kızlar belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diyorlar ama bende çok enteresan bir şey olmuştu.ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.adetten hemen önce başlardı normalde.ama hamile olduğumda adetime 20 gün vardı ve göğüslerim acayip acıyordu.aynı zamanda çok da dolgunlaşmışlardı.acaba mı dedim ve adete kadar kendimi gözlemledim.adet günüme yaklaşınca adet ağrısı gibi ağrılar çektim.adet ağrısının şiddetlisi.sonra çok sık tuvalete gittim.adetime 6 gün varken göğüslerimin kahverengi kısımlarında minik kabarcıklar oluştu.o gün çıkmaz dedim ama dayanamadım test yaptım.daha adete 6 gün vardı.ve test pozitif çıktı.doktora sormuştum bu kadar erken çıkar mı diye.erken döllenmede çıkar demişti.belirtiler konusunda yaşadıklarımdan yola çıkarak umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah tekrar nasip eder Rabbim inşallah
inşallah sorunsuz atlatırım yarın için randevumu almıştım ok istediğim bi doktora gidicem dua edin bana şimdi biraz uyuyup sahura uyanayım sabah 8 de hastaneye gidicem iyi geceler kızlar
kızlar belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diyorlar ama bende çok enteresan bir şey olmuştu.ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.adetten hemen önce başlardı normalde.ama hamile olduğumda adetime 20 gün vardı ve göğüslerim acayip acıyordu.aynı zamanda çok da dolgunlaşmışlardı.acaba mı dedim ve adete kadar kendimi gözlemledim.adet günüme yaklaşınca adet ağrısı gibi ağrılar çektim.adet ağrısının şiddetlisi.sonra çok sık tuvalete gittim.adetime 6 gün varken göğüslerimin kahverengi kısımlarında minik kabarcıklar oluştu.o gün çıkmaz dedim ama dayanamadım test yaptım.daha adete 6 gün vardı.ve test pozitif çıktı.doktora sormuştum bu kadar erken çıkar mı diye.erken döllenmede çıkar demişti.belirtiler konusunda yaşadıklarımdan yola çıkarak umarım yardımcı olabilmişimdir.inşallah tekrar nasip eder Rabbim inşallah
evet kızlar gittim geldi işin zor kısmını atlattım benm için alttan muayene biraz zor geçiyor ama vajinal ultrason problemsiz bir aşamaymış çok şükür bir problem yok 2 tane minik kist olduğunu söyledi doktor ama bunların ilaç kullanmayı gerektirmeyeceğini gebeliğe engel olmayacağını herkeste görülebilecek kistlerden olduğunu söyledi hayırlısı bakalım 4 tüp kan verdim tahlillere göre bakıcaz folik asit başlıyoruz aha önce kullanmıştım ama yine de devam etmemi söyledi şekere tiroide vs de bakılacak sonuçları aldıktan sonra da yazarım buraya bir an önce adet dönemim bitsin istiyorum :
Geçmiş olsun tatlımm..Ben de gideceğim inş. ama sanırım ramazandan sonra artık:44:
ne kadar çok test yapıyorlar öyle...bunlar hamilelik düşündüğün için miiiii
tşk ederim cnm evet hemogram biyokimya vs vs bi dünya şeye bakacaklar az sonra gidip sonuçları alıcam
ben de öyle az önce aldım guslümü
Samyelicim sıvıyor muyuz kolları
ne güzel allah 2.bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..buna benzer belirtileri 5 aydır yaşadım ama fos çıktı psikolojik yani sen gerçekten hisstmişin doğru çıkmış ,üzüldüm olsun ne mutlu bak hamile kalabiliyorsun demek bunuda bilmek güzel.rabbbim bir daha yaşatmasın .
tşk ederim cnm evet hemogram biyokimya vs vs bi dünya şeye bakacaklar az sonra gidip sonuçları alıcam
evet hamilelik düşündüğüm için yaptılar cnm neler olduğunu yazarım dönüşte
inşallah canım inşallah.evet şükür ki hamile kalabildiğimi biliyorum.ama en üzücü olanı onun kalp atışlarını dinlemiştim
samyeli sen ilk bebişini istiyorsun değil mi?
offf canım yaa kıyamam.olsun allah inşallah 2.bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder..
evet canım ilk bebeğim olacak rabbim verirse
Ya kızlar evliliğimizin 5.yılına giricez 3 aydır bebiş denemeleri yapıyoruz ama olmadı sizce normal bir süreçmi yoksa panik yapmalımıyım arkadaşlarım 1yıla yakın olmazsa panik yap diyolar 3 yol normail diyor zaten bende 1 yıl ilaç kullandım bıraktım adet düzenim falan gayet normal s
szice bir sorun varmıdır ne diyorsunuz acaba ?
3 ay çok normal tabii ki korunmayı bıraktıktan sonra 1 seneye kadar yolu var deniyor paniğe gerek yok inşallah en kısa sürede sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza
rabbim inşallah hepimize nasip eder
giremedim kızlar 2,3 gundur çalışmlara devam tabi:) bakalım bat 6 ağustos daha var hayırlısı Allah ım kimsenin benimle beraber gozunu yolda koyup aratmasın mubarek ramazan Allah ım yuzumuze baksın aminnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Teşşekür ederim ya içim ferahladı biraz bende kafayı taktım valla olmuyacakmı acaba diye çk sağol hep beraber güzel tatlış bebişlerimize kavuşmak dileğiyle inş.
evet canım ilk bebeğim olacak rabbim verirse
Rabbim inşallah hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?