• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Kesinlikle bişey yemiyorum Sudan farklı olarak Bi kez ağzıma bişey giriyor 75'i görene kadar bukadar sıkı gidip sonra iki öğün sağlıklı Bi şekilde beslenmeyi düşünüyorum.
Ama sanki gecen simit yulaf falan yemistin

merhaba bayanlar, yeni yilla birlikte Kilo vermek istegim yine gündeme geldi.bugün su orucuna basladim.ilk gün su ana Kadar her hangi bir sikayetim yok.sadece canim slklliyor. acliktan degilde can sikintisindan yiyormusum demekki.
niyetim insallah bir hafta iyi giderse on güne cikarabilirim.
bununla beraber hedefim 7-8 Kilo verebilmek. Bakalim artik durum neyi gösterir. burdan günlük olarak paylasacagim nasil gectigini.

benimle birlikte yapmak isteyenleri beklerim:) hayirli geceler ve hayirli cumalar herkese...

merhaba bayanlar, yeni yilla birlikte Kilo vermek istegim yine gündeme geldi.bugün su orucuna basladim.ilk gün su ana Kadar her hangi bir sikayetim yok.sadece canim slklliyor. acliktan degilde can sikintisindan yiyormusum demekki.
niyetim insallah bir hafta iyi giderse on güne cikarabilirim.
bununla beraber hedefim 7-8 Kilo verebilmek. Bakalim artik durum neyi gösterir. burdan günlük olarak paylasacagim nasil gectigini.

benimle birlikte yapmak isteyenleri beklerim:) hayirli geceler ve hayirli cumalar herkese...

Hayırlı cumalar canım.
Ben de sıvı diyeti yapayım dedim biraz gitti ama ben diyet adi altinda yapamıyorum bir şeyleri. Benim de niyetim var nasıl gidiyor? Birbirimize kuvvet olabilir miyiz?
Bununla alakali bir uzman var ona mesaj ve mail attim bakalim onun denetiminde yapmak istiyorum aslında. Cevap gelir inşallah. Birinin beni denetlemesi lazım :KK43: hayırlısı inşallah.

muallimenur,
Sabah uyandigimda bir bas agrisi vardi su an itibariyle gecti.aliskanlik olarak canim bir seyler yemek istiyor. tv de yiyecek falan görünce icim gidiyor. birakmak istemiyorum.ben en son dün Sabah kahvalti yaptim daha sonra bir sey yemedim. bu Sabah taze sikilmis karisik sebze suyu ictim ve gün icinde normal su iciyorum.

sen ne Zaman basladin kac gün devam etmek istiyorsun?

Ben de sıvı diyeti yapayım dedim biraz gitti ama ben diyet adi altinda yapamıyorum bir şeyleri. Benim de niyetim var nasıl gidiyor? Birbirimize kuvvet olabilir miyiz?
Bununla alakali bir uzman var ona mesaj ve mail attim bakalim onun denetiminde yapmak istiyorum aslında. Cevap gelir inşallah. Birinin beni denetlemesi lazım :KK43: hayırlısı inşallah.[/QUOTE]

bugün ücüncü günüm,sabah yataktan kalkarken basim Döndü tekrar geri yattim ayakta duramadim. su anda da bas agrisi ve bas dönmesi devam ediyor. bozmamak icin kendimle savas halindeyim.tartildim sadece bir Kilo gitmis.

bir kac Saat daha bekleyecegim eger yine ayni bu sekilde kalirsa devam etmem büyük ihtimalle.
ölmezsem gelismeleri yazarim :):63::dua:

bugün ücüncü günüm,sabah yataktan kalkarken basim Döndü tekrar geri yattim ayakta duramadim. su anda da bas agrisi ve bas dönmesi devam ediyor. bozmamak icin kendimle savas halindeyim.tartildim sadece bir Kilo gitmis.

bir kac Saat daha bekleyecegim eger yine ayni bu sekilde kalirsa devam etmem büyük ihtimalle.

Durumunu baya merak ettim devam ediyor musum acaba?
Ben baslayamadim hala dogru düzgün. Arada meyve vs de yiyorum malesef.
Uzman bana geri dönüş yaptı. Onlarin programi 21 31 41 gun seklinde oluyormus. Ilk 10 gun de toplu olarak otelde geciriliyormus goz önünde olmaları ve kolay atlatılması icin.
Bu ise benim sartlarima mumkun degil uymaz. Sonra bana bir besin kalori listesi gönderdi sağolsun.
Simdi sen her saat basi su ictin mi nasil uyguladin? Kac saat oldu toplamda acaba?

Bir de bu konuda cok guzel bir blog yazisi deneyimi var ona goz attin mi ? Ilk 4 gun zorlu geçiyor. Sonrası kuş gibi :)

Bir de bu konuda cok guzel bir blog yazisi deneyimi var ona goz attin mi ? Ilk 4 gun zorlu geçiyor. Sonrası kuş gibi :)

benim bu biraz acemi isi oldu,üc günü devirdim ve biraktim.sadece su ve sabahlari sebze suyu ictim. sen sana gelin yaoilis seklini Burda benimlede paylasirmisin lütfen yada özelden de atabilirsin.

Seneler once ingilterede bir arkadasim dort gundur birsey yemedigini soyleyince aynen sizin verdiginiz tepkiyi verdim. Cok ayipladim kucumsedim. Annesine kanser hastasi oldugu icin alman bir doktor onermis. Tumorlerinden bu sekilde kurtulanlar varmis. Seneler sonra zayiflamaya calisirken karsima cikti yabanci kaynaklarda. Annenin akibetini merak ediyorsaniz, maalesef vefat etti.

Karsima nasil ciktigini da soyleyeyim. Benim sayfam da var yaptigim diyetle ilgili oradan okuyabilirsiniz. 5 ayda 64 kilodan 59 kiloya dustum. Cok zorlandim. Cok aciktim. Birgun google a caresizlikten ingilizce "diyetteyim cok acim" gibi birsey yazdim ve karsima bu cikti. 21 gun gibi abartmaya gerek yok, aksam 6dan sonra birsey yemeyip kahvaltiyi mumkun oldugunca oteleyince zaten 18 saat oruc tutmus oluyorsunuz. Su cay kahve serbest. Bu nasil yapilir acliktan olurum derken, denedim. Bunun sirri hic yemek yemediginiz icin insulin dengeniz sabit kaliyor. Yemek yedikten sonra insulin seviyeleri yukselir ve sonra duser ve bir kac saat icinde acikirsiniz. Hic yemeyince aclik da tamamen gidiyor. Ayrica leptin hormonu salgiladiginiz icin kilo verme hiziniz artiyor. Haftada bir kere de 24 saatlik oruc yapiyorum. Yani aksam 6da aksam yemegi sonra ertesi gun 6da aksam yemegi. Boylece kus yemegi yememe gerek kalmiyor. Insan gibi kocaman yemek yiyorum. Benim hayatimi kurtardi. Hem zor olan son ki kiloyu verdim hem de kilomu korudum.

Ilk defa bir gunden uzun oruc tutacagim. yarindan itibaren 4 gun planliyorum. Size buradan gelismeleri yazarim. Ama on yargili yaklasmadan bir deneyin derim. Bu benim kucuk sirrim ve cok mutluyum!
Sonucu nasıl merak ediyorum

Evet kadinlarla ilgili oyle bir durum var maalesef. Ozellikle dogurganlik konusunda.. Ben de uc ay icinde iki tane husran yasadim. Biri kimyasal gebelik, digeri kalp durmasi, buna mi yormaliyim=( Gerci o donemde hatta ondan bes ay oncesinde fln kesmistim artik oruc olayini.

Ama kilo verme konusunda derseniz INANILMAZ guzel kilo verdiriyor. Aksini diyene inanmayin, minicik kaliyorsunuz walla. Kendim yaptim, biliyorum. Ayrica cok uzun sure o kilo sizi goturuyor..

doğurganlığı nasıl etkiliyor acaba. ben şubat ayında düşük yaptım. haşimato tiroit rahatsızlığım yüzünden yani kesinde değil aslında. ben de sağlıklı olmak için birkaç şeye başvurmayı düşünüyorum ama daha beter etmekten korkuyorum açıkcası. bu bilgiye nerden ulaştınız siz? çünkü hamilelere bile öneriliyor su orucu.

Aslında gecen sene de niyetlendim . Ama çok zor. Karaciğer ve bağırsak temizliği felan diyor ya .
Onlar biraz zor.Uzmanla yapmazsan toksin maddeleri atamazsın gibime geliyor

bunu yaptım ama suyla değil
3 günlük açlık 3 günlük toklukla
ilk 5 kerede 10 kg gitmişti zaten
sağlıksız değil kendimi gayet iyi hissettim ilk 3 gün dışında sonra alışılıyor
vücutta hızlı toksin atımından dolayı ağrılar oluyor katlanırsanız sıkıntı yok
en zor tarafı açlığı bozduğunuz gün boğazınızı tutup su ve meyve suyunu karıştırarak başlayacaksınız
asla katı bişey yok hurma(sağlıklı bilinir ya) bile

Merhaba bir kaç sorum olacak size;
2.gün hazırladığımız karışımı ne kadar süre içeceğiz hazırladığımız bitene kadar mı yoksa 21 gün bitene kadar mı?
Saat başı içtiğimiz su ölçülü mü olacak ya da saat başı değilde istediğimiz zaman içsek olmaz mı?

Bide ingiliz tuzu bildiğim kadarıyla karbonat tadından dolayı fazla içemiyorum sorun olur mu? Yarım bardak anca içebilirim

Merhabaa ben ilk kez katılıyorum ve yeni üye oldum.Su diyetini tamamlayan oldu mu.Bu diyeti araştırıyorum ve nasipse en kısa sürede bende başlamak istiyorum.

Merhabaa ben ilk kez katılıyorum ve yeni üye oldum.Su diyetini tamamlayan oldu mu.Bu diyeti araştırıyorum ve nasipse en kısa sürede bende başlamak istiyorum.

Ben daha önce 10 gün olarak yaptım yaklaşık 6 kilo kaybım oldu şimdi tekrar başlıyorum bugün ilk günüm siz başladınızmı?

Back