kızlaaar kimse yok muuuuuuuuu
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah :) ben gitmiştim smear testi filan yapıyolar hormonlara bakıyolar. bazen benmde çok yoğun gelir bidahaki ay bakarım yoğunluğu azalmış.bide ramazan dengeyide bozuyo ondanda kaynaklanabilir
evet 3. günü bakılıyo git bencede en azından kontrol olmuş olursun. smear testi içinde sakın korkma... ben anlamamıştım bile dr dedi smear testi sonucun 3 haftada cıkacak die :) meğer almış bile :)
inşallah sorunsuz atlatırım yarın için randevumu almıştım ok istediğim bi doktora gidicem dua edin bana şimdi biraz uyuyup sahura uyanayım sabah 8 de hastaneye gidicem iyi geceler kızlar
hayırdır inşallahhh..??? :)
olmaz mıı :) hoşgeldin...
inşallah sorunsuz atlatırım yarın için randevumu almıştım ok istediğim bi doktora gidicem dua edin bana şimdi biraz uyuyup sahura uyanayım sabah 8 de hastaneye gidicem iyi geceler kızlar
hoşbuldum canımmm nasılsın, ne var ne yok?[/QU
iyiyim cnm saol sen nasılsın? ne olsun aynı işte sende ne var ne yok? hem sen ne arıyosun burda senin adetin bugün bitmemişmiydi :))
inşallahhh :) canım benm ileri+yerinde hareketli % 40 üzeri olması gerekiyo. ama sen takılma onlara önemli bişey olsaydı dr mutlaka söylerdi.
kızlar belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diyorlar ama bende çok enteresan bir şey olmuştu.ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.adetten hemen önce başlardı normalde.ama hamile olduğumda adetime 20 gün vardı ve göğüslerim acayip acıyordu.aynı zamanda çok da dolgunlaşmışlardı.acaba mı dedim ve adete kadar kendimi gözlemledim.adet günüme yaklaşınca adet ağrısı gibi ağrılar çektim.adet ağrısının şiddetlisi.sonra çok sık tuvalete gittim.adetime 6 gün varken göğüslerimin kahverengi kısımlarında minik kabarcıklar oluştu.o gün çıkmaz dedim ama dayanamadım test yaptım.daha adete 6 gün vardı.ve test pozitif çıktı.doktora sormuştum bu kadar erken çıkar mı diye.erken döllenmede çıkar demişti.belirtiler konusunda yaşadıklarımdan yola çıkarak umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah tekrar nasip eder Rabbim inşallah
iyi geceler canım.2.ciye mi istiyorsunuz bebiş?.paylaşımların için çok sağol.bakalım bizde de böyle değişiklikler olacak mı bu ay..
evininçiçeği iki ay sonra tekrar istiyorsunuz değil mi ? bu sefer bırakmaz inşallah seni bebeğincennette de bir bebeğn seni bekliyor olacak ne güzel..
kızlar belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diyorlar ama bende çok enteresan bir şey olmuştu.ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.adetten hemen önce başlardı normalde.ama hamile olduğumda adetime 20 gün vardı ve göğüslerim acayip acıyordu.aynı zamanda çok da dolgunlaşmışlardı.acaba mı dedim ve adete kadar kendimi gözlemledim.adet günüme yaklaşınca adet ağrısı gibi ağrılar çektim.adet ağrısının şiddetlisi.sonra çok sık tuvalete gittim.adetime 6 gün varken göğüslerimin kahverengi kısımlarında minik kabarcıklar oluştu.o gün çıkmaz dedim ama dayanamadım test yaptım.daha adete 6 gün vardı.ve test pozitif çıktı.doktora sormuştum bu kadar erken çıkar mı diye.erken döllenmede çıkar demişti.belirtiler konusunda yaşadıklarımdan yola çıkarak umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah tekrar nasip eder Rabbim inşallah
bu bilgiler için çok teşekkürler eminim bi çok kişinin merak ettikleri şeyler bunlar :) benim adetime 6 gün var karın ağrısı çekiyorum ve akıntım cok ama ben bunları soğan kürüne bağlıyorum.inşallah hamilelik belirtileridir
ne demek canım rica ederim.benimde sarı akıntım olmuştu.inşallah hamileliktendir canım.güzel haberlerini bekliyorz
olsa ne güzel olur yaa olsa keşkee:) 1,5 yıldır hüsrana uğramaktan sıkıldım.rabbim tez zamanda hayırlısı ile tüm bebek isteyen kullarının kucaklarını doldursun (amiinn )
inşallah canım Rabbim hayırlısıyla versin.hiç bebeği olamayacakları düşün.şükredelim dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?