- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Welcome to the jungleMerhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Doğru hamile kaldığım da hayat bu kadar pahalı değildi doğurana kadar herşey 3 katına çıktıeskiden parfüm alırken düşünmezdim bile. Şimdi sıkarken o kadar cimri davranıyorum ki. Nemlemdiricim bitti. Pahalı bir marka olduğu için onun yerine bepantel derma ile idare ediyorum. Aaa bu arada en büyük lüks çocuk yapmak bence
Hayırlı olsun. Mutlulukla huzurla büyütün bebeğinizi. Maddi yönden ailemin bana sunduğu ya da ailesinin eşime sunduğu imkanları günümüz koşulunda kendi çocuğumuza sunamayacağımızı düşündüğümüz için bebek fikri Askıda bizim için.Doğru hamile kaldığım da hayat bu kadar pahalı değildi doğurana kadar herşey 3 katına çıktıyinede iyi ki doğurmuşum çok tatlı
Bu yorumu görünce aklıma geldi. Şu twister dondurma vardı bilmem bilir misiniz. Bu sene bi aldım onun bile yarısı yok :))evet dışarıda yenen yemeklerin kalitesi gerçekten çok düştü. Inanılmaz fark ediyor eskisine göre . Artık canımda pek çekmiyor dediğniz gibi ya miktar olarak az ya bayat yada bir şeylerden kısıldığı için tatsız geliyorlar
ay cok kötü kokuuor oHamamotu öneririm iğrenç kokuyor ama kökten aliyor ve uzun sure cikmiyor tuyler ve azaliyor.. agdaya epilasyona asiri hassas olan benim icin kurtarici gibi bi sey oldu, tabii o kokuyu duyan tuyler kesin intihar ediyordur o ayri
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun. Mutlulukla huzurla büyütün bebeğinizi. Maddi yönden ailemin bana sunduğu ya da ailesinin eşime sunduğu imkanları günümüz koşulunda kendi çocuğumuza sunamayacağımızı düşündüğümüz için bebek fikri Askıda bizim için.
Lüx olmayan yokki.Merhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Evet bu mama olayına ben de çok sinir oluyorum . 400 - 500 küsur ne yahu !Bende ayni konum ve durumdayim, kirada vermiyorum ama disari cikmak, seyehat etmek, arabamla bi yerlere gitmek, hatta sokak kedilerine yillardir aldigim 15kg lik mamalar bile lüks haline geldi. Bunlarin alternatifi yok yani para yoksa alternatifte yok, anca evde takilmak, evde bulusmalar yapmak falan..
İğrenc kokuyor deyince hatırladım. Annem kullanırdı yıllar önce.Hamamotu öneririm iğrenç kokuyor ama kökten aliyor ve uzun sure cikmiyor tuyler ve azaliyor.. agdaya epilasyona asiri hassas olan benim icin kurtarici gibi bi sey oldu, tabii o kokuyu duyan tuyler kesin intihar ediyordur o ayri
İstesen alabiliyordun yani?Dün diyet alışverişi için çıktım sadece tavuk alıp döndümbadem, kuru incir, kayısı, Activia yoğurt alıyım diye gitmiştim hiçbirini almak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?