- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
kimse yok mu ? kızlaaaar
herkes uyudu mu yaaa
ilk kez gecikti hamilem,iyim derken değilmişim kısmet bir sonraki aya. Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasipetsin hepimize
ilk kez gecikti hamilem,iyim derken değilmişim kısmet bir sonraki aya. Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasipetsin hepimize
aa oldun mu canım bende seni merak ediyordum görünce yazmak istedim hayırlısı diyelim bir sonraki aya daha sıkı bir çalışmayla inşallah bebiş gelir.
olsun canım .benim de 2 gün gecikmişti. bu aya inşallah rabbim murat ettiyse ..
kızlarrr.. son iki gün kaldıı.. ve günlerdir sağda olan ağrım şimdi sol tarafımdaa.. sanki 5dk sonra adet olacakmış gibiyimmm..( sizce ne olabilir??
inşallah hamilelikten kaynaklanan bir durumdur:) adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler ama yaşamadığım için bilemiyorum..
inşallah sende kısa zamanda yaşarsın.. ben daha önce bir gebelik geçirdim.. 11 haftalık kaybettim ama hiç bir belirtimi hatırlamıyorum şuandaa..
inşallah :) çok üzülüyorum böyle karnında bebeğini kaybedenlere.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın eminim çok zordur.seninde cennete bi meleğin var demek... aslında uzmanlar en erken gebelik belirtisi adet gecikmesidir sonraki belirtiler adet döneminden sonra olur diyolar. ne kadar doğru bilemiyorum.
teşekkürler canımm.. aynen öyle kesin belirti adet gecikmesi.. benim hiç gecikmez.. diğer hamileliğimde de sabah uyandığımda adet olmamıştım ve anlamıştım hamile olduğumu.. umarım bunda da öyle olurr.. yani insan düşünmeden, kendini dinlemeden alıkoyamıyor.. yoksa adet gelmeden anlamak gerçekten de zorr..
çok geçmiş olsun çok üzüldümrabbim tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı bi evlatla kucağını doldursun :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞ.RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE YAKMASIN ŞU 5 AY BİLE BENİ ÜZDÜ RABBİM KİMSELERİ BEKLETMESİN HERKEZİN SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLERİ OLSUN..AMİNNNNteşekkür ederim inşallah. Oruçlu ağzımla yalvarıyorum allahıma . Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın.
oh oh çok iyi ..bebekler gelsin göbüşlere
Teşekkürederim , ben daha yeni üye oldum siteye çok okumadım sizin yoksa en kısa zamanda sizede nasip etsin İnşallah. ben adetim bitsin tekrar deniycem. Herkes herkese dua etsin önemli olan hem hamile kalmak hemde en önemlisi hamile kaldıktan sonra bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması.
canım benim amin inşallah rabbm isteyen herkese versin.benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerler düzelme gösteriyo bakalım bu aydan ümitliyim inşallah :)
selamun aleykum kızlar
Hayırlı günler olsun.. Size bir haberim vaaaaaaar, kırmızıları bitirdimmm
Selamun aleykum kızlar
Hayırlı günler olsun.. size bir haberim vaaaaaaar, kırmızıları bitirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?