• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu durum karşısında yorumlarınızı bekliyorum ve ilk kez sen abartıyorsun demeniz hoşuma gidecek :)

Hamileyken 5. Aydan sonra bıraktık sonrasında karnım çıkmaya başlayınca karnında bebek var utanıyorum diyordu içim bi acayip oluyor falan diyordu. Doğumdan sonrada ameliyat oldum her şey üst üste geldi toparlanmam zor oldu baya zor zamanlar geçirdim yanaşmadık uzun zaman birbirimize. şimdi tribe girdim bende saldım kendimi bu aralar çünkü kendimi çok yorgun hissediyorum bakamıyorum anca çocuğa eve bakıyorum acil toparlanmam lazım kuaföre uğramak ciddi değişime girmem tazelenmem lazım :)
Evet toparlanman lazım Canim
Kadınların ısı zor hem anne hem kadın olmaz ayrı zor
Ama bende hırslandım dogum sonrası esime farklı yönlerimi göstereceğim insallah

:KK45: daha detayli bilgi alabilirmiyik :KK22:

Azıcık bile detay versem site uygunsuz içerikten kapanır valla. :KK53:

Yüzeysel anlatayım, bir erkeğin bilinçaltında doğurgan kadın her zaman daha seksidir. E karşında hazır hamile bir kadın, hem de kendisi tarafından hamile bırakılmış :KK8:

Biraz hayalgücü :KK22:

Valla söyle senin gibi bi hatun olmayı cok istiyorum benim içimde de var aslında ama dışarı çıkaramıyorum cok utanıyorum
Cinsellige deger ver....
Sahsen benim icin onemli...kim ne derse desin....
cinsellik konusunda tatmin olmaliyim yoksa o evliligim icin pek caba sarf etmem....kimilerine dogru kimilerine yalnis gelebilir....
sadececinsellik konusunda degil....sevgi arsiziyim ben
ilgi kayboldu mu biraz hic acimam carlarim.....

Çünkü seni eşlikten bir süreliğine soyutlayip , anne gözüyle gördügü için yanaşmamasi cok normal :) :) ilk 3 ay düsük riskim vardi iliski yasakti ,tehlike gecti esim yanasmadi sadece bol bol sarilip ellerimiz karnimizda uyuduk :) o durabiliyor ben kuduruyorum libido tavan yapmis benim dizginleyemiyorum kendimi :)

Niye sevişmiyoruz ki dedim ,bebegimin hareketlerini artik hissediyorum utanirim artik ,birde o esnada kimildarsa konsantrasyon falan kalmaz dedi ve 9 ay hatta 40-50 gün de sonrasi yaklasik 1 yildir kardes gibiydik :)

Anaaam
Azıcık bile detay versem site uygunsuz içerikten kapanır valla. :KK53:

Yüzeysel anlatayım, bir erkeğin bilinçaltında doğurgan kadın her zaman daha seksidir. E karşında hazır hamile bir kadın, hem de kendisi tarafından hamile bırakılmış :KK8:

Biraz hayalgücü :KK22:
Hic böyle dusunmemistim valla cok ilginç tespitler :KK8:

bence senin canın çekmiş kendine dert edinmişsin :KK59:
adam şevkatli, ilgili (burada ki derdim var köşesinde kısımına göre çoook şanslısın:cool:)
dert etme ve problemin ne olduğunu bildiğin halde çözüm aramaman çok tuhaf doktora git birşey yap adam kaliteli yapmaya çalışıyor yatak odasını yardımcı ol...
ama şuan ne yaparsan yap eşin yüksek ihtimal yaklaşmaz çünkü çoğu arkadaşım da aynı problem vardı... (sadece çocuk dönmediği için doktoru tavsiye eden bir-iki arkadaşım dılşında)

Çünkü seni eşlikten bir süreliğine soyutlayip , anne gözüyle gördügü için yanaşmamasi cok normal :) :) ilk 3 ay düsük riskim vardi iliski yasakti ,tehlike gecti esim yanasmadi sadece bol bol sarilip ellerimiz karnimizda uyuduk :) o durabiliyor ben kuduruyorum libido tavan yapmis benim dizginleyemiyorum kendimi :)

Niye sevişmiyoruz ki dedim ,bebegimin hareketlerini artik hissediyorum utanirim artik ,birde o esnada kimildarsa konsantrasyon falan kalmaz dedi ve 9 ay hatta 40-50 gün de sonrasi yaklasik 1 yildir kardes gibiydik :)
Yalnız değilim demek ki
Benim öncesinde de sorun olmasa hic düşünmeyeceğim zaten de ama iste hep bi cinsel sorunumuz oldu

bence senin canın çekmiş kendine dert edinmişsin :KK59:
adam şevkatli, ilgili (burada ki derdim var köşesinde kısımına göre çoook şanslısın:cool:)
dert etme ve problemin ne olduğunu bildiğin halde çözüm aramaman çok tuhaf doktora git birşey yap adam kaliteli yapmaya çalışıyor yatak odasını yardımcı ol...
ama şuan ne yaparsan yap eşin yüksek ihtimal yaklaşmaz çünkü çoğu arkadaşım da aynı problem vardı... (sadece çocuk dönmediği için doktoru tavsiye eden bir-iki arkadaşım dılşında)
Ya valla hic istemiyorum Keske istesem :KK53:
Evet cok büyük dert değil farkındayım
Sorunu çôzemeden hamile kaldım dogum sonrası bu konuyu çözmek icin profesyonel yardım alacağım insallah

Cinsellige deger ver....
Sahsen benim icin onemli...kim ne derse desin....
cinsellik konusunda tatmin olmaliyim yoksa o evliligim icin pek caba sarf etmem....kimilerine dogru kimilerine yalnis gelebilir....
sadececinsellik konusunda degil....sevgi arsiziyim ben
ilgi kayboldu mu biraz hic acimam carlarim.....
Bence cok haklısın kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama icraat yok iste
Zaten tam hissedebilsem bende daha istekli olurum
Nette herşeyi okudum denedim olmadı sanırım doktorluk benim is artik

Yalnız değilim demek ki
Benim öncesinde de sorun olmasa hic düşünmeyeceğim zaten de ama iste hep bi cinsel sorunumuz oldu

Sorun olarak görme :) geçici bir süreç dönüş muhteşem oluyor :) aslinda bizim korkaklar az mantikli olsalar son haftalarda iliski dogumu kolaylastiriyor bile

Sorun olarak görme :) geçici bir süreç dönüş muhteşem oluyor :) aslinda bizim korkaklar az mantikli olsalar son haftalarda iliski dogumu kolaylastiriyor bile
Evet öyleymiş Adam onun icin bari yaklaşır :KK51:

Orgazm olamayan bir kadın mısıniz?
Cinsellikten pek zevk almıyor musunuz?
Gebelikten öncesini soruyorum.

Bence cok haklısın kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama icraat yok iste
Zaten tam hissedebilsem bende daha istekli olurum
Nette herşeyi okudum denedim olmadı sanırım doktorluk benim is artik
Bende boyleydim...yani icerden kolay kolay zevk almazdim...sadece distaki klitoris....
Ve cozumu bir sure kendimi tatmin etmekte bulmustum klitorisi ellemeden....esime de elletmiyordum o ara klitorisi....
ve sadece 2 ay gibi bir surede alisiyorsun inan....
klitorisin verdigi zevk daha buyuk ama icerinin verdigi haz daha yogun....
biraz acik oldum kusura bakma....:) ama ben bu konularda cekinmem konusmaya eger ki karsimdakinin bilgiye ihtiyaci oldugunu fark edersem ....yani benim yontemim bu idi....
ve unutma sevisme beyinde baslar ....ruha iletilip bedenle bulusur :) yani bana gore sevismek bu dur....

Dışardan olabiliyorum
Zevk alıyorum aslında ama çoğu kez kendimi odaklayamiyorum
Eşiniz bu sebepten sizden uzak duruyor olabilir. Cinselliği görev gibi yapmanız nedeniyle sogumustur.

Ben de benimle bana kıyak olsun diye Sevişen birini istemezdim. Benimle sevişirken kuduran deliren birini isterdim.

Günaydın hanımlar,
Gecen aksam esimle bi tartışma yasadım daha doğrusu ben tartıştım o pek tepki vermedi
Hamileyim ve son ay içerisindeyim eşim son üç aydir bana hic yaklaşmadı cinsel anlamda
En son denememizde ben bebeğin hareketlerini hissedip güldüm :) tabi onun tüm konsantrasyon gitti :)
Daha öncesinde de cok istekli bir eşim yoktu bunun nedenini ise benim orgazm olamamama bağlıyor çünkü bana bir suru fantezi gecelik vs aldı ama ben utanıp giyemedim pek fazla ve ben hissetmeyince oda tek basına yasayıp arkasına donup yatmayı kendisine yakıştıramadı benim hissetmem icin çabaladı o çabaladıkça ben hissedemedim ve böyle böyle daha da soğudu
Ama toplumda ki genel kanı erkeğin istekli olması ve bir haftadan fazla dayanamamasi yönünde bende böyle bildiğim icin acaba beni beğenmiyor mu başkasını mı beğeniyor düşünceleri hamilelik hormonlarıyla birlikte tavan yaptı
Arada bu konuyu açtım birlikte olmak istedim ama o Bebek'ten dolayı yanaşmadı
Uç ay Nasıl dayanır anlamıyorum
En son gecen aksam bu konuyu tekrar açtım ve beni beğenmiyor musun tiksiniyor musun başkası mı var gibi sorular sordum ama cevap vermedi sadece ilk basta söylediklerimi sebep gösterip doğumdan sonra deneyelim dedi
Ama benim duymak istediklerim bunlar değildi ve doğru duZgun bir iletişim kuramadigimiz icin yine sinirlendim en azından bu kez her şeyi konuşmaya kararlıydım ama o yine sustu ve bişey yokmuş gibi sarılıp öpmeye devam etti ben pek tepki vermedim
Eşim uzun zamandır bana karşı hep şefkatle yaklaşıyor sanki annem gibi üzerimi örtüyor gece uykusundan uyanıp ve sürekli sarılıp öper çocuk sever gibi ve ben bu duruma sinir olmaya başladım
Olay gecesi yatağa gitmedim oturma odasında yattım
Tabi geldi yanıma ve ikna etmeye yatağa götürmeye çalıştı gitmedim
Sonra üzerime bir kat daha battaniye örtüp gitti
Biraz sonra tekrar gelip yanıma yattı ve konuştu sorularıma cevap verdi
Ben ona başkasına karşı mı böyle seyler hissediyorsun dedim oda hayır sen beni hic reddetmedin başkasına hic ihtiyaç duymadım dedi
Sadece bi kaç kez rüyasında olmuş
Ben bu rüya ısını önce kafanda biri olur ve rüyana girer diye biliyordum ama o hic alakası yok uyandıktan sonra o kişiye karşı cinsel bi duygu hissediyorsun ama öncesinde secmiyorsun ve genelde tanımadığın kişiler oluyor dedi
Off kızlar kafam cok karışık kendime dert mi üretiyorum yoksa panik yapmakta haklı miyim
Eşim benim annem gibi davranıyor sanki
Sürekli öpüp koklamasa sevmiyor artık diyeceğim
İnanın su sadece o is icin yanaşan kocalardan olmasını bile daha iyi görür oldum ama benim eşim kaliteli bir cinsellik yaşanmıyorsa hic yaşanmasın kafasında
Simdi hamileyim ya sonra ne olacak
Cok uzun oldu Hakkı'nızı helal edin
Okuduğunuz icin teşekkürler
Not sürekli beni beğenmiyor musun diye sorup hayır tabi ki beğeniyorum cevabını almak istiyorum ama eşim bana hic öyle cevap vermiyor
Bunun sebebininde bu Soruyu saçma bulduğunu ve hangi cevabı isteyerek sorduğumu bildiği icin ciddiye alıp cevap vermediğini söylüyor
Hamilelik psikolojisi....
Esin yine iyi sen abartiyorsun!
Esin senin ustunu orterken opup kucaklarken ayni zamanda cocugunu da sevgiyle opup kucakliyor ama sen cinsellige taktigin icin yanlis degerlendiriyorsun.

Bende boyleydim...yani icerden kolay kolay zevk almazdim...sadece distaki klitoris....
Ve cozumu bir sure kendimi tatmin etmekte bulmustum klitorisi ellemeden....esime de elletmiyordum o ara klitorisi....
ve sadece 2 ay gibi bir surede alisiyorsun inan....
klitorisin verdigi zevk daha buyuk ama icerinin verdigi haz daha yogun....
biraz acik oldum kusura bakma....:) ama ben bu konularda cekinmem konusmaya eger ki karsimdakinin bilgiye ihtiyaci oldugunu fark edersem ....yani benim yontemim bu idi....
ve unutma sevisme beyinde baslar ....ruha iletilip bedenle bulusur :) yani bana gore sevismek bu dur....
Çok güzel açıklamışsın gerçekten
Benim en büyük sorunum beyinde başarısız olmam zaten
Ama anlamadığım Nasıl dokunmadan oluyor

Eşiniz bu sebepten sizden uzak duruyor olabilir. Cinselliği görev gibi yapmanız nedeniyle sogumustur.

Ben de benimle bana kıyak olsun diye Sevişen birini istemezdim. Benimle sevişirken kuduran deliren birini isterdim.
Haklısın bence de öyle ama birden olmaz ki Zaman'la beni alıştırması gerekiyor böyle uzak durarak hic çözülmez

Zaten birsey hissetmiyormussun niye yapmak istiyorsun? Karnin burnundayken adam tependen inmeseydi daha mi iyiydi? Git kafani dagit dogumuna konsantre ol su asamada adami degistirmeyecegine gore kendini yemenin manasi var mi? Cok soru sordugun icin bunalmis olabilir. Bence eşin seni seviyor. Ama ruya isi ergence olmus.

Back