Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

erkekler bebeğe birşey olur diye korkuyor, ben eşimle cinselliği bırakmadım hiç ama haftada bır olan buluşmalar ıkı haftada bıre cıktı, zaten ıs yogunlugu nedenıyle bedenen yorgun oluyor bende cok ustelemıyorum ama asla bır baskasını mı dusunuyor acaba demem yani....
onunla konustum bebege zararı olmadıgını, penısın ona kadar ulaşamayacagını, kanama kasılma olmadıkca zorlamadan devam edebılecegımızı hatta bunun dogumuda kolaylastırdıgını soyledım sonra uzak duran adam yanıma sokuldu.
bence sız sanslısınız sadece kendını dusunup bes dakıkada ısı bıtırıp donup arkasını yatan bır adam olsa esınız emın olun kendınızı daha kotu hıssederdınız. esınız gayet mantıklı ve anlayıslı kı anladıgım adarıyla cınsellıge doymus bır adam yasanacaksa kalıtelı olsun kafasında daha ne ıstıyorsunuz kı ????

Bunları bende söyledim ona ama yine de bişey değişmedi
Cinsellige doymuş biri olamaz benden önce hic yaşamadığı seyler ve bir buçuk yıllık evliyiz

Eşini seviyor musun yoksa sadece begenilme arzun mu var
Tabi ki cok seviyorum ama ben onu çokta beğeniyorum ve hislerimin karşılıklı olmasını bekliyorum
Eşim hic öyle cok güzel olmuşsun vs tarzı kelimeler kullanmaz gerek görmez belki diliyle ifade edeceklerine de ihtiyacım var

B
ben hic böyle sorunlar yaşayacağımı dusunmemistim ama cok zormuş bazı seyler
Doğumdan sonra çözmem gerek ama o Zaman Bebek'le ne kadar başarabilirim bilmiyorum

Bi arkadasım normal dogum yaptı ve sonrasında ilişkinin daha iyi olduğunu söyledi
Ama tabi herkesin yapısı farklı bende de farklı olacak bakalım
Peki şuan nasılsın geçti mi sorunlar tamamen

Bunları bende söyledim ona ama yine de bişey değişmedi
Cinsellige doymuş biri olamaz benden önce hic yaşamadığı seyler ve bir buçuk yıllık evliyiz
sizden öncesini bilemezsiniz ,illaki birşeyler yaşamıştır ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
bence doygunluk olmasa bu kadar anlayıslı olmaz gıbıme gelıyor ama tabı mentalıtede önemli, bence esınız gayet mantıklı anlayıslı ıdeal bır erkek..

e yapsın o zaman
ayrıca ıcten dıye bahsettıgın seyın o kadr zor oldugunu bılıyormu bu adam
onun becerıksızlıgı bu
gercekten !
Bazen onun da yapamadığını düşünüyorum erkeğe cok is düşüyor zaten

tamam normal seks olmuyor da bunun başka yolları da var. eşinizin onları neden talep etmediğini anlamadım

Muhafazakar yapıda olan bir eşim var o yüzden eminim
Zaten acemi olduğunu hissediyorum yoksa anlardım
Evet anlayışlı bir erkek buna sevinmeliyim sanırım

Öyledir ama birazda farklı yönleri ağır bassın istiyorum
Ama şuan sizi düşünüyor. Öküz değil ve sizi çok seviyor. Cinsellik onun için ön planda değil ve bu çok güzel bir şey lütfen kötü şeyler düşünmeyin.Cinsellik yaşamak için yaşamıyor.Tam olsun istiyor ikinizinde mutlu olmasını istiyor. Doğumdan sonra sizde bu konuda adım atın bence. Hep mutlu olun

Abartiyorsun....:)
Ayrica sefkatle yaklasmasi bence guzel...
benim ustumu ortmekle kalmayip birde azarliyo sabahlari
niye ustumu aciyorum diye
her kis geldiginde ki klise azarlamasi

benimkine kalsa hamilelik boyunca sevismiycektik :)
Cunku doktorum 'gerektiginde cinsel temasi kesiniz kesersiniz'diyor....bir soorun oldugundan degil
genel bilgilendirme amacli....ama bizimki panikliyor
bende en sonunda tavayi kafana indiririmdedim de normale dondu

evet eskisi gibi cilgin sevisemiyoruz ...daha light kaliyor
ama cok pis vaatlerde bulunuyorum dogumdan sonraki sevismelerimizle ilgili

boylece adrenalin yuklemesi yapmis oluyorum :)

Ama sen hissetmiyorum diyorsun ....bu buyuk sorun....
fiziksel bir olay yoksa psikolojik mi....
sahsen benim su ana kadar sevisme sirasinda aklim hic bebege gitmedi

Çooook teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Hamileyken 5. Aydan sonra bıraktık sonrasında karnım çıkmaya başlayınca karnında bebek var utanıyorum diyordu içim bi acayip oluyor falan diyordu. Doğumdan sonrada ameliyat oldum her şey üst üste geldi toparlanmam zor oldu baya zor zamanlar geçirdim yanaşmadık uzun zaman birbirimize. şimdi tribe girdim bende saldım kendimi bu aralar çünkü kendimi çok yorgun hissediyorum bakamıyorum anca çocuğa eve bakıyorum acil toparlanmam lazım kuaföre uğramak ciddi değişime girmem tazelenmem lazım :)

Valla söyle senin gibi bi hatun olmayı cok istiyorum benim içimde de var aslında ama dışarı çıkaramıyorum cok utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…