya da ben her oturduğumuzda kahve almıyorum, sohbet muhabbet sonra kalkıyoruz. Aşırı üzücü bir durum.
Kesinlikle söylenirler hatta dayak bile yiyebilirsiniz o dereceBende hamamotu denemek istiyorum ama kokusu tüm evi sarıpta evdekiler ne bu koku diye söylenirler mi diye tereddüt ediyorum yada banyoda kokusu günlerce kalır mı ?
Riske girmemek en iyisi o zamanKesinlikle söylenirler hatta dayak bile yiyebilirsiniz o derece
Evde tüm gün ya da bir iki gün yalnız kaldığınızda deneyebilirsinizRiske girmemek en iyisi o zaman
Aynen biz de zor yetisiyoruz artık , çok var mama verdiğimiz kedi köpekHem de en kötü mamalar bu fiyatta şu an sokak kedileri ölmemek için yiyor bitene kadar da bu sıcakta mamalar kokuyor. Zorunlu gidalardan, tuketim urunlerinden fahis kdv alinmamali artik, gucu olmayan besleyemiyor her taraf ac hayvan dolu cunku mama alamayan 900-1200tl ye kisirlastirma da yaptiramiyor. En cok hayvanlar icin endise ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?