Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

Cinsellik size göre ayıp ya da pis bir şey mi? Erkek sizin bedeninizi ele mi geçiriyor sevişirken?
İçten içe kötü fikirleriniz var bence cinsellik hakkında. Bilinçaltiniza inilmeli.

Türkan Şorayın metres filmini izleyin. Türkan hanımın "hafif" kadın rolü oynadığı nadir filmlerden.
Can gurzap, kendisini tutkuyla arzulayan bir kadına yani Türkana aşık oluyor evli olduğu halde. Aralarında korkunç bir tutku ve çekim var.

Birinin karısı değil, sonsuza kadar sevgilisi olarak kalmak lazım.
Durumum boşuna "gönül eğlendirilecek kadınım" degil. Ahah

Aslında bunları bende sordum kendime ama tam öyle hissetmiyorum sadece garip geliyor doğal bir durum olduğunu kavrayamadım sanırım
O söylediğin filme bi bakayım

Hamilelik, lohusalık döneminde çok normal böyle şeyler seni beğenmediği için değil çocuğunu düşündüğü için bu tutumu normal birde son ayındaymıssın ilişki yaşarsan bebek hemen gelebilir. ( kendimden biliyorum bu nedenle 8aylık doğum yaptım. ) Seni sevmiyor diye değilde hem bebeğine hem sana çok değer veriyor diye düşün. İsteksizlik hissetmende normal hem hamilelikte hem emzirirken bu isteksizlik neredeyse bütün kadınların yaşadığı birşey. Rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza verir inş. Mutluluklar. :)

Evet canım eşin haklı gerçekten bende yeni doğum yaptım sayılır ve aynı şefkati bende gördüm hamilelikteki isteksizliğim devam ediyo normale dönmedim ama seninki böyle bişey değil biraz özel olucak belki ama orgazm olmayı kendi kendine keşvetmeyi dene doğum yapana kadar kendin bu duyguyu yaşamayı öğren ve eşini yönlendir zamanla normal bi sex hayatınız olucaktır film izlemeyide deneyin beraber dokunarak uyarın birbirinizi sex herzaman olması gerektiği gibi yaşanmak zorunda değil umarım atlatırsınız

9 ay+lohusalık tık yok. gidip sağa sola saldırmadı yani. çok abartmışsınız kafanızda.hem bişey yaşarken gülüyorsunuz, adamın aldıklarını giymiyorsunuz,soğuksunuz hemde yakınıyorsunuz.hiç anlamadım sizi.

bence eşinziin yakınması lazım....

Çok çok isteksiz bi kocaya sahip biri olarak sizi çok haksız buldum.Eşiniz ne güzel gidip size gecelikler falan almış çabalamış sizin için adam daha ne yapsın.Yurdum erkeği hiç önemsemiyor böyle şeyleri normalde eşiniz gayet düşünceli biri bence.Üstelik de siz o esnada gülmüşsünüz bebeğin hareketlerini hissedip.Gülünecek en son yer olmalı bence.Ben de eşinizin yerinde olsam bebek doğana kadar yaklaşmak istemezdim açıkçası.Adamın neler hissettiğini bir düşünsenize?

Bir de erkek sürekli istekli olur falan gibi durum yok.Bunlar hep medyanın ve toplumun abartması.Onlar da gayet dayanıklılar ve yıllarca seks yapmadan yaşabilirler.Bence eşiniz elinden geleni yapmış cinsel hayatınız için.Bundan sonrası size düşüyor.Tabi doğumdan sonra.Ben bu eşten utanma olayını çok garipsiyorum cidden.İnsan kocasından da utanacaksa hiç evlenmemeli bence çok tuhaf utanıpta o gecelikleri giyememeniz.

Dogru cevabi esiniz vermis zaten, ona gore.
Biz hamileyken doguma kadar hic ara vermedik ama erkekler ozellikle hatts kadinlar da bu donem de cinsellik yasamak istemiyor, korkuyorlar.
Bu duyguda gayet dogal.
Esiniz zaten cok duskun degilmis en bastan, bence dogundan sonra degerlendirin bu durumu.

Rüya olayıni ilk defa duydum bekarlarda biliyorumda ne bileyim konuyla alakasi yok ama kafama takildi benim kocam neden bir baskasini gorsun ruyasinda ben ruyalarini bile kiskanirim

Canim tamamen utanıp hiçbir şey giymemek değil giydim tabi ki
Ama o is için her seferinde hazırlık yapmak cok yorucu ve ben sadece onları giyince mi arzulanan es olmalıyım bazen onlar giyilmeden de başlamalı
Esim kendince çabaladı evet ve benimde yanlışlarım var ama iste başlatan kişi olmak bir kadın olarak biraz onur kırıcı sanki
O gelmeden ben hadi diyemiyorum
Ha demedim mi dedim tabi ki ama daha cok ondan bekliyorum
Bir sorun var farkındayım ve doğumdan sonra imkanlarım el verdiğince çözüme kavuşturacağım cok genciz ve yıllar böyle geçsin istemiyorum
Sizde durum Nasıl bilemiyorum insallah sizinki de bir çözüme kavuşur

Rüya olayıni ilk defa duydum bekarlarda biliyorumda ne bileyim konuyla alakasi yok ama kafama takildi benim kocam neden bir baskasini gorsun ruyasinda ben ruyalarini bile kiskanirim
Hah iste aynen bende öyleyim
Eğer uzun sure bosalma olmazsa görüyorlarmış bende bu duruma gelmesin diye aranın uzamasını istemiyorum eğer düzenli bir yaşantısı varsa zaten rüya olmaz ki

Öyle yapacagım artık ama iste bende sorun olmayacağını düşündüğüm icin bu kadar ara vermesini anlamıyorum

Benim ilk gebeligimde risk vardi 9 ay hamilelik 3 ay hamilelik sonrasi hic sevismedik. Nolacak yahu? Neden dayanamasin bu erkekler? Abartiyorsun.

Bu konu yerine cinsel sorunlarini düşünüp onlarin caresine bakmalisin

Benim ilk gebeligimde risk vardi 9 ay hamilelik 3 ay hamilelik sonrasi hic sevismedik. Nolacak yahu? Neden dayanamasin bu erkekler? Abartiyorsun.

Bu konu yerine cinsel sorunlarini düşünüp onlarin caresine bakmalisin
O kadar zor ki bunu çözmek yasamayan bilmez
Dogum sonrasına bıraktım
Ama Bebis olunca da bunları düşünmeye vaktim olur mu bilmem

O kadar zor ki bunu çözmek yasamayan bilmez
Dogum sonrasına bıraktım
Ama Bebis olunca da bunları düşünmeye vaktim olur mu bilmem
Dogum sonrasi daha zor olur senin icin. Ikinci gebeligimde problem yoktu doktor sekse yasak koymadi isteksizlik yoktu. Ama simdi bebegim 7 aylik oldu isteksizlik had safhada hep bu prolaktin yuzunden

Esinden utanman buyuk sorun bence. Aranizdaki sorunun en büyüğü bu. Insallah duzeltebilirsin bu durumu. Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah :)

Hadi ya daha mı kotu oluyor
Utanma konusunu asmaya başladım yanında giyinip soyunuyorum artık
Zaten ona utanıyorum kelimesini söyleyince sinir oluyor bende asmaya başladım insallah daha iyi olacak
Amın canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…