Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

allah sizi kahretmeyekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kakamelşokoban, Kadın , 22 , ıstanbul

Kapı tutacağı
Sen boy farkımız kapansın, ayakta rahat sevişelim diye marangoza platform yaptırıp sürpriz diye yatak odamızda bırakırsan, evi gezmeye gelen akrabalarla birlikte tabii ki bakakalırız bu ne acaba diye! Ben olayı kapatmaya çalıştıkça amcam eline alıp inceledi, çocuklar eğlence sanıp üzerine çıkıp zıpladı, teyzem dolaba ulaşmak için kullandı, kayınvalidem cereyan yapıp kapı çarpmasın diye tutacak olarak kullandı. Bunların üzerine bende yapacak yorum kalmadı haliyle, akışına bıraktım..

süperdi ya bugün bozuk olan moralim bu komik itiraflar sayesin de düzeldi kırıldım gülmekten :roflol::roflol::roflol:

bu erkek anaları...kötükedihüso

ya allah razı olsun vallahı gozumden yas geldı ya
hıc bu kadar gulmemıstım hemde kahkaha ata ata huhauhauhuhushzuhuah tesekkurlerrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyy koptum yaa gecenın bu saatı esımı uyandı kahkahalarımdan uykulu gozlerle baktı bana hadı gec kız uyandı sımdı otur bu saate bende sana uykumda gulerım demz mı ben napcam sımdı yaa nasıl uyıcam kızımda yanımda yuzume bakıyo cocuk daha uyumazda bu bılıyom huyunu hhhee ama yınede valla cok guldum yaa tesekkurler arkadsım paylasımın ıcın:lepi:

hepsi süper kaydirigubbakcemile3
ama buna bayildimm kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm ...
ilk mesajda süperdi.... bab dinlemiyormuş öylemi...

hacettepe tıp fakültesinin önündeki belediye otobüsü durağından iki kız cerrahi asistanı biniyor ayakltalar ...
kızlardan biri ooff çok yorgunup kalp ameliyatındam çktım diyor ...
oturmakta olan babanne ttorununa eğilip '' kalk bak ablan kalp ameliyatı olmuş ...yer ver '' diyor ..bunu duyanlarda bir tebessüm sonra birbirine bakan herkeste bir gülme krizi ...
bababannede söylen miş insanlık yaıyoruz gülecek ne var ?

sengözlerimebaksanabdelikafadulden

İlahi naz canım bugünlerde pek yüzüm gülmüyordu hakkını helel et hiç bugünkü kadar çok gülmemiştim.Rabbimde senin ve sevdiklerini yüzünü hiç soldurmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…