Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlarrr.. son iki gün kaldıı.. ve günlerdir sağda olan ağrım şimdi sol tarafımdaa.. sanki 5dk sonra adet olacakmış gibiyimmm.. ( sizce ne olabilir??

kızlarrr.. son iki gün kaldıı.. ve günlerdir sağda olan ağrım şimdi sol tarafımdaa.. sanki 5dk sonra adet olacakmış gibiyimmm.. ( sizce ne olabilir??

inşallah hamilelikten kaynaklanan bir durumdur:) adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler ama yaşamadığım için bilemiyorum..

ilk kez gecikti hamilem,iyim derken değilmişim kısmet bir sonraki aya. Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasipetsin hepimize

amin... bir kaç günlük gecikmelerde umutlanmamak en doğrusu ama bizler adet tarihinden bi kaç gün önce başlıyoruz evham yapmaya :) olsun canım bidahaki aya Rabbim nasip eder inşallah :)

inşallah sende kısa zamanda yaşarsın.. ben daha önce bir gebelik geçirdim.. 11 haftalık kaybettim ama hiç bir belirtimi hatırlamıyorum şuandaa..

inşallah :) çok üzülüyorum böyle karnında bebeğini kaybedenlere.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın eminim çok zordur.seninde cennete bi meleğin var demek... aslında uzmanlar en erken gebelik belirtisi adet gecikmesidir sonraki belirtiler adet döneminden sonra olur diyolar. ne kadar doğru bilemiyorum.

teşekkürler canımm.. aynen öyle kesin belirti adet gecikmesi.. benim hiç gecikmez.. diğer hamileliğimde de sabah uyandığımda adet olmamıştım ve anlamıştım hamile olduğumu.. umarım bunda da öyle olurr.. yani insan düşünmeden, kendini dinlemeden alıkoyamıyor.. yoksa adet gelmeden anlamak gerçekten de zorr..

gecikmiyosa vardır bi hikmeti hadi bakalım gelişmelerden haberdar et bizi. test yapsan çıkar sanırım.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı bi evlatla kucağını doldursun :)

Teşekkürederim , ben daha yeni üye oldum siteye çok okumadım sizin yoksa en kısa zamanda sizede nasip etsin İnşallah. ben adetim bitsin tekrar deniycem. Herkes herkese dua etsin önemli olan hem hamile kalmak hemde en önemlisi hamile kaldıktan sonra bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması.

teşekkür ederim inşallah. Oruçlu ağzımla yalvarıyorum allahıma . Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞ.RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE YAKMASIN ŞU 5 AY BİLE BENİ ÜZDÜ RABBİM KİMSELERİ BEKLETMESİN HERKEZİN SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLERİ OLSUN..AMİNNNN

oh oh çok iyi ..bebekler gelsin göbüşlere

AMİN CANIM İNŞ..BAKALIM İLK MÜJDELİ HABER KİMDEN GELİCEK

canım benim amin inşallah rabbm isteyen herkese versin.benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerler düzelme gösteriyo bakalım bu aydan ümitliyim inşallah :)

canım benim amin inşallah rabbm isteyen herkese versin.benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerler düzelme gösteriyo bakalım bu aydan ümitliyim inşallah :)

inşallah adzeynepcim.sperm değerleri hakkında bir bilgin var mı? benm eşm de test yaptrdı üroloji uzmanı normal dedi. varikosel çoğu erkekte oluyormuş sanırım.benim eşimde de var.ama pek mühim bişey değilmiş.

Selamun aleykum kızlar

Hayırlı günler olsun.. size bir haberim vaaaaaaar, kırmızıları bitirdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…