• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

Hiç moralin bozulmasın, uçkuru düşük erkek iyi olmaz, ama senin durumun hamilelikten bağımsız, orgazm olamama zevk alamama,eşinden utanma gecelik vs giyememe bunları çözmen lazım
Evet biliyorum kesinlikle çözmem lazım
Peki Bebek'ten sonra daha kotu olur mu
İnşallah normal dogum olacak
Orası eskisi gibi olmazsa
Hic olmayan cinselligim tamamen biterse

iyi hoş ama hamilelik öncesinde ve sırasında sıkıntı çıkaran sizsiniz.
bazı sıkıntılarınız için doktora görünmek yerine eşinizi niye darlıyorsunuz?

Abartıyorsunuz kesinlikle.
Hamilesiniz,eşiniz bebeğe zarar vereceğini bile düşünüyor olabilir. Doktor kontrolünüze eşinizle gidin,doktora sorun ilişkiye girebilirmiyiz diye,doktorunuz onaylar muhtemelen,eşinizin içi rahatlar.
Utanma konusunu aşmaniz gerekiyor,doğumdan sonra. Eşiniz gecelik alıp gelmiş,dolaylı yoldan size mesaj vermeye çalışmış,sizde mesajı alın derim.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi
Her kontrole gelir zaten eşim
Ama doktorumda aksi gibi hic bir sorunum olmamasına rağmen hamilelikte cinselligi doğru bulmuyorum diyen birisi
Sagolasin amın insallah

Ya bacım evlenene kadar hiç seks yapmayan hatunların çoğunlukta olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz ki ortalama 24-25 yıl diyelim. Millet 25 yıl dayanıyor da 3 ay şeysiz kalınca erkek de düz duvara tırmanmayıversin yani!
İhtiyaç ihtiyaç denilip duruyorlar da birincil ihtiyaç mı ya, ben bunu anlamıyorum. Ekmek mi su mu yani nedir?
Bebek için en azından birkaç ay dişini sıkmayı göze almış işte adam. Durup durup başkasını mı beğeniyorsun deme, durduk yere öyle bir algı yaratma adamın kafasında.
Ayrıca mastürbasyon denen bir şey var, bekarken de playboy hayatı yaşamıyordu herhalde bu adam değil mi?

evet bi sorununuz var ama bu hamılelıkle ılgılı degıl
neden orgazm olamıyorsunuz mesela?

iyi hoş ama hamilelik öncesinde ve sırasında sıkıntı çıkaran sizsiniz.
bazı sıkıntılarınız için doktora görünmek yerine eşinizi niye darlıyorsunuz?
Ben ilk Zaman'lar kadınların hissedemedigini düşünüyorum bir cok kadının yani
Esime sen yasa bende Zaman'la yasarım diyorum ama o illa benimde hissetmemi istiyor ama o öyle yapınca hic hissedemiyorum
Doktora gitmem lazım sanırım

Erkek dayanamaz mantığını anlamıyorum. Sapık mı bu adam Karısı ilişkiye giremiyor diye sağa sola mı salça olacak?
Zaten gebeliğinin son ayındasın. Şimdi kafana takmak yerine bebiş geldikten sonra çare bulmaya çalışın ;)

Ya bacım evlenene kadar hiç seks yapmayan hatunların çoğunlukta olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz ki ortalama 24-25 yıl diyelim. Millet 25 yıl dayanıyor da 3 ay şeysiz kalınca erkek de düz duvara tırmanmayıversin yani!
İhtiyaç ihtiyaç denilip duruyorlar da birincil ihtiyaç mı ya, ben bunu anlamıyorum. Ekmek mi su mu yani nedir?
Bebek için en azından birkaç ay dişini sıkmayı göze almış işte adam. Durup durup başkasını mı beğeniyorsun deme, durduk yere öyle bir algı yaratma adamın kafasında.
Ayrıca mastürbasyon denen bir şey var, bekarken de playboy hayatı yaşamıyordu herhalde bu adam değil mi?
Ya öyle de burda da hep cok önemli olduğu söyleniyor bor evlilik icin o yüzden panik yapıyorum
Ayrıca kendi de yapmıyor biliyorum hem onu da sordum yok dedi

Erkek dayanamaz mantığını anlamıyorum. Sapık mı bu adam Karısı ilişkiye giremiyor diye sağa sola mı salça olacak?
Zaten gebeliğinin son ayındasın. Şimdi kafana takmak yerine bebiş geldikten sonra çare bulmaya çalışın :KK66:
Öyle bir düşünce var ya iste beni de etkiliyor
Allahtan eşim öyle sağa sola bakan biri değil hep mesafelidir
Yoksa ben bu kıskançlıkla olmayan şeylerden nem kapıyorum o Zaman ne yapardım kim bilir

Evet biliyorum kesinlikle çözmem lazım
Peki Bebek'ten sonra daha kotu olur mu
İnşallah normal dogum olacak
Orası eskisi gibi olmazsa
Hic olmayan cinselligim tamamen biterse

Ben sezeryan oldum,40 gün kanamam sürdü,13 ay uzak kalınca ilk seferde canım acımıştı üstte olduğun pozisyonlar daha rahat oluyo böyle bir sıkıntın olursa ki doğum sonrası ağrılı ilişki çok yaygın

Onun dışında normal doğumda nasıldır nedir bilemiyorum

Her kontrole gelir zaten eşim
Ama doktorumda aksi gibi hic bir sorunum olmamasına rağmen hamilelikte cinselligi doğru bulmuyorum diyen birisi
Sagolasin amın insallah
O zaman adam haklı. Doktor ilişkiye girmeyin diyorsa,haliyle uyuyordur. Benim doktorum her muayenede söyledi ilişkiye girebilirsiniz diye,son zamanlarda girmeyin artık kritik dönem diye belirtmişti. Benim eşim doktor onay verdiği halde çok istekli değildi ki sizin doktorunuz onay vermiyor. Üzerine gitmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Doğumdan sonra siz toparlanınca yeniden başlarsınız,strese girip bebeğinizi üzmeyin.

Ben ilk Zaman'lar kadınların hissedemedigini düşünüyorum bir cok kadının yani
Esime sen yasa bende Zaman'la yasarım diyorum ama o illa benimde hissetmemi istiyor ama o öyle yapınca hic hissedemiyorum
Doktora gitmem lazım sanırım

öyle bir şey yok.
cinsellik zamanla öğrenilen bir şey evet ama sizinki böyle değil hiç bir reaksiyon vermiyor olmaktan bahsediyorsunuz.
doktor şart görünüyor.

Ya öyle de burda da hep cok önemli olduğu söyleniyor bor evlilik icin o yüzden panik yapıyorum
Ayrıca kendi de yapmıyor biliyorum hem onu da sordum yok dedi
Ben böyle bir ayrıma inanmıyorum canım. Hamilelik bir tür fiziksel engel oluşturabilir seks için, ama erkeğin bir sıkıntısı olsa, atıyorum bacağını kırsa, 2-3 ay yerinden bile kalkamasa kadın hemen başka birine mi bakmalı? Az vefa lazım güzelim, ki ulvi bir amaç var, evlat geliyor evlat! Yok adamda bunu anlayacak vicdan yoksa da zaten senin 3 aydır kendini yemen bir şey ifade etmez. Her şey olacağına varır. Sen kendini sıktıkça bu durumla alakalı bir çözüme varıyor musun sanki? Yapacağı varsa bir adamın, ne hamilelik dinler ne de başka bir şey. Hamile olmayan kadınların da başına gelebilir. Bu erkeğin karakteri ile alakalı, bunu genele vuramayız. Evet cinsellik önemlidir evlilikte fakat en ön sırada olduğunu düşünmüyorum.

Ama
O zaman adam haklı. Doktor ilişkiye girmeyin diyorsa,haliyle uyuyordur. Benim doktorum her muayenede söyledi ilişkiye girebilirsiniz diye,son zamanlarda girmeyin artık kritik dönem diye belirtmişti. Benim eşim doktor onay verdiği halde çok istekli değildi ki sizin doktorunuz onay vermiyor. Üzerine gitmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Doğumdan sonra siz toparlanınca yeniden başlarsınız,strese girip bebeğinizi üzmeyin.
bi sıkıntı hic olmadı iste doktorumun genel tavrı bu

Esinin hayatinda biri oldugunu zannetmiyorum cnm bebege bisey olur korkusundan yanasmiyodur bizde ilk uc son uc ay birlikte olmadik ama senin iliskiden zevk almam icin biseyler yapmam lazim bn 3 iliskiden 1 de zevk alan biriyim ilk zmnlar senn gibi hicbisey hissetmeden bitiyodu esler bu durumdan kendilerini kotu hissediyolar arastirmalarim cok oldu pozisyonlar denedim on sevismeyi uzattim gene olmadi simdi bazen ben usteyken oluyo bide klitoris i uyariyorum genellikle ole oluyo kadinlarin vajinal orgazm olmasi biraz zormus biz o gruptaniz galiba zaman gectikce duzelicek insallh bazen iskence gibi olsada sabir napalim :)

Ben böyle bir ayrıma inanmıyorum canım. Hamilelik bir tür fiziksel engel oluşturabilir seks için, ama erkeğin bir sıkıntısı olsa, atıyorum bacağını kırsa, 2-3 ay yerinden bile kalkamasa kadın hemen başka birine mi bakmalı? Az vefa lazım güzelim, ki ulvi bir amaç var, evlat geliyor evlat! Yok adamda bunu anlayacak vicdan yoksa da zaten senin 3 aydır kendini yemen bir şey ifade etmez. Her şey olacağına varır. Sen kendini sıktıkça bu durumla alakalı bir çözüme varıyor musun sanki? Yapacağı varsa bir adamın, ne hamilelik dinler ne de başka bir şey. Hamile olmayan kadınların da başına gelebilir. Bu erkeğin karakteri ile alakalı, bunu genele vuramayız. Evet cinsellik önemlidir evlilikte fakat en ön sırada olduğunu düşünmüyorum.
Cok rahatlatıcı bir yorum oldu teşekkürler buna ihtiyacım vardı sanırım
Ben kendimi yetersiz görüyorum galiba ve kendime olan güvenim yok oluyor
Arzulanmadıgimi düşünmek beni yıpratıyor
Ama eşim cinselligi en ön sırada gören biri değil zaten

Dıştan olabiliyorum
Ama içten olmuyor
Cok acık oldu sanırım :oops:
Oda diğer turlu olmamı istiyor
e yapsın o zaman
ayrıca ıcten dıye bahsettıgın seyın o kadr zor oldugunu bılıyormu bu adam
onun becerıksızlıgı bu
gercekten !