Y
Dolandırıcılık alıştırması mı yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolandırıcılık alıştırması mı yapıyorsunuz?
Yok artık dahada nelerDolandırıcılık alıştırması mı yapıyorsunuz?
Y ne?
Şu ipli bileklik altın olanlar var ya cnm ha işte onlardanAy hediye ne çok merak ettim:)
Ne peki bu yaptığınız?Yok artık dahada neler
Bilmiyo rum takıntı galiba kendim alamadim icinNe peki bu yaptığınız?
Dolandırıcılık değilse ahlaksızlık?
Engelli misiniz de çalışıp kazanıp alamıyorsunuz?Bilmiyo rum takıntı galiba kendim alamadim icin
başka bir konuda 49 demişsin.Altmış yaşında değilim yahu benim yas 42
Valla rast gele sayı sectimbaşka bir konuda 49 demişsin.
neyse ne hangi yaşta olursa olsun dilencilik kötü. kimse de karşılıksız size çeyrek altın vermezValla rast gele sayı sectim
neyse ne hangi yaşta olursa olsun dilencilik kötü. kimse de karşılıksız size çeyrek altın vermez
diğer yazdıklarını da okudum. siz 49-42-63 yaşında erkekleri hiç tanımadınız sanırım. gayet de dilencilik. istedim aldı takıntı yaptım istedim vs. hiç hoş değil bir çeyrek altın için. yaşıt da değilsiniz çocuğun yaşındaDüşündüğün gibi değil, dilencilik te yapmiyorum caiz değil zaten alirmisin dedim tamam dedi karşılık beklemiyor .sadece seviyor
Aynen öylediğer yazdıklarını da okudum. siz 49-42-63 yaşında erkekleri hiç tanımadınız sanırım. gayet de dilencilik. istedim aldı takıntı yaptım istedim vs. hiç hoş değil bir çeyrek altın için. yaşıt da değilsiniz çocuğun yaşında
ne aynen öyle? hadi diyelim ki adam karşılıksız seviyor ona kalkıp enayi diyorsun öyle böyle. kim bilir nasıl istedin. birbirimizi kandırmaya gerek yok. hiç ben ne yapıyorum diyor musunAynen öyle
Canım benim sağol destegin icin yaşım 42 ya da diyelim 60 ne desen dogrusun dedim sorguladim.alma gerek yok dedim ama biraz o da takıntılı gurur yaptı belkide alcam diyor illaki ilk defa bı adamdan hediye istedim pişman oldumne aynen öyle? hadi diyelim ki adam karşılıksız seviyor ona kalkıp enayi diyorsun öyle böyle. kim bilir nasıl istedin. birbirimizi kandırmaya gerek yok. hiç ben ne yapıyorum diyor musun
Haklısınız!!!! GerçektenBu şahıs insan sevmiyor ama hediye seviyor insanların sevmeyen bir insan hediyesini ne yapacak pes vallahi
42 yaşında biri olacak 20 yaşında adamla da işin olmamalı bence.... yani o çocuk seks beklentisi içinde olmasa yapmaz bunu. benim fikrimce.Canım benim sağol destegin icin yaşım 42 ya da diyelim 60 ne desen dogrusun dedim sorguladim.alma gerek yok dedim ama biraz o da takıntılı gurur yaptı belkide alcam diyor illaki ilk defa bı adamdan hediye istedim pişman oldum