- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.261
- Konu Sahibi incitanemmmmm
2 kişi 58 lira geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günde bir niye balkon yıkıyorsunuz kışın kullanmiyomusunuz ki100 150 tl arası gelir apartmanda en yüksek bize geliyor yandaki komşum 30 40 tl gelirde üzülür gülsemmi aglasam bilemem 5 kisıyiz herkes nerdeyse günlük duş alır camaşır makinesi günlük nerdeyse bazen 2 3 defa çalısır bulaşık makinesi günlük calisir balkonu 2 günde 1 yikarım nerdeyse
Yagmur yagınca ayrı 1 gün yagmur yagsa 3 4 gün güneşli geciyor zaten balkonada cok girip çıkarlar o yüzden yıkamak zorunda kalıyoruz cadde üzerinde oturuyoz bide sürekli toz oluyor2 günde bir niye balkon yıkıyorsunuz kışın kullanmiyomusunuz ki
Anladım bizde kış boynuca balkona çıkılmadiği için ben hiç ihtiyaç duymuyorum yıkamaya bahara doğru yıkarımYagmur yagınca ayrı 1 gün yagmur yagsa 3 4 gün güneşli geciyor zaten balkonada cok girip çıkarlar o yüzden yıkamak zorunda kalıyoruz cadde üzerinde oturuyoz bide sürekli toz oluyor
Her hafta ben çamaşır makinamı mutlaka çalıştırırım, bulaşıklarımı elimde yıkarım ve mutlak 2 günde bi banyo yapılır 2 kişiyiz eşimle 30 tlden yukarı çıkmaz banada elektrik çok gelir her ay 80 yada 90 ama çok fırın kullanırımMerhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
Kızlar bu kartlı sayaç yada kontörlü sayaçlardan nasıl faydalanıyorsunuz herhangi şartları varmı? herkes kullananiliyormu? nasıl başvuru yapılır? benide bilgilendirirseniz çok sevinirimKartlı sayaç bizimki 100 tl lik su Yaklaşık 4 5 ay yetiyor
Yeni kartlı sayaca geçmek istediğini söylüyorsun belediyeyeKızlar bu kartlı sayaç yada kontörlü sayaçlardan nasıl faydalanıyorsunuz herhangi şartları varmı? herkes kullananiliyormu? nasıl başvuru yapılır? benide bilgilendirirseniz çok sevinirim
Su 50 civarı gelir ama elektrik 190 civarı, sizin elektrik inanın çok az geliyomuş.Her hafta ben çamaşır makinamı mutlaka çalıştırırım, bulaşıklarımı elimde yıkarım ve mutlak 2 günde bi banyo yapılır 2 kişiyiz eşimle 30 tlden yukarı çıkmaz banada elektrik çok gelir her ay 80 yada 90 ama çok fırın kullanırım
Benim elektrik bugün 115 tl gelmişSu 50 civarı gelir ama elektrik 190 civarı, sizin elektrik inanın çok az geliyomuş.
Aaa ciddimisin bende diyom bana fazla geliyor burda yazılanları göründe gerçektende az geliyormuş sizlere doğalgaz ne kadar geliyo benim 3 aydır 30 tlnin üstüne çıkmadı dahASu 50 civarı gelir ama elektrik 190 civarı, sizin elektrik inanın çok az geliyomuş.