Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb mesajinizi yeni gördüm. Ben ertesi günü birakmistim su orucunu. Cünkü kizim 1 yasina girince emzirmeyecegim demistim ama malesef olmadi emmek isteyince bende bir anne olarak dayanamadim. Kizima haksizlik ediyorum diye birakmak mecburiyetinde hissettim kendimi. Suan kilolarimla kizimi büyütüyorum.Hnmsnl devam ediyor musunuz nasıl gidiyor
Bnde de insulin direnci var cnm bnde duramiodum ama ne zaman oruca niyetlensem baktm ki ancak o zamanlar kendimi tutabiliorum bi arkadasimina annesi onun ogrencisine gitti doktor cok guzel temizlendindi cok da kilo verdi bu arada cnm ozellikle hamile kalacaklar icin tutsun dio zaten su orucu bnde bebis dusunuorum o yuzden aclik istiorum ki kisler yok olsunMerhaba ilk defa duydum ve kilo veremeyen biri olarak çok ilgimi çekti yemeden duramıyorum sürekli açım insülin direnci kahretsinki!
Şuan hamilelik durumu olabilir diye başlayamıyorum. Eğer hamilelik yoksa ben de denemek istiyorum , önümüzdeki günlerde belli olur hayırlısı inşallah.
Ben şuan adet günüm geçti olmadım Bi ihtimal hamilelik barsa diye başlayamıyorum . Hamileysem bu çok sağlıklı olmaz ama değilsem hamilelik için kilo vermem şart 95 kiloyum geçen sene 93 falan iken hamile kaldım dış gebelik oldu ağır bir ameliyatla alındı kilodan dolayı ameliyat sonrası çok fazla Ağrı ve sorun yaşadım. Bu kadar kilo ile hamile kalıp 8.9. Ayda ne yaparım onu da bilmiyorum üstelik bel fıtığım varBnde de insulin direnci var cnm bnde duramiodum ama ne zaman oruca niyetlensem baktm ki ancak o zamanlar kendimi tutabiliorum bi arkadasimina annesi onun ogrencisine gitti doktor cok guzel temizlendindi cok da kilo verdi bu arada cnm ozellikle hamile kalacaklar icin tutsun dio zaten su orucu bnde bebis dusunuorum o yuzden aclik istiorum ki kisler yok olsun
Ben aidin salihin butun kitabinj okudum cnm tam tersi diorum ya suanda tutman en saglikliso hatta dusuk tehlikesi bile varsa aclik onerioBen şuan adet günüm geçti olmadım Bi ihtimal hamilelik barsa diye başlayamıyorum . Hamileysem bu çok sağlıklı olmaz ama değilsem hamilelik için kilo vermem şart 95 kiloyum geçen sene 93 falan iken hamile kaldım dış gebelik oldu ağır bir ameliyatla alındı kilodan dolayı ameliyat sonrası çok fazla Ağrı ve sorun yaşadım. Bu kadar kilo ile hamile kalıp 8.9. Ayda ne yaparım onu da bilmiyorum üstelik bel fıtığım var
As ben sandım ki hani hamile kalmayı kilo etkiliyor ya kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırdığı için söyledin sandım ama hamileyken insan sürekli acıkıyor midem kıyılıyor resmen :))Ben aidin salihin butun kitabinj okudum cnm tam tersi diorum ya suanda tutman en saglikliso hatta dusuk tehlikesi bile varsa aclik onerio
Evet iste psikolojik o cnku dusunsene ilk haftalarda o nohut kadsr bile degil aslinda yeme isteyen biziz o yuzden de ozellikle hamile adaylarina tabsiye edio bnde ondan istiorum :)As ben sandım ki hani hamile kalmayı kilo etkiliyor ya kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırdığı için söyledin sandım ama hamileyken insan sürekli acıkıyor midem kıyılıyor resmen :))
Cok guzel cnm ama su orucu hem kilo hem beden temizlemek icin o yuzden sinit falan yeme derim benAidin Salih hanımı okudum Bikaç araştırdım. Kendime uyarladım geçen hafta iki gün yaptım şimdi de dün başladım hiç açlık çekmiyorum nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum. Sabah Bi bardak sirkeli su içiyorum saat 2 gibi elime ne geçerse mesela Bi tabak çorba veya Bi simit ne bileyim işte evde ne bulsam ağzıma atıyorum. Aralarda Bi su içiyorum. Başka hiçbişey yemiyom. Günde Bi bardak kahve içiyorum bide sigaram da var. 4 kg verdim Bi hafta devam edicem bakalım ne olcak
İşte günde Bi kez de olsa bişey yemiş olmak için nefsimi köreltmek için yiyorum bugün deniycem bakalım hiç bişey yemiycem inşaallahCok guzel cnm ama su orucu hem kilo hem beden temizlemek icin o yuzden sinit falan yeme derim ben
Hadi ins cnm ya gemismeleriİşte günde Bi kez de olsa bişey yemiş olmak için nefsimi köreltmek için yiyorum bugün deniycem bakalım hiç bişey yemiycem inşaallah
Saat 18'de az önce yani Bi kase yulaf kepekli yoğurt yedim 3 adet de çilek çok başım ağrıdı yedim vallaHadi ins cnm ya gemismeleri
Evet cnm yapiorum takip ettgim bi sayfa var burda fevzi ozgonul diye bi soktor var onun siyetini yapiorum bndeSaat 18'de az önce yani Bi kase yulaf kepekli yoğurt yedim 3 adet de çilek çok başım ağrıdı yedim valla
Yarın sabah ki tartıdan umutluyum artık 7'li rakamlara geçerim İnşallah sen de diyet yapıyormusun. Neyapıyosun
Tartıda süper Bi kg ile uyandım bugün çok mutluyum tutucam boğazımı bu motivasyonlaEvet cnm yapiorum takip ettgim bi sayfa var burda fevzi ozgonul diye bi soktor var onun siyetini yapiorum bnde
Ooo supersin canm ya bir haftada mo gotti bu kilo bnde senin gbi yapiorum bugun sadece iciorum ama arda biseyler de azcik yiyorumTartıda süper Bi kg ile uyandım bugün çok mutluyum tutucam boğazımı bu motivasyonla
78.8 kg yum
Geçen hafta 82-83'tüm
Kesinlikle bişey yemiyorum Sudan farklı olarak Bi kez ağzıma bişey giriyor 75'i görene kadar bukadar sıkı gidip sonra iki öğün sağlıklı Bi şekilde beslenmeyi düşünüyorum.Ooo supersin canm ya bir haftada mo gotti bu kilo bnde senin gbi yapiorum bugun sadece iciorum ama arda biseyler de azcik yiyorum