ooo çok süper kardeş :) ben de bugün bitirdim .
aleykümselammm :) hadi bakalım bol bol çalışmalar
sağol şekerimm:13:
Haydi bismillah hayırlısını dileyerek
kızlaarrr bu yolda bana ve diğer canlara ne gibi tavsiyelerde bulunursunuuuuz
çalışmalarda başarılar dilerim
valla kızlar mümkün olduğunca hemen duş almamaya çalışın diyorlarBen yapamıyorum çünkü çalışıyorum o yüzden çalışma bitince hemen uyun kalın öyle canlar
bebeğin hayırlı olması için ve şeytanın ilişmemesi için euzübesmele çekmeyi unutmayın .çok önemli.biliyorsunuzdur.olsun yine de hatırlatayım dedim
stres yok .eşinize iki saat öncesinde acı kahve iyi geliyormuşçok sıcak duş önerilmiyor..
bebeğin hayırlı olması için ve şeytanın ilişmemesi için euzübesmele çekmeyi unutmayın .çok önemli.biliyorsunuzdur.olsun yine de hatırlatayım dedim
stres yok .eşinize iki saat öncesinde acı kahve iyi geliyormuşçok sıcak duş önerilmiyor..
çok teşekkürler canımm, özellikle de Euzübesmele hatırlatman için
inşallah adzeynepcim.sperm değerleri hakkında bir bilgin var mı? benm eşm de test yaptrdı üroloji uzmanı normal dedi. varikosel çoğu erkekte oluyormuş sanırım.benim eşimde de var.ama pek mühim bişey değilmiş.
kızlaarrr bu yolda bana ve diğer canlara ne gibi tavsiyelerde bulunursunuuuuz
az çok bilgim var evet.maalesef 5 erkekten 1 tanesinde varikosel bulunuyo ama kimi 1. derece varikosel onlara ameliyat gerekmiyo. bizimki epey ilerlemişti
Selamun aleykum kızlar
Hayırlı günler olsun.. size bir haberim vaaaaaaar, kırmızıları bitirdimmm
ooo çok süper kardeş :) ben de bugün bitirdim .
eşi ameliyat olduktan sonra hamile kalan arkadaşlar çok ,.
başka topiklerde okumuştum .inşallah canım tez zamanda kavuşursun bebeğine .hamiş haberlerini yazarsın buraya..
canım bişi sorcam aktif sperm sayısının % kaç olması gerekiyor.belli bir seviyede olması gerekiyor mu, gebe kalabilmek için?galiba yavaş ve aktif spermler bulunuyormuş.
hadi bakalım hayırlısı kızlar :) ben de yarın doktora gidicem bi muayene olayım diyorum hormonlara fln bakar sanrm daha önce giden var mı bir de önceki zamanlara göre adetimin yoğunuluğu daha az neden acaba ilk gecikmişti vs fikri olan var mı
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah :) ben gitmiştim smear testi filan yapıyolar hormonlara bakıyolar. bazen benmde çok yoğun gelir bidahaki ay bakarım yoğunluğu azalmış.bide ramazan dengeyide bozuyo ondanda kaynaklanabilir
adetin 3. günü hormonlara bakılır demişti bi hemşire ben de onun için bi gideyim dedim smear testi diyince korktum ya :S sıvı alınıyo dimi onda :S
adetin 3. günü hormonlara bakılır demişti bi hemşire ben de onun için bi gideyim dedim smear testi diyince korktum ya :S sıvı alınıyo dimi onda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?