• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

Kocamdan utanıyorum olayınıda hiç anlamam.Kocandanda utanıyosan kimden utanmicaksın yani.Ayrıca evlilik için bence cinsellikte çok önemli olduğundan bence bu noktadan başlıyor hatan.Ayrıca senin için çabalayan bi kocan var ve sen o uğraştıkça ben hissemedim diyosunki o zaman burda şikayet etmesi gereken kişi kocan.Ek olarakta adama bin kere aynı soruyu sorarsna tabiki adam beğeniyorum filan demez artık sıkılmıştır hep aynı sorulardan.Çokkkk abartıyorsun insallah hamilelik psikolojisidir diyelim.

Canim tamamen utanıp hiçbir şey giymemek değil giydim tabi ki
Ama o is için her seferinde hazırlık yapmak cok yorucu ve ben sadece onları giyince mi arzulanan es olmalıyım bazen onlar giyilmeden de başlamalı
Esim kendince çabaladı evet ve benimde yanlışlarım var ama iste başlatan kişi olmak bir kadın olarak biraz onur kırıcı sanki
O gelmeden ben hadi diyemiyorum
Ha demedim mi dedim tabi ki ama daha cok ondan bekliyorum
Bir sorun var farkındayım ve doğumdan sonra imkanlarım el verdiğince çözüme kavuşturacağım cok genciz ve yıllar böyle geçsin istemiyorum
Sizde durum Nasıl bilemiyorum insallah sizinki de bir çözüme kavuşur
Yok öyle düşünme ya neden onur kırıcı olsun ki.Bazen her şey rutine biner ve heyecan katmak gerekir ya belki eşin ondan giyinmeni istiyordur ki haklı da.
Evet yıllar böyle geçmez haklısın umarım herkesin sorunu düzelir ne diyelim bu da hayatın önemli bi parçası sonuçta.

Back