• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

mrb canm çok geçmiş olsun .
gusüle bi zararı varmıymş acaba baktn mı.olmaz bişi inşallah. bakarsın bu hamile kalırsın:34: bozma moralini :16::16: allah daha beterinden saklasın

tşk ederim canım daha iyi..valla canım bilemedimki ne yapsam bu ayıda boş geçircem sanırım yaa :14::14:amin amin ben tarihten dolayı üzüldüm ama yapılcak bişey yok olacağı varmış..:34:

ya kızlar aklıma takılıo diyorlar ya takmayın sallamayın kendiğinden oluo..takıp sallarsanız stres oluo olmuo..ya o da inasın elinde değil ki bu defa da o aklıma takıldı acaba gerçekmi diyorum boyle dikkat ediyoruz die ya olmazsa diyorum ama vardır bizim gibi pimpirikle dikkat edip takip edin hemen olanlar dimi kızlarrr yaaa... sallamamak elde değil kli

adetken rahatım :) sonra sıda tamam ama son adete 10 gün varken nerdeeee :50: hemen vücudumu dinlemeler bu ay olmuştur demeler başlıyor.yapabileni rahat olabileni tebrik ediyorum :34::46:

oyy kıyamam ben sana ne kadar gün su değdirmeyeceksin?

4-5 gün dedi dr. ama benim ısrarla sormama karşılık ne bilim kaldım öyle arada takvimlerde bu haftayı boş geçme diyor bakalım:44::44:

hem herkesin ovulasyonu farklı olabiliyor biliyorsun üzme canını ovulasyonu da Mevla bilir :40:

son 3 ayımın tarihlerinden yola çıkarak bu hafta mesai haftası gibi görünüyor canım :1::1:

Insaallah bende varim Arkadaslar gün sayiyorum testimi yapmak icin. Bu Bayram tüm bebek bekliyenlerin Bayrami olur Insaallah. :72:

inş rabbim yanıltmaz bebişin seninle olur.çifte bayram olur:72:

31 temmuz bat tarihim bu ay kırmızı kart görmek istemiyorum.1,5 yıldır usandım umut edip hayal kırıklığına uğramaktan :((

rabbim bir daha hayal kırıklığı yaşatmaz inş canım:49::49:

canım ben 3 aydır istiyorum...ama biliyor musun gebelik istiyorum diyerek ne doktora gittim ne folik aside başladım.. sanırım türümün tek örneğiyim :37:

bende 4 aydır bebiş çalışmalarım boşa çıktı :43: ve bugğn dr.gidicem inş hayırlı haberler duyarım.folik asit içsen iyi olur bebişine şifaolur:34::34:

samyelicim yaa şu folik asit kolay hamile kalmaya mı yardımcı, nedir? sen ne zaman başladın :44:

bebişimizin omuriliği ve sağlığı için canım:34:

olur.1 buçuk lira fiyatı

1,buçukmu:53::53::53::53: ben 40 tl ye aldım :53:

yok artıkkk:53: ne ucuzmuş öyle oo vitaminler pahalı olmuyo muydu yaw:44:

:53::53: ben 40 tl ye aldım sanırım fiyat değişiyo ama bu kadar fark nasıl olur anlamadım..kızlar sakın ihmal etmeyin sağlıklı bebişler için için :54::16::16::49::49:

bende varııımmm :)) merabalar 1,5 yıldır bu yolda uğraş veriyoruz.su sıralar yumurtlama günlerim inş hep beraber bayrama hamiş gireriz :)

merhaba bende 2,5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. Ve bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar deniycem . Gerçi hamile kallırsam tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum ama yinede denemek istiyorum. Yaşım 37 benim içinde dua edin.

merhaba bende 2,5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. Ve bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar deniycem . Gerçi hamile kallırsam tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum ama yinede denemek istiyorum. Yaşım 37 benim içinde dua edin.

:43::43::43::43: Allah acını unutturacak kucağına alacağın sağlıklı bir evlat nasip eder inş.rabbim bir daha yaşatmasın..dualarımız tüm bekleyenler için ne olur bebiş haberini alınca sakin ol emi inş çifter çifter gelir bebişler sana :49::49: çıkmak zorundayım kızlar daha sonra görüşürüz :54::54:

:43::43::43::43: Allah acını unutturacak kucağına alacağın sağlıklı bir evlat nasip eder inş.rabbim bir daha yaşatmasın..dualarımız tüm bekleyenler için ne olur bebiş haberini alınca sakin ol emi inş çifter çifter gelir bebişler sana :49::49: çıkmak zorundayım kızlar daha sonra görüşürüz :54::54:

teşekkür ederim inşallah. Oruçlu ağzımla yalvarıyorum allahıma . Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın.

serap54 hoş geldin ablacım aramıza:13:

Rabbim yüzünü tekrar güldürsün inşallah, umudunu yitirme e mi..

başka çocuğun var mı ablacım?

serap54 hoş geldin ablacım aramıza:13:

Rabbim yüzünü tekrar güldürsün inşallah, umudunu yitirme e mi..

Başka çocuğun var mı ablacım?

evet 5 yaşında bir kızım var , zaten kızım istedi diye kardeş yapmaya karar verdik. 2'li tarama testimde risk çıktı sıvı aldırdım karnımdan, sonuç temiz çıktı ama sıvıyı aldırdıktan 1 ay sonra kızımı aşırı su kaybından kaybettik.
Işte bu allah karşı çıkmam dan kaynaklandı. Yani risk olsa yaşayan bebeği aldırıcakmıydım diye düşünmem bile bebeğimi kaybetmeme neden oldu diye düşünüyorum.
Allah ne isterse onu veriri imtihan dünyası bu demediğim için oldu.
Ama bir daha hamile kalırsam sıvı aldırmam inşallah da aynı şeyleri yaşamam

evet 5 yaşında bir kızım var , zaten kızım istedi diye kardeş yapmaya karar verdik. 2'li tarama testimde risk çıktı sıvı aldırdım karnımdan, sonuç temiz çıktı ama sıvıyı aldırdıktan 1 ay sonra kızımı aşırı su kaybından kaybettik.
Işte bu allah karşı çıkmam dan kaynaklandı. Yani risk olsa yaşayan bebeği aldırıcakmıydım diye düşünmem bile bebeğimi kaybetmeme neden oldu diye düşünüyorum.
Allah ne isterse onu veriri imtihan dünyası bu demediğim için oldu.
Ama bir daha hamile kalırsam sıvı aldırmam inşallah da aynı şeyleri yaşamam

Nasip ablacım inşallah bir dahakine herşey yolunda gider

Aleykumselam:42:

Canım emin misin ya baksana volim 40 tl ye almış folik asidi :44::44::44::44:

yoksam sen tek tek mi alıyorsun:1::1:

:1: güldürdün beni kız. allah da seni güldürsün,:1:
30 tane var içinde. dr a söyledim o dedi.arkadaşlar da bundan kullanyor.ama 40 tl değildir yaa o başka bişi mi acaba?:44::44:

:1: güldürdün beni kız. allah da seni güldürsün,:1:
30 tane var içinde. dr a söyledim o dedi.arkadaşlar da bundan kullanyor.ama 40 tl değildir yaa o başka bişi mi acaba?:44::44:

çok ilginç yaa 1,5 a alan var 17 ye alan var 40 a alan var bu ne yahu :44:

netten baktım folbiol 5mg 50 tablet var bu sanırım seninki canım

Listemizin güncel hali kızlarrr..Nickini yanlış yazdığım veya unuttuğum varsa düzeltin beni canlar:3:

1- bendimahi
2- volim
3- karabiber89
4- oysu
5- adzeynep
6- Talisss
7- samyeli112233
8- chamly
9- aynap
10-Zaman_siz
11-fafacel
12-evinincicegi
13-hamil
14-SERAP54

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( rabbim tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı bi evlatla kucağını doldursun :)

Listemizin güncel hali kızlarrr..Nickini yanlış yazdığım veya unuttuğum varsa düzeltin beni canlar:3:

1- bendimahi
2- volim
3- karabiber89
4- oysu
5- adzeynep
6- Talisss
7- samyeli112233
8- chamly
9- aynap
10-Zaman_siz
11-fafacel
12-evinincicegi