Şu itiraflara bir göz atın kızlarrr:)

Kumanda.

Esimle evde sohbet ediyoruz...kendisi biraz gevezedirde..benimde en sevdigim dizi basladi...televizyonun sesini acacaktim..bir yandanda onu dinliyorum..ve kumandayi esimin suratina tutup sesini kismaya calisan benim...........

gecemsu süpersin ya :))

Ebedilan; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; ıl: Isparta
Yeni evliyim. Dün gece saat 3'e kadar uyuyamadım. Eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünerek sinir oldum. Dahiyane bir plan kurup yattım. Rüya görüyormuş gibi yaparak eşime tekme tokat giriştim! Bir yandan da, "Ne vuruyon?" diye bağırdım. "Aşkım uyan" diye çabaladıysa da tüm hıncımı aldım. Süper zekalı eşim kabus gördüğümü düşünerek bildiği tüm duaları okudu. Eğer ben 1.90, sen 1.65 boyunda olsan, emin ol o duaları uyanıkken de okuttururdum!

kjsdasdskl; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 22; ıl: ıstanbul
Geçenlerde sular kesilmişti. Banyoya gidiyordum. Babam o sırada
tuvaletteymiş. Birden su sesi duyunca, "Aaa! Anne sular gelmiş" dedim. Babam
içeriden gayet sakin seslendi: "Hayır kızım. Ben işiyorum!"

mmoonlight; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 22; ıl: ıstanbul
Annemle birkaç gündür aramız limoni. Birbirimizle çok fazla konuşmuyoruz. Şu Kadıköy'deki tecavüz olayını takip etmişsinizdir. Televizyonda haberi vardı. Annem beni uyarmak istiyordu ama konuşmuyoruz diye bir şey söyleyemiyordu. Birden abime döndü, "Oğlum gördün mü bak kıza şehrin göbeğinde nasıl tecavüz etmişler. Aman dikkat et kendine" dedi! Tabii bütün ev halkı gülmekten yerlere yattı. Ne de olsa anne işte. Uyarmadan yapamıyo.

CinderellaJr; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 23; ıl: Ankara
Anneannem, teyzem yabancı biriyle evlendi diye düğünlerine katılmamıştı. Düğünden aylar sonra eniştemi, anneannemin önyargılarını silmek üzere kayınvalidesinin evine götürdük. Damadı görünce çok şaşırmıştı. Beklenmedik bir şekilde de gayet iyi davranmıştı. Daha sonra teyzemlerin sıkıştırmasıyla olayın iç yüzünü öğrendik. Meğer anneannem Norveçli eniştemin zenci olduğunu düşünüyormuş! Tüm yabancılar zenci oluyor ya! Bir magma bileti de anneanneme lütfen.

SeCrEEtLyy; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; ıl:ıstanbul 20.05.2004
Arkadaşlarla oturuyorduk. Söz, kızların ağda çilesinden açıldı. Her hafta çektiğimiz işkenceyi anlatıyorduk. Erkeklerden biri, "Her hafta nerenize yapıyorsunuz ki?" diye sorunca hep bir ağızdan, "Her yerimizeee" dedik. "Yani bacaklarımıza, kollarımıza, koltuk altımıza" diye sıralarken arkadaşımız bombayı patlattı: "Nasıl yani? Kızların koltuk altında da mı kıl var?!"

savsaklama; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 25; ıl: Ankara
Satanizm cinayetlerinin ve haberlerinin doruk noktada olduğu zamanlardı. O sıralar saçlarım bayağı uzundu. Bir gün okula giderken yanımda bir polis otosu durdu. Arabadan inen memur beni merkeze götüreceklerini söyledi. Sebep ise satanist kontrolü! Polise, satanist olmadığıma dair onu nasıl ikna edebileceğimi sordum. �Üç kulhuvallah, bir elham oku" dedi. Ben de bunun üzerine, �Onları herkes bilir� deyip �Kadir� suresini okudum! Sonra da hızımı alamayıp surede neden bahsedildiğini anlatmaya başladım. Tabii beni götürmekten vazgeçtiler. Hatta bizim memurun �Kadir� diye bir surenin varlığından dahi haberi yoktu.

kekliksarıbebek; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 34; ıl: ızmir
Konak'ta mağazaları gezerken vitrinin öbür tarafından bir erkeğin bana gülümsediğini fark ettim. Hoşuma gitti ama bir türlü yüzüne bakamıyordum. 5 dakika filan oyalandım. Göz ucuyla baktığımda gözlerinin hâlâ bende olduğunu gördüm. Cesaretimi toplayıp yüzüne baktığımda Sinan Özen'in gerçek boyutlardaki karton heykeliyle göz göze geldim! Dumur oldum tabii!

yuhhhh

shigellam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; ıl: Eskişehir
Eşimin erkeklik organına (bu kelime bana çok komik gelir) "Muzaffer" adını taktım. Ailelerimizin yanındayken hep, "Muzaffer nasıl?", "Muzaffer'i benim yerime öp", "Muzaffer yerinden memnun mu?" gibi sorular soruyorum. (Annemler Muzaffer'i arkadaşımızın küçük oğlu sanıyor.) Eşim de bana, "Muzaffer seni çok özledi", "Muzaffer'in saçları uzadı", "Muzaffer'in boyu çok uzadı", "Muzaffer bana küstü" gibisinden cevaplar veriyor. ıkimiz de çok eğleniyoruz. Bu arada, eşim şu anda askerde. Hem onu hem de Muzaffer'i çok özledim!

MeRaKlIpOğAçA; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; ıl: Ankara
Eski erkek arkadaşım o kadar aptaldı ki, bir gün bulmaca çözerken, "3 harfli yaşamsal sıvı" sorusuna "kan" yerine "döl" diye cevap vermişti!

ayyy bu itirafı yazan arkadaş bıyıklarımızı falan aldıgımız duysa napar acaba:)))

06Eda35; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 35; ıl: Ankara
Matrak bir arkadaşım, memeleri taaa dizlerine kadar büyük iki güzel kadın resmini bana maille göndermiş. Öyle bir şey yollayacağını tahmin etmediğim için yanımda oğlum varken açtım. 5 yaşındaki oğlum iki tane koca memeli kadını görünce gözlerini faltaşı gibi açıp şu yorumu yaptı: "Anneeee, memelere bak! Em em bitmez!"

ekerşirinitiraf; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; ıl: ıstanbul
Rüya görürken genelde rüyada olduğumun farkında oluyorum. Mesela uçurumun kenarındaysam, "Nasıl olsa rüyadayım" diye aşağı atlıyorum. Hatta bazen rüyamda, yanımdaki kişilere, "Siz şu anda benim rüyamdasınız. Aslında yoksunuz" bile diyorum. Bir keresinde rüyamda Brad Pitt'i görmüştüm. O zamanlar Jeniffer ile yeni evlenmişlerdi. Öpüşüyorduk. "Karımı aldatıyorum. Vicdan azabı çekicem" filan demişti. Ben de, "Boşver, benim de sevgilim var ama şu anda rüyamdayız" diyerek onu teselli etmiştim!

cookie4ever; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; ıl: ıstanbul
5-6 yaşlarındayken her gece hayalimde canlandırdığım bir hikaye vardı. Bir cadı, bir erkek ile bir kadını garip şekillerde cezalandırırdı. Mesela ikisini çıplak olarak dolaba kilitlerdi veya aynı yatağa yatmaya zorlardı. Bu hikayeleri kurmak, düşünmek çok hoşuma giderdi. Seneler sonra onların benim ilk fantazilerim olduğunu anladım. ılginç bir çocukmuşum.

eee başka; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 21; ıl: Antalya
Bu sabah yurdum insanın bir haline daha şahit oldum. Adamın biri araba kullanırken bir eli havada son sürat gidiyordu. Yanındaki de elini camdan çıkarmış aynı şeyi yapıyordu. Bir anlam veremedim. ışyerine geldiğimde dank etti. Bu hareketi koltuk altlarını serinletmek için yapıyorlar tabii ki! Var mı bizim gibi bir millet yaaa!

DonnaQuijote; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; ıl: ıstanbul
Arşivde arama yapıp göğüslerle ilgili yüzlerce itiraf okudum ama derdime çare bulamadım. Doğumdan sonra bunların eski haline dönme şansı hiç mi yok? Bu akşam kocamla ateşli bir şekilde sevişiyorduk. Aylardır onları oğlumuza devretmiş olmanın acısını çıkarmak için saldırdığında, göğüslerimin eskiden epeyce belirgin olan uçlarının artık şekerparenin ortasına konmuş iki adet fındık gibi gömülü olduğunu farkettim. Bütün konsantrasyonum bozuldu. Zar zor toparlayıp olayı bitirdiğimizden beri de çözüm arıyorum. Kendimle hep barışık olmuşumdur ama aynaya bakınca sutyensiz de mutlu olmak istiyorum. ımdaat

SEUL; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 38; ıl: ızmir
ınternetten yazışıp buluşmaya karar verdiğimiz kız yoğun işleri olduğu için görüşmeyi sürekli erteliyordu. Dün akşam da arayıp şehir dışına önemli bir toplantıya gideceği için görüşemeyeceğimizi söyledi. Gece 11 gibi telefonum çaldı. Arayan oydu. Ama son arama ben olmalıyım ki yanlışlıkla arama tuşuna dokunmuştu. Tam 20 dakika boyunca dinledim. Başka bir erkekle arabadaydılar. Anladığım kadarıyla sevişmek için yer arıyorlardı. Sağolsun, hakkındaki bütün detayları kendi sesinden öğrendim. Meğer bizim iş kadını sekretermiş. Bu akşam buluşuyoruz. Bakalım bir iş kadınıyla (!) saf bir adamın görüşmesi nasıl geçecek!

uskudarda; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 35; ıl: ıstanbul
Karımın fantazileri yüzünden işyerinde telefon seksi macerası yaşadık. Anladığım kadarıyla konuştuklarımızı yan odadaki müdürün meraklı sekreteri duymuş. 2 gündür mecbur kalmadıkça benimle konuşmuyor. Tuhaf tuhaf da bakıyor. Biri ona bunun normal ve telefondakinin de eşim oldugunu söylemezse, kadının gözünde yerim magma merkez üssü olarak kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…