- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
- Konu Sahibi incitanemmmmm
44 lira geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanser tedavisi bitende alabiliyor mu? Bana hastanede su faturasini dediler. Iski indirim yapiyormus. Siteden baktilar gercekten oyleHer kanser hastasi engel raporu alabilir
Kemoterapi suresince turu farketme yuzde 80 engelli raporu olur tedavi sonrasi oran ture gore degisir
Suyu ilkkez burda okudum bosa para odemisim hep
Kanser tedavisi bitende alabiliyor mu? Bana hastanede su faturasini dediler. Iski indirim yapiyormus. Siteden baktilar gercekten oyle. Benim raporumda felc gecirdigim icin %40 uzerinde. Felc iyilesti ama bir yavaslik var hareketletimde
Kanser tedavisi bitende alabiliyor mu? Bana hastanede su faturasini dediler. Iski indirim yapiyormus. Siteden baktilar gercekten oyle
Anladim o yuzden verildi. Beyin tumoruydu atlattim seneler oldu. Ama tabiki omur boyu kontroller var.Tedaviniz bittiyse kontrolleriniz vardir engel orani duser ama rapor alinir
Turunuz nedir ?
Bu sayede herkes faturasini cok guzel düşürebiliyor yaaa.26 tl bu ay.
sürekli 50 tl geliyordu. Rezervuarın içine 3 tane 250 mllik su dolu şişe koydum. fatura artık yarı yarıya düştü. temizlik açısından da hiçbir sıkıntı yok. Bunu evdeki kimse de fark etmedi