Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

Hediyenin mesajı!
Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen.

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"

ıçim acıdı
Evlenme yaşının 14'e düşürülmesi önerisini okuyunca, içim acıdı. 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz eden kişi için şikayet olmadığında yasal işlem yapılmayacağını okuyunca, içim acıdı. 14 yaşındaki kıza tecavüzcüsü evlenme vaadinde bulunabilir diye okuyunca, içim acıdı. Olgun bir erkeğin 14 yaşındaki bir kız çocuğuna nefsinin kabarabileceğini yasal çerçeveye oturtabileceğini okuyunca, içim acıdı. 14 yaşındaki kız çocuğunun ne kadar küçük olabileceğini düşününce, içim acıdı. 14 yaşındaki tüm kız çocuklarını kanatlarımın altına almak istedim. Yapamayacağımı idrak edince, içim acıdı.

Sen kimsin?
Kapıda karşılaştık seninle, bana baktın gülümsedin. Yüzün çok tanıdık geliyordu. Yanından öylece geçtim gittim. Arkamdan bana seslendin ismimle. Sesinden tanıdım seni, 26 yıllık bıyıklarını niye kestin baba?!

1 GB'lık cevşen
Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin.

Kuru fasulye etkisi
Bana bekaretini vermemekte direten kız arkadaşımla tartışma halindeyiz. Tartışma çok alevleniyor ve ona ''Artık yeter, sana sahip olmak istiyorum!'' diye bağırıyorum. Bağırmamla birlikte de, o gün yediğim kuru fasulye etkisini gösteriyor ve gayet seslice gaz çıkartıyorum. Gazdan hemen sonra kız arkadaşım bana mağmalardan mağma beğendirecek bir cevap veriyor: ''Ulan sen daha kıçına sahip olamıyorsun, bana nasıl sahip olacaksın?''

Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!

Altıncı His
Sıkış tepiş halk otobüsünde ayaktayım. Arkalardan bir ses duyuyorum. "Biraz uzak durur musunuz beyefendi!" Kafalar o yöne çeviriliyor, adam cevap veriyor. "Saçmalamayın hanımefendi, aramızda 5 metre var!" Kadın bombayı patlatıyor: "Ama hissettim onu!"

Kaşığın sapı
Etrafında bu kadar çok kız ve kadın gören 80 yaşındaki amcamın yorumu: "Dünya bal oldu yeğenim ama ne fayda, kaşığın sapı kırıldı..."

Ayrı gayrı
Kapısına bahşiş almak için gelen davulcuya ''Ben sana bahşiş vermem, gayri müslimim.'' diyen arkadaşıma, davulcunun ''Müslümanlıkta ayrı gayrı olmaz, ver sen benim bahşişimi...'' cevabı için büyük bir alkış lütfen.

Canım arkadaşım
ılkokul dördüncü sınıftayız. Yazılı kağıtlarını dağıtıyorum, "Teşekkür ederim canım." diyor. Erkek Fatma'yız ya, "Canın çıksın salak!" diyorum. Aradan yıllar geçiyor ve bütün gazetelerde, televizyonlarda haberini görüyorum. Söylediklerim birden aklıma geliyor. Bin pişman oluyorum. Bu vatan için, bizler için şehit olan arkadaşımın gayet masumâne söylediği söze içten içe "Bir şey değil canım. Senin yaptıklarının yanında hiçbir şey." diyorum.

ınsanlık ölmemiş
Bu akşam kapıcımız elinde bir kilo elma, bir kilo ıspanak, yarım kilo domates ile kapımı çaldı. "S..., sizin evden doğru dürüst çöp çıkmıyor. Hanımla konuştum, çöp çıkmayan evde yemekte yoktur diye. Bunları aldık şimdilik, yanlış anlamayın öğrencisiniz, aç kalmayın. Hiç yoksa, arada bir bize uğrayın Allah ne verdiyse yeriz." dedi. Daha önce bu kadar utandığımı hiç hatırlamıyorum. Adama diyemedim ki; midem çok hassas, bir gün yediğim şeyi ertesi gün yiyemiyorum, evde her gün en az 2-3 çeşit yemek yapıyorum. Her sabah okula giderken bir yığın yemeği sokağın başındaki kedi köpeğe götürüyorum, giderken çöpü de atıyorum diye. Düşündükçe halen gözlerim yaşarıyor, onlar gerçekten fakir! Bu iyi niyetlerinin altında kalmamak için de çocuklarına sürekli bir şeyler almaya başladım, yakında ben de iflas edeceğim ama feda olsun.

Ramazan
Mide problemi için babamı doktora götürdük. Ramazan için, doktor oruç tutmamasının daha uygun olduğunu söyledi. Babamın hemen kendisini onayladığını görünce, doktor konu ile ilgili tespitini paylaştı. "Sigarayı bırakın deriz, kimse dinlemez; oruç tutmayın deriz, kimse sözümüzden çıkmaz."

Ah şu teyzeler
Kocaman bir alkış da, mini eteğiyle otobüs bekleyen genç kıza yaklaşıp, herkesin duyabileceği şekilde; "Ateş seni çağırıyor!" diyen teyzeye gelsin lütfen. Reklam mıydı teyze, neydi o öyle?

Hayatın depozitosu
Küçükken arkadaşımın babası içtiği bira şişelerini büfeye geri götürmesi karşılığında, depozito ücretini arkadaşıma verirdi. O da büfeden istediği şekerlemeleri bol bol alırdı. Biz üzülürdük babalarımızın bira içmemelerine. Biz de diğer arkadaşlar gider parktan boş bira şişesi toplar, hem çevrecilik oynar, hem de para kazanırdık. Şimdi düşünüyorum da, galiba en fazla üzülen o arkadaşımızdı. Çünkü bizim babalarımız hala hayatta...

ben buna koptum yaa hepsi süperkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy bına çok güldüm canım yaaa :roflol: kaydirigubbakcemile3

:roflol:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

çok komikler ya :roflol: :roflol: :roflol:
paylaşımın için saol a.s.
hem okuyor hem gülüyorum :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…