- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.094
- 198
erkekler bebeğe birşey olur diye korkuyor, ben eşimle cinselliği bırakmadım hiç ama haftada bır olan buluşmalar ıkı haftada bıre cıktı, zaten ıs yogunlugu nedenıyle bedenen yorgun oluyor bende cok ustelemıyorum ama asla bır baskasını mı dusunuyor acaba demem yani....Günaydın hanımlar,
Gecen aksam esimle bi tartışma yasadım daha doğrusu ben tartıştım o pek tepki vermedi
Hamileyim ve son ay içerisindeyim eşim son üç aydir bana hic yaklaşmadı cinsel anlamda
En son denememizde ben bebeğin hareketlerini hissedip güldüm :) tabi onun tüm konsantrasyon gitti :)
Daha öncesinde de cok istekli bir eşim yoktu bunun nedenini ise benim orgazm olamamama bağlıyor çünkü bana bir suru fantezi gecelik vs aldı ama ben utanıp giyemedim pek fazla ve ben hissetmeyince oda tek basına yasayıp arkasına donup yatmayı kendisine yakıştıramadı benim hissetmem icin çabaladı o çabaladıkça ben hissedemedim ve böyle böyle daha da soğudu
Ama toplumda ki genel kanı erkeğin istekli olması ve bir haftadan fazla dayanamamasi yönünde bende böyle bildiğim icin acaba beni beğenmiyor mu başkasını mı beğeniyor düşünceleri hamilelik hormonlarıyla birlikte tavan yaptı
Arada bu konuyu açtım birlikte olmak istedim ama o Bebek'ten dolayı yanaşmadı
Uç ay Nasıl dayanır anlamıyorum
En son gecen aksam bu konuyu tekrar açtım ve beni beğenmiyor musun tiksiniyor musun başkası mı var gibi sorular sordum ama cevap vermedi sadece ilk basta söylediklerimi sebep gösterip doğumdan sonra deneyelim dedi
Ama benim duymak istediklerim bunlar değildi ve doğru duZgun bir iletişim kuramadigimiz icin yine sinirlendim en azından bu kez her şeyi konuşmaya kararlıydım ama o yine sustu ve bişey yokmuş gibi sarılıp öpmeye devam etti ben pek tepki vermedim
Eşim uzun zamandır bana karşı hep şefkatle yaklaşıyor sanki annem gibi üzerimi örtüyor gece uykusundan uyanıp ve sürekli sarılıp öper çocuk sever gibi ve ben bu duruma sinir olmaya başladım
Olay gecesi yatağa gitmedim oturma odasında yattım
Tabi geldi yanıma ve ikna etmeye yatağa götürmeye çalıştı gitmedim
Sonra üzerime bir kat daha battaniye örtüp gitti
Biraz sonra tekrar gelip yanıma yattı ve konuştu sorularıma cevap verdi
Ben ona başkasına karşı mı böyle seyler hissediyorsun dedim oda hayır sen beni hic reddetmedin başkasına hic ihtiyaç duymadım dedi
Sadece bi kaç kez rüyasında olmuş
Ben bu rüya ısını önce kafanda biri olur ve rüyana girer diye biliyordum ama o hic alakası yok uyandıktan sonra o kişiye karşı cinsel bi duygu hissediyorsun ama öncesinde secmiyorsun ve genelde tanımadığın kişiler oluyor dedi
Off kızlar kafam cok karışık kendime dert mi üretiyorum yoksa panik yapmakta haklı miyim
Eşim benim annem gibi davranıyor sanki
Sürekli öpüp koklamasa sevmiyor artık diyeceğim
İnanın su sadece o is icin yanaşan kocalardan olmasını bile daha iyi görür oldum ama benim eşim kaliteli bir cinsellik yaşanmıyorsa hic yaşanmasın kafasında
Simdi hamileyim ya sonra ne olacak
Cok uzun oldu Hakkı'nızı helal edin
Okuduğunuz icin teşekkürler
Not sürekli beni beğenmiyor musun diye sorup hayır tabi ki beğeniyorum cevabını almak istiyorum ama eşim bana hic öyle cevap vermiyor
Bunun sebebininde bu Soruyu saçma bulduğunu ve hangi cevabı isteyerek sorduğumu bildiği icin ciddiye alıp cevap vermediğini söylüyor
Bunları bende söyledim ona ama yine de bişey değişmedierkekler bebeğe birşey olur diye korkuyor, ben eşimle cinselliği bırakmadım hiç ama haftada bır olan buluşmalar ıkı haftada bıre cıktı, zaten ıs yogunlugu nedenıyle bedenen yorgun oluyor bende cok ustelemıyorum ama asla bır baskasını mı dusunuyor acaba demem yani....
onunla konustum bebege zararı olmadıgını, penısın ona kadar ulaşamayacagını, kanama kasılma olmadıkca zorlamadan devam edebılecegımızı hatta bunun dogumuda kolaylastırdıgını soyledım sonra uzak duran adam yanıma sokuldu.
bence sız sanslısınız sadece kendını dusunup bes dakıkada ısı bıtırıp donup arkasını yatan bır adam olsa esınız emın olun kendınızı daha kotu hıssederdınız. esınız gayet mantıklı ve anlayıslı kı anladıgım adarıyla cınsellıge doymus bır adam yasanacaksa kalıtelı olsun kafasında daha ne ıstıyorsunuz kı ????
Tabi ki cok seviyorum ama ben onu çokta beğeniyorum ve hislerimin karşılıklı olmasını bekliyorumEşini seviyor musun yoksa sadece begenilme arzun mu var
ben hic böyle sorunlar yaşayacağımı dusunmemistim ama cok zormuş bazı seylerDayanamamak diye bir şey yok..
Sen nasılsan o da böyle bu konuda tek fark Erkeğin sırtının sıvazlanması toplum Tarafından .. Kadının kaybının daha fazla olacağı şeklinde lanse edilmesi.. Yoksa isterse 30 sene durur sağlıklı bir erkek..
Mastürbasyon yapar Karısını düşünerek..
Bu arada hamilelikte yanaşmayabilir sebep gerek fiziki Değişimin gerekse çocuğa duyduğu hassasiyet olabilir .. Bu da geçici bir durum neticede ..
Öncesinde ise senden Kaynaklı sorunlar olmuş .. Sana da çok görmem cinselliğin Kadınlara yasak tabu olduğu bir toplumda Kadınların bir günde işin piri olmasını da beklememeliler.
Hamilelik sonrası maddi sıkıntınız yoksa cinsel terapi almanızı tavsiye ederim
Bi arkadasım normal dogum yaptı ve sonrasında ilişkinin daha iyi olduğunu söylediBen sezeryan oldum,40 gün kanamam sürdü,13 ay uzak kalınca ilk seferde canım acımıştı üstte olduğun pozisyonlar daha rahat oluyo böyle bir sıkıntın olursa ki doğum sonrası ağrılı ilişki çok yaygın
Onun dışında normal doğumda nasıldır nedir bilemiyorum
sizden öncesini bilemezsiniz ,illaki birşeyler yaşamıştır ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz...Bunları bende söyledim ona ama yine de bişey değişmedi
Cinsellige doymuş biri olamaz benden önce hic yaşamadığı seyler ve bir buçuk yıllık evliyiz
Bazen onun da yapamadığını düşünüyorum erkeğe cok is düşüyor zatene yapsın o zaman
ayrıca ıcten dıye bahsettıgın seyın o kadr zor oldugunu bılıyormu bu adam
onun becerıksızlıgı bu
gercekten !
Bi arkadasım normal dogum yaptı ve sonrasında ilişkinin daha iyi olduğunu söyledi
Ama tabi herkesin yapısı farklı bende de farklı olacak bakalım
Peki şuan nasılsın geçti mi sorunlar tamamen
Muhafazakar yapıda olan bir eşim var o yüzden eminimsizden öncesini bilemezsiniz ,illaki birşeyler yaşamıştır ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
bence doygunluk olmasa bu kadar anlayıslı olmaz gıbıme gelıyor ama tabı mentalıtede önemli, bence esınız gayet mantıklı anlayıslı ıdeal bır erkek..
İste bende bunu bilmek istiyorum altında yatan bir sorun mu var diyetamam normal seks olmuyor da bunun başka yolları da var. eşinizin onları neden talep etmediğini anlamadım
Cok sordum amaTabi canım oğlum 1.5 yaşında
Ama şuan sizi düşünüyor. Öküz değil ve sizi çok seviyor. Cinsellik onun için ön planda değil ve bu çok güzel bir şey lütfen kötü şeyler düşünmeyin.Cinsellik yaşamak için yaşamıyor.Tam olsun istiyor ikinizinde mutlu olmasını istiyor. Doğumdan sonra sizde bu konuda adım atın bence. Hep mutlu olunÖyledir ama birazda farklı yönleri ağır bassın istiyorum
Cok sordum ama
Ne kadar surede tam iyileşme oldu
Ama sizde gecelik giymem fantezi yapmam. Adam niyetlenmiş ilişkinin ortasında gülmüşsünüz. Bilinenin aksine hamilelik bir çok erkek için tahrik unsurudur. Bunu ortaya çıkarmak sizin elinizde
Çooook teşekkür ederim güzel yorumunuz içinAma şuan sizi düşünüyor. Öküz değil ve sizi çok seviyor. Cinsellik onun için ön planda değil ve bu çok güzel bir şey lütfen kötü şeyler düşünmeyin.Cinsellik yaşamak için yaşamıyor.Tam olsun istiyor ikinizinde mutlu olmasını istiyor. Doğumdan sonra sizde bu konuda adım atın bence. Hep mutlu olun
Valla söyle senin gibi bi hatun olmayı cok istiyorum benim içimde de var aslında ama dışarı çıkaramıyorum cok utanıyorumAbartiyorsun....:)
Ayrica sefkatle yaklasmasi bence guzel...
benim ustumu ortmekle kalmayip birde azarliyo sabahlari
niye ustumu aciyorum diye
her kis geldiginde ki klise azarlamasi
benimkine kalsa hamilelik boyunca sevismiycektik :)
Cunku doktorum 'gerektiginde cinsel temasi kesiniz kesersiniz'diyor....bir soorun oldugundan degil
genel bilgilendirme amacli....ama bizimki panikliyor
bende en sonunda tavayi kafana indiririmdedim de normale dondu
evet eskisi gibi cilgin sevisemiyoruz ...daha light kaliyor
ama cok pis vaatlerde bulunuyorum dogumdan sonraki sevismelerimizle ilgili
boylece adrenalin yuklemesi yapmis oluyorum :)
Ama sen hissetmiyorum diyorsun ....bu buyuk sorun....
fiziksel bir olay yoksa psikolojik mi....
sahsen benim su ana kadar sevisme sirasinda aklim hic bebege gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?