Ama sanki gecen simit yulaf falan yemistinKesinlikle bişey yemiyorum Sudan farklı olarak Bi kez ağzıma bişey giriyor 75'i görene kadar bukadar sıkı gidip sonra iki öğün sağlıklı Bi şekilde beslenmeyi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sanki gecen simit yulaf falan yemistinKesinlikle bişey yemiyorum Sudan farklı olarak Bi kez ağzıma bişey giriyor 75'i görene kadar bukadar sıkı gidip sonra iki öğün sağlıklı Bi şekilde beslenmeyi düşünüyorum.
Tamam işte bir kez bişey yiyom ne olduğu fark etmezAma sanki gecen simit yulaf falan yemistin
merhaba bayanlar, yeni yilla birlikte Kilo vermek istegim yine gündeme geldi.bugün su orucuna basladim.ilk gün su ana Kadar her hangi bir sikayetim yok.sadece canim slklliyor. acliktan degilde can sikintisindan yiyormusum demekki.
niyetim insallah bir hafta iyi giderse on güne cikarabilirim.
bununla beraber hedefim 7-8 Kilo verebilmek. Bakalim artik durum neyi gösterir. burdan günlük olarak paylasacagim nasil gectigini.
benimle birlikte yapmak isteyenleri beklerim:) hayirli geceler ve hayirli cumalar herkese...
bugün ücüncü günüm,sabah yataktan kalkarken basim Döndü tekrar geri yattim ayakta duramadim. su anda da bas agrisi ve bas dönmesi devam ediyor. bozmamak icin kendimle savas halindeyim.tartildim sadece bir Kilo gitmis.
bir kac Saat daha bekleyecegim eger yine ayni bu sekilde kalirsa devam etmem büyük ihtimalle.
ölmezsem gelismeleri yazarim :)
bugün ücüncü günüm,sabah yataktan kalkarken basim Döndü tekrar geri yattim ayakta duramadim. su anda da bas agrisi ve bas dönmesi devam ediyor. bozmamak icin kendimle savas halindeyim.tartildim sadece bir Kilo gitmis.
bir kac Saat daha bekleyecegim eger yine ayni bu sekilde kalirsa devam etmem büyük ihtimalle.
ölmezsem gelismeleri yazarim :)
Bir de bu konuda cok guzel bir blog yazisi deneyimi var ona goz attin mi ? Ilk 4 gun zorlu geçiyor. Sonrası kuş gibi :)
benim bu biraz acemi isi oldu,üc günü devirdim ve biraktim.sadece su ve sabahlari sebze suyu ictim. sen sana gelin yaoilis seklini Burda benimlede paylasirmisin lütfen yada özelden de atabilirsin.
Canım ozelden de attim blog da burasi:
https://ummuyasemin.wordpress.com/2013/09/11/bir-sifa-orucu-deneyimi/
MasaAllah baya iyi tutmussun ama Allah bana da nasip etsin :)
Sonucu nasıl merak ediyorumSeneler once ingilterede bir arkadasim dort gundur birsey yemedigini soyleyince aynen sizin verdiginiz tepkiyi verdim. Cok ayipladim kucumsedim. Annesine kanser hastasi oldugu icin alman bir doktor onermis. Tumorlerinden bu sekilde kurtulanlar varmis. Seneler sonra zayiflamaya calisirken karsima cikti yabanci kaynaklarda. Annenin akibetini merak ediyorsaniz, maalesef vefat etti.
Karsima nasil ciktigini da soyleyeyim. Benim sayfam da var yaptigim diyetle ilgili oradan okuyabilirsiniz. 5 ayda 64 kilodan 59 kiloya dustum. Cok zorlandim. Cok aciktim. Birgun google a caresizlikten ingilizce "diyetteyim cok acim" gibi birsey yazdim ve karsima bu cikti. 21 gun gibi abartmaya gerek yok, aksam 6dan sonra birsey yemeyip kahvaltiyi mumkun oldugunca oteleyince zaten 18 saat oruc tutmus oluyorsunuz. Su cay kahve serbest. Bu nasil yapilir acliktan olurum derken, denedim. Bunun sirri hic yemek yemediginiz icin insulin dengeniz sabit kaliyor. Yemek yedikten sonra insulin seviyeleri yukselir ve sonra duser ve bir kac saat icinde acikirsiniz. Hic yemeyince aclik da tamamen gidiyor. Ayrica leptin hormonu salgiladiginiz icin kilo verme hiziniz artiyor. Haftada bir kere de 24 saatlik oruc yapiyorum. Yani aksam 6da aksam yemegi sonra ertesi gun 6da aksam yemegi. Boylece kus yemegi yememe gerek kalmiyor. Insan gibi kocaman yemek yiyorum. Benim hayatimi kurtardi. Hem zor olan son ki kiloyu verdim hem de kilomu korudum.
Ilk defa bir gunden uzun oruc tutacagim. yarindan itibaren 4 gun planliyorum. Size buradan gelismeleri yazarim. Ama on yargili yaklasmadan bir deneyin derim. Bu benim kucuk sirrim ve cok mutluyum!
Evet kadinlarla ilgili oyle bir durum var maalesef. Ozellikle dogurganlik konusunda.. Ben de uc ay icinde iki tane husran yasadim. Biri kimyasal gebelik, digeri kalp durmasi, buna mi yormaliyim=( Gerci o donemde hatta ondan bes ay oncesinde fln kesmistim artik oruc olayini.
Ama kilo verme konusunda derseniz INANILMAZ guzel kilo verdiriyor. Aksini diyene inanmayin, minicik kaliyorsunuz walla. Kendim yaptim, biliyorum. Ayrica cok uzun sure o kilo sizi goturuyor..
Merhabaa ben ilk kez katılıyorum ve yeni üye oldum.Su diyetini tamamlayan oldu mu.Bu diyeti araştırıyorum ve nasipse en kısa sürede bende başlamak istiyorum.