Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

bazılarını daha önce okumuştum
ama acayip güldüm

yine seriye taktın kimse seni durduramaz
yazda gülelim

sevgılıler gununde aranıza yenı katıldım arkadaslar.ıyıkı varsınız ve ıyı kı buradasınız en mutsuz oldugum an bıle yorumlarınızla mutlu oluyorum.ıyı kı buldum sızı hepınızı cokkkkkkkkk sevıyorum

işten geliyorum.bakıyorum çamaşır suyu bitmiş.eşimi arıyorum.hal hatır sormadan, uzatmadan canım çamaşır suyu getirirmisin gelirken diyor ve kapatıyorum telefonu.akşama çamaşır suyu gelmemiş aklımdan da tamamen çıkmış ertesi gün tekrar lazım olduğunda iş dönüşü aynı saatte tekrar arıyorum eşimi canım dun solemıstım camasır suyu getırırmısın eşimin konuşmasına fırsat vermeden pat yine kapıyorum telefonu.derken yine çamaşır suyu yok.akşam geldinde sormayı unutuyorum ve kendim almayıda 3. gün aradımda ben yaa çamaşır su... derken bir bey hey hey hey durunn hanımfendi hergün aynı saate arıyorsun ve çamaşır suyu istiyorsunuz ben sizin eşiniz değilim ama yaaaa demezmi!!!!!!!!

naren valla emeğine yüreğine sağlık saat sabahı 4:30 ve ben gülme krizine girdim süpperdi ya hepside ama ananenin memesini 20 li yaşlardaki yerinde aramasınıda hiç unutamam herhalde

çok güldüm ya çok sağol canım emeğine sağlık
benimde bir anım aklıma geldi.kuzenimle konuşuyorduk aya çıkıyorlar güneşe neden çıkmıyorlar dedi.bende güneş milyonlarca uzaklıktan bile yakıyor ne saçmalıyorsun sen dedim oda o zaman gece çıksınlar demişti.ve bunu söyleyen insan lise öğrencisiydi

Gök yüzünden yildiz düstü!!!kaydirigubbakcemile3
cocukluk animizi anlatayim
iki ablam ve ben aksam vakti balkona cikmistik etrafi incelerken hepimiz yerde birseyin parladigini gördük :) ablam da gökyüzünden yildiz düsmüs dedi ama öyle parliyordu ki. hepimizde heyecanlandik ablam kosa kosa mutfaga gitti uyanik ya yildiz elini yakmasin diye torbadan tutup kaldiracakti. hepimiz heyecanla oraya gittik. ama hepmiz hayal kirikligna ugradik:) cünkü o parlayan sey seker kutusuymus tic tac diye ona da isik vurdugundan parliyormus biz de geriye güle güle eve döndük kaydirigubbakcemile3

Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız

Ben Trabzonlu olarak kirildim size....

Aşksızlık
67 yedi yıl boyunca; ellerini birbirinden hiç ayırmadan, birbirlerinin gözlerine bakarak konuşan anneannemle dedemin beraberlikleri bitti. Çünkü anneannem vefat etti. Kendisine başsağlığı dileyenlere dedemin cevabı "Onsuz sağ başı ne yapayım?" oldu. Aşksızlık ilk kez bu kadar dokundu bana...

Benim gönlüm sarhoştur
Hani benim gönlüm sarhoştu yıldızların altında? Hani sevişmek ahh ne hoştu yıldızların altında? Şarkıda kimse polisten bahsetmemişti...

Cevap güzel
Kız arkadaşıma "Bakire misin?" diye sordum. "Evet, inanmazsan dene!" dedi. Sustum...

Hep kötü değil
Dün gece geç saatte uyandım. Yanımda uyuyan karıma baktım. Ne zorluklar geçirdik, nelere göğüs gerdik beraber. Şimdi her şey çok iyi gitmese de, tutku ile sevmiş ve evlenmiştik. Boynundan, yanaklarından, omuzlarından öptüm usulca. Saçlarını okşadım... Az önce aradı, ağlıyordu. Meğer kötü bir kabustan açmış gözlerini o anda. Uyanıkmış, ses çıkarmamış. "Sanki beni değil, ruhumu sevdin!" dedi. ılk öpücüğümüzden bile güzel gelmiş. Kapattım telefonu. Şimdi benim de gözlerim dolu dolu. Evlilik böyle bir şey işte...

Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi...

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...

Kaldırma kuvveti
Kızdırmak için anneme "Göğüslerin sarkmış" diyen babama annemin cevabı gecikmedi: "Benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıp da kaldıramadığın yerin için henüz bir don icat edilmedi!" Kusura bakma babacığım ama hak ettin.

X