Ah ya ne zor isimiz demiEsinin hayatinda biri oldugunu zannetmiyorum cnm bebege bisey olur korkusundan yanasmiyodur bizde ilk uc son uc ay birlikte olmadik ama senin iliskiden zevk almam icin biseyler yapmam lazim bn 3 iliskiden 1 de zevk alan biriyim ilk zmnlar senn gibi hicbisey hissetmeden bitiyodu esler bu durumdan kendilerini kotu hissediyolar arastirmalarim cok oldu pozisyonlar denedim on sevismeyi uzattim gene olmadi simdi bazen ben usteyken oluyo bide klitoris i uyariyorum genellikle ole oluyo kadinlarin vajinal orgazm olmasi biraz zormus biz o gruptaniz galiba zaman gectikce duzelicek insallh bazen iskence gibi olsada sabir napalim :)
Bak kendin de diyorsun adam zaten fazla libidosu yüksek biri değilmiş. Şüphe için ön koşul bile yokken paranoya yapma. Hemen kötüyü aklına getirme. Sen olmadan olacağı düşünerek bugününü zehir ediyorsun, yapma bunu. Bu ayların tadını çıkar, adamı da darlama. Seks dışında beraber yapılabilecek şeyler de var, bebek için bir şeyler yapın. Şimdilik kadınlık değil de anneliğe odaklan sen iyisi mi.Cok rahatlatıcı bir yorum oldu teşekkürler buna ihtiyacım vardı sanırım
Ben kendimi yetersiz görüyorum galiba ve kendime olan güvenim yok oluyor
Arzulanmadıgimi düşünmek beni yıpratıyor
Ama eşim cinselligi en ön sırada gören biri değil zaten
Cok zor cnm gercekten bazen caktirmadan agladigim bile oluyodu oda uzuluyo biliyorum caba gosteriyorum odaklanmaya calisiyorum genede olmuyo biseyler olcak gibi oluyo karsi taraf bitiriyo cozemedim bn bu durumu 3 senelik evliyim filmlerde izliyodum kadinlar hep zevk aliyo saniyodum evlnmeden once evlendim iki senemde sayilidir yani bnde sorun var saniyodum arastirdigimda cogu kadinda var bu durum ne yazik kiAh ya ne zor isimiz demi
Ayni bende öyleyim iste ve düşünmek daha cok zorlaştırıyor
Hep öyleyiz zaten ben pek şikayetçi değilim aslında ama normal de değil iste böyle olması sev sev nereye kadarAyip seyler konusuluyooorrrkuzenim anlatmisti hamileliginde esi ona hic yakinlasmamis cocuktan utanmiss hic aldatmayla alakasi olmayan bir adam bence esiniz cok sevgi dolu size karsi cok nazik Allah cc daim etsin derim birazda sevgi dolu sarilip uyuyun ne guzel iste
Daha önceden de sorunlarımız olmasa ben zaten hamilelikten diyeceğim ama öncesinde de böyleydicogu hamilelikte yasanan seyler. dogum yaklastikca hareketlerin kisitlaniyor istegin azaliyor kocaman gobekle sen bile kendini tuhaf hissederken erkeginde tuhafina gidiyordur.suan daha cok seni cocugunun annesi gibi goruyordur.ama dogumdan sonra hersey yoluna girecektir.bende ayni senin yasadiklarini yasadim iki bebegimde de .suan bebegim 8 aylik ve hersey yolunda.
Zaten çatı muayenem var bu hafta ve uzun sure ilişki olmayınca Canim yanıyordu önceden de simdi de iyice kapanmıştır daha cok acıyacak sırf bundan dolayı bile yaklaşmasını isterdimDoktor yasaklamadığı ve bi sorun olmadığı sürece hamilelikte cinsellik olur. Biz 39. Haftaya kadar yapmıştıkdoğuma gittiğimdede hiç açılmam yoktu sezeryan oldum ve eşim hala dalga geçer o kadar boşuna mı yaptık diye.
Neyse.. Sen kocanı doktora götürüp onayını alıcaktın baştan. Artık geçmiş gitmiş yani. Biraz daha sabrette 41.gün artık adamın üstüne atla
Öyledir ama birazda farklı yönleri ağır bassın istiyorumEşiniz çok tatlı
Bende cok ağladım canim cok sinir bozucu bir durum çünkü esinle paylaştığın en özel anlar böyle mahvoluyor ama ben sona gitmesem de onun bana dokunması vs hoşuma gidiyor ama simdi yok hiçbiri eksikliğini hissediyorumCok zor cnm gercekten bazen caktirmadan agladigim bile oluyodu oda uzuluyo biliyorum caba gosteriyorum odaklanmaya calisiyorum genede olmuyo biseyler olcak gibi oluyo karsi taraf bitiriyo cozemedim bn bu durumu 3 senelik evliyim filmlerde izliyodum kadinlar hep zevk aliyo saniyodum evlnmeden once evlendim iki senemde sayilidir yani bnde sorun var saniyodum arastirdigimda cogu kadinda var bu durum ne yazik ki
Bnde ole diyorum esim uzuluyo birlikte olmamiz bile beni mutlu ediyo diyorum ama dedigin gibi bazen sinir bozucu oluyoBende cok ağladım canim cok sinir bozucu bir durum çünkü esinle paylaştığın en özel anlar böyle mahvoluyor ama ben sona gitmesem de onun bana dokunması vs hoşuma gidiyor ama simdi yok hiçbiri eksikliğini hissediyorum
Canim benim. Esinle acikca konusmalisin. Bebege bi zarar gelmiceginden yada bu durumdan uzuldugunden bahset. Onu ozlediginu soyle.Zaten çatı muayenem var bu hafta ve uzun sure ilişki olmayınca Canim yanıyordu önceden de simdi de iyice kapanmıştır daha cok acıyacak sırf bundan dolayı bile yaklaşmasını isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?