ben yazdıklarınızı okudum belki de sizden çok daha kötü durumdaydım, havuzun kenarına yaklaşınca dizlerim titriyordu. birkaç defa yüzme dersi almayı denedim ama grup dersleri cesaretimi daha da kırdı. sonunda geçtiğimiz yaz çok iyi bir yüzme antrenörü çıktı karşıma. özellikle su korkusu alanında çalışıyor. onunla aldığım 10 dersin sonunda kendi kendime suya girebilir duruma geldim. ilk zamanlar elimden tutarak indirdi beni havuza, resmen kollarını morarttım sıkmaktan. suya girdiğim anda tüm vucudum kilitlenip hareket edemez hale geliyordum. ama tatlı sert tekniklerle beni rahatlattı ve geçtiğimiz yaz tatilinde boyumu geçmeyen denizde yüzebildim. öğrenince çok keyifli bir şey. su da güzelse saatlerce çıkmak istemiyorsunuz içinden. mart ayından itibaren derslere devam ederek geliştirmek istiyorum ben. inşallah daha da güzel olacak. maddi imkanınızı zorlayarak mutlaka özel ders alın çünkü diğeri daha beter zaman ve para kaybı, ayrıca özellikle korkuyorsanız daha da arttırıyor korkularınızı..
istanbul'daysanız hocanın bilgilerini de verebilirim..
benim aldığım hoca 1.000TL 10ders veriyordu.. havuz için ekstra ücret vermedim, şuanda nedir aynı mı bi sormak lazım. genelde ders saati 100-150TL arası değişiyor hocalarda. istersen özelden bilgilerini atabilirimBence de özel ders almak en mantıklısı grup dersinde hiçbir şey öğrenemedim, hocalar su korkusu olmayalanla ilgilenip onlara teknik öğretmeye çalışırken korkusu olanlarla pek ilgilenmiyorlar açıkcası. Ders ücretini söyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim cevap için. Hoca ve havuz bilgisini bana da özel mesaj olarak gönderebilir misiniz. Gerçi ben ilk olarak grup dersinde şansımı denemek istiyorum.benim aldığım hoca 1.000TL 10ders veriyordu.. havuz için ekstra ücret vermedim, şuanda nedir aynı mı bi sormak lazım. genelde ders saati 100-150TL arası değişiyor hocalarda. istersen özelden bilgilerini atabilirim
Merhabalar... Benim de büyük korkularım var ve bi an evvel aşmam gerek.sabırlı,anlayışlı ve ilgili bir hocaya ihtiyacım var.hocanın adı ve havuzu öğrenebilirşmerhaba, zaten su korkunuz- yüzme korkunuz- olmasına rağmen bunu soruyor olmanız güzel bir işaret..
demek ki bunu aşmaya hazırsınız..
ben de aynı sorunla karşı karşıyaydım ve 3o yaşından sonra cesaretimi toplayabildim,
özel bir hocayla çalışmanızı öneriyorum, dilerim benimki gibi sabırlı bir meleğe rastlarsınız..
en azından korku kısmını bu şekilde aşın, sonra isterseniz stil için grup dersi de alabilirsiniz,
doğrusu halen derinlikle ilgili endişem var, denizde çok açılmam, kıyıya paralel giderim vb
ama havuzda sıkıntı yok,
yüzme belki de en güzel spor dalı, eklemlerinize yük binmiyor,
bence kendinizi bundan mahrum etmeyin, hadi cesaret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?