Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

Evet toparlanman lazım Canim
Kadınların ısı zor hem anne hem kadın olmaz ayrı zor
Ama bende hırslandım dogum sonrası esime farklı yönlerimi göstereceğim insallah

daha detayli bilgi alabilirmiyik

Azıcık bile detay versem site uygunsuz içerikten kapanır valla.

Yüzeysel anlatayım, bir erkeğin bilinçaltında doğurgan kadın her zaman daha seksidir. E karşında hazır hamile bir kadın, hem de kendisi tarafından hamile bırakılmış

Biraz hayalgücü

Valla söyle senin gibi bi hatun olmayı cok istiyorum benim içimde de var aslında ama dışarı çıkaramıyorum cok utanıyorum
Cinsellige deger ver....
Sahsen benim icin onemli...kim ne derse desin....
cinsellik konusunda tatmin olmaliyim yoksa o evliligim icin pek caba sarf etmem....kimilerine dogru kimilerine yalnis gelebilir....
sadececinsellik konusunda degil....sevgi arsiziyim ben
ilgi kayboldu mu biraz hic acimam carlarim.....

Çünkü seni eşlikten bir süreliğine soyutlayip , anne gözüyle gördügü için yanaşmamasi cok normal :) :) ilk 3 ay düsük riskim vardi iliski yasakti ,tehlike gecti esim yanasmadi sadece bol bol sarilip ellerimiz karnimizda uyuduk :) o durabiliyor ben kuduruyorum libido tavan yapmis benim dizginleyemiyorum kendimi :)

Niye sevişmiyoruz ki dedim ,bebegimin hareketlerini artik hissediyorum utanirim artik ,birde o esnada kimildarsa konsantrasyon falan kalmaz dedi ve 9 ay hatta 40-50 gün de sonrasi yaklasik 1 yildir kardes gibiydik :)

Anaaam
Hic böyle dusunmemistim valla cok ilginç tespitler

bence senin canın çekmiş kendine dert edinmişsin
adam şevkatli, ilgili (burada ki derdim var köşesinde kısımına göre çoook şanslısın)
dert etme ve problemin ne olduğunu bildiğin halde çözüm aramaman çok tuhaf doktora git birşey yap adam kaliteli yapmaya çalışıyor yatak odasını yardımcı ol...
ama şuan ne yaparsan yap eşin yüksek ihtimal yaklaşmaz çünkü çoğu arkadaşım da aynı problem vardı... (sadece çocuk dönmediği için doktoru tavsiye eden bir-iki arkadaşım dılşında)

Yalnız değilim demek ki
Benim öncesinde de sorun olmasa hic düşünmeyeceğim zaten de ama iste hep bi cinsel sorunumuz oldu

Ya valla hic istemiyorum Keske istesem
Evet cok büyük dert değil farkındayım
Sorunu çôzemeden hamile kaldım dogum sonrası bu konuyu çözmek icin profesyonel yardım alacağım insallah

Bence cok haklısın kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama icraat yok iste
Zaten tam hissedebilsem bende daha istekli olurum
Nette herşeyi okudum denedim olmadı sanırım doktorluk benim is artik

Yalnız değilim demek ki
Benim öncesinde de sorun olmasa hic düşünmeyeceğim zaten de ama iste hep bi cinsel sorunumuz oldu

Sorun olarak görme :) geçici bir süreç dönüş muhteşem oluyor :) aslinda bizim korkaklar az mantikli olsalar son haftalarda iliski dogumu kolaylastiriyor bile

Sorun olarak görme :) geçici bir süreç dönüş muhteşem oluyor :) aslinda bizim korkaklar az mantikli olsalar son haftalarda iliski dogumu kolaylastiriyor bile
Evet öyleymiş Adam onun icin bari yaklaşır

Orgazm olamayan bir kadın mısıniz?
Cinsellikten pek zevk almıyor musunuz?
Gebelikten öncesini soruyorum.

Bence cok haklısın kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama icraat yok iste
Zaten tam hissedebilsem bende daha istekli olurum
Nette herşeyi okudum denedim olmadı sanırım doktorluk benim is artik
Bende boyleydim...yani icerden kolay kolay zevk almazdim...sadece distaki klitoris....
Ve cozumu bir sure kendimi tatmin etmekte bulmustum klitorisi ellemeden....esime de elletmiyordum o ara klitorisi....
ve sadece 2 ay gibi bir surede alisiyorsun inan....
klitorisin verdigi zevk daha buyuk ama icerinin verdigi haz daha yogun....
biraz acik oldum kusura bakma....:) ama ben bu konularda cekinmem konusmaya eger ki karsimdakinin bilgiye ihtiyaci oldugunu fark edersem ....yani benim yontemim bu idi....
ve unutma sevisme beyinde baslar ....ruha iletilip bedenle bulusur :) yani bana gore sevismek bu dur....

Dışardan olabiliyorum
Zevk alıyorum aslında ama çoğu kez kendimi odaklayamiyorum
Eşiniz bu sebepten sizden uzak duruyor olabilir. Cinselliği görev gibi yapmanız nedeniyle sogumustur.

Ben de benimle bana kıyak olsun diye Sevişen birini istemezdim. Benimle sevişirken kuduran deliren birini isterdim.

Hamilelik psikolojisi....
Esin yine iyi sen abartiyorsun!
Esin senin ustunu orterken opup kucaklarken ayni zamanda cocugunu da sevgiyle opup kucakliyor ama sen cinsellige taktigin icin yanlis degerlendiriyorsun.

Çok güzel açıklamışsın gerçekten
Benim en büyük sorunum beyinde başarısız olmam zaten
Ama anlamadığım Nasıl dokunmadan oluyor

Eşiniz bu sebepten sizden uzak duruyor olabilir. Cinselliği görev gibi yapmanız nedeniyle sogumustur.

Ben de benimle bana kıyak olsun diye Sevişen birini istemezdim. Benimle sevişirken kuduran deliren birini isterdim.
Haklısın bence de öyle ama birden olmaz ki Zaman'la beni alıştırması gerekiyor böyle uzak durarak hic çözülmez

Zaten birsey hissetmiyormussun niye yapmak istiyorsun? Karnin burnundayken adam tependen inmeseydi daha mi iyiydi? Git kafani dagit dogumuna konsantre ol su asamada adami degistirmeyecegine gore kendini yemenin manasi var mi? Cok soru sordugun icin bunalmis olabilir. Bence eşin seni seviyor. Ama ruya isi ergence olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…