• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su çiçeği iziymiş..

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
iki yanağımdada çok küçücük delikler var pek belli olmuyor ama ben rahatsız oluyorum haliyle. annem çocukken geçirdiğim su çiçeğinin bıraktığı izler olduğunu söyler hep . yok mudur bunları kaybetmenin bi yolu canlarım ??

benımde burnumla gözüm arasında var kocaman bi tane. sanırım yok bi çaresi. ben seviyorum gerçi baktıkça aklıma su çiçeği geçirdiğimdeki nazlı hareketlerim yaramazlıgım geliyor :9:

iki yanağımdada çok küçücük delikler var pek belli olmuyor ama ben rahatsız oluyorum haliyle. annem çocukken geçirdiğim su çiçeğinin bıraktığı izler olduğunu söyler hep . yok mudur bunları kaybetmenin bi yolu canlarım ??

benimde var topikte çukurları onaran bi yag varmış ama bulunmak zor adı kaplumbaga yag

benımde burnumla gözüm arasında var kocaman bi tane. sanırım yok bi çaresi. ben seviyorum gerçi baktıkça aklıma su çiçeği geçirdiğimdeki nazlı hareketlerim yaramazlıgım geliyor :9:

bende seviyorum aslında çok göze batmıyo ama işte olmasa daha iyi :))

Back
X