Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

kaydirigubbakcemile3

bunlar süper ya hepimizin başına gelebiliyor böyle şeyler

küçük kuzenlerimin arasında geçen diyalog

abi sen neden evlenmiyorsun
neden ki
evlenmek lazım üremek lazım
gelen cevap
annemler bizi ürettide ne oldu?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bende anlatıyım x) Benim 2 yaşında akıllı bir yeğenim var x) Dışarıya çıktığımızda bez takar annesi. Normalde evde bez takmaz ve çişi geldiğinde hep söyler. O muhteşem gün anamurun o güzel parklarından birisinde eğlenmekteydi. Ablamla ben uzaktan onu izliyorduk. Her şey iyi, tehlike de yok. O sırada bizim bücür Arda kalabalığın içine doğru pantolonunu indirip bezini de hışımla çıkartıyor. Biz koptuk... Ablamda diyor "bezini kirletmeyecek ya"... kaydirigubbakcemile3 İşin kötüsü kalabalık bön bön bakarken o kalabalığa doğru çişini yapıyordu Artık neye yanarız neye koparız bilemiyorum sajkfdjkfgds

hiç bu kadar gülmemiştim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

süper yaaa yırtıldım gülcem diye..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy! öldüm gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: çok komik ya sırnaşık şey delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok komik hepsi yaa

yaw tuvalete gidecem gidemiyorum bırakıpta. çatladım gülmekten valla. neyse ben gideyim bari. yoksa apandistim çatlayacak:)))))
emeğine sağlık canım:)))

sırnaşık şey:roflol:delikafadulden ayy koptumm ya gece gece delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

çok güldüm emeğine sağlık gerçekten

Neşem biraz yerine geldi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…