Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

sağol şekerimm:13:

Haydi bismillah hayırlısını dileyerek

çalışmalarda başarılar dilerim

kızlaarrr bu yolda bana ve diğer canlara ne gibi tavsiyelerde bulunursunuuuuz

valla kızlar mümkün olduğunca hemen duş almamaya çalışın diyorlar Ben yapamıyorum çünkü çalışıyorum o yüzden çalışma bitince hemen uyun kalın öyle canlar

sağol volimcim..şimdi de malum Ramazan nasıl yatıp uyucaz bilmem

ayyy çok heyecanlııııııııııııııı

bebeğin hayırlı olması için ve şeytanın ilişmemesi için euzübesmele çekmeyi unutmayın .çok önemli.biliyorsunuzdur.olsun yine de hatırlatayım dedim

stres yok .eşinize iki saat öncesinde acı kahve iyi geliyormuş çok sıcak duş önerilmiyor..

samyeli müthişsinnn demek acı kahve haa hiç duymamıştım...benim eşim her akşam içer kahvesini ama acı değildi dur adama zehir gibi bi kahve yapam

çok teşekkürler canımm, özellikle de Euzübesmele hatırlatman için

az çok bilgim var evet.maalesef 5 erkekten 1 tanesinde varikosel bulunuyo ama kimi 1. derece varikosel onlara ameliyat gerekmiyo. bizimki epey ilerlemişti

az çok bilgim var evet.maalesef 5 erkekten 1 tanesinde varikosel bulunuyo ama kimi 1. derece varikosel onlara ameliyat gerekmiyo. bizimki epey ilerlemişti

eşi ameliyat olduktan sonra hamile kalan arkadaşlar çok ,.
başka topiklerde okumuştum .inşallah canım tez zamanda kavuşursun bebeğine .hamiş haberlerini yazarsın buraya..
canım bişi sorcam aktif sperm sayısının % kaç olması gerekiyor.belli bir seviyede olması gerekiyor mu, gebe kalabilmek için?galiba yavaş ve aktif spermler bulunuyormuş.

Selamun aleykum kızlar

Hayırlı günler olsun.. size bir haberim vaaaaaaar, kırmızıları bitirdimmm

ooo çok süper kardeş :) ben de bugün bitirdim .

hadi bakalım hayırlısı kızlar :) ben de yarın doktora gidicem bi muayene olayım diyorum hormonlara fln bakar sanrm daha önce giden var mı bir de önceki zamanlara göre adetimin yoğunuluğu daha az neden acaba ilk gecikmişti vs fikri olan var mı

inşallahhh :) canım benm ileri+yerinde hareketli % 40 üzeri olması gerekiyo. ama sen takılma onlara önemli bişey olsaydı dr mutlaka söylerdi.

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah :) ben gitmiştim smear testi filan yapıyolar hormonlara bakıyolar. bazen benmde çok yoğun gelir bidahaki ay bakarım yoğunluğu azalmış.bide ramazan dengeyide bozuyo ondanda kaynaklanabilir

adetin 3. günü hormonlara bakılır demişti bi hemşire ben de onun için bi gideyim dedim smear testi diyince korktum ya :S sıvı alınıyo dimi onda :S

adetin 3. günü hormonlara bakılır demişti bi hemşire ben de onun için bi gideyim dedim smear testi diyince korktum ya :S sıvı alınıyo dimi onda :S

evet 3. günü bakılıyo git bencede en azından kontrol olmuş olursun. smear testi içinde sakın korkma... ben anlamamıştım bile dr dedi smear testi sonucun 3 haftada cıkacak die :) meğer almış bile :)

hiç korkma, vajinal ultrason sırasında alınan sıvıdır.

bende korkmuştum: "sıvı mı alacaksınız!!! acır mı?!!!" diye tepki vermişim, zaten o anlarda "aldım ki" demişti doktor.

testlerin adetin 3. günü yapılmasının nedeni; en sağlıklı sonuçlar 2. veya 3. günü çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…