Bilemiyorum cnm , inan kafam karışıkBöyle birinden niye hediye talep ediyorsunuz ki?Samimi görüş talep etmişsiniz,o halde çok saçma bir durum içersindesiniz.Hangi sıfatla size hediye, hatta pahalı bir hediye alacak bu adam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum cnm , inan kafam karışıkBöyle birinden niye hediye talep ediyorsunuz ki?Samimi görüş talep etmişsiniz,o halde çok saçma bir durum içersindesiniz.Hangi sıfatla size hediye, hatta pahalı bir hediye alacak bu adam?
Abla bari alırsa geçenki konu sahibi kız gibi pandora,kiko falan aldırma dişe dokunur bir şeyler aldır ( bence konu sahibi bizle dalga geçiyor)Ben zengin değilim adama alamam bı enayi ortalıkta dolanıp dururken alsa fena olmaz mı
Alsami diyorum takıntı yaptim durumu iyi karşılıksız bı hediye takıntisi benim sorunum
Ben zengin değilim adama alamam bı enayi ortalıkta dolanıp dururken alsa fena olmaz mı
Hahahah o da mümkünSugar baby bence
Evet sevgili değil iz öyle sine takıldım biriSevgiliniz sizden 22 yaş küçük mü?
Vallahi kusura bakmayın,burada kendinden 20 küsür yaş büyük erkeklerle birlikte olan kızları eleştiriyoruz, yani ben eleştiriyorum diyelim.Sizi de eleştiriyorum,22 yaş çok fazla.3, 5 yaş olur göze gözükmez ama bu çok fazla, kaldı ki ortada ilişki falan da yok.Olsa olsa çıkar üzerine kurulmuş bir şey olur bu.Bilemiyorum cnm , inan kafam karışık
Abla bari alırsa geçenki konu sahibi kız gibi pandora,kiko falan aldırma dişe dokunur bir şeyler aldır ( bence konu sahibi bizle dalga geçiy
Evet ben alirmisin dedim tamam dediNasıl sizin zorlamanızla o kısmını anlayamadım. Siz mi istediniz
Biraz öyle olduNasıl sizin zorlamanızla o kısmını anlayamadım. Siz mi istediniz
Siz ne vereceksiniz karşılığında?Ben zengin değilim adama alamam bı enayi ortalıkta dolanıp dururken alsa fena olmaz mı
Hicbir erkek iletişimi şu dedikleriniz için sürdürmez be ablam. Dahası olmadığına emin misiniz?Evet sevgili değil aslında haftada bı gün görüştüğümüz bı saatlik uzak mesafe den selam kelam olayi genellikle WhatsApp ta her gün konuşuyoruz