mrb canm çok geçmiş olsun .
gusüle bi zararı varmıymş acaba baktn mı.olmaz bişi inşallah. bakarsın bu hamile kalırsın bozma moralini allah daha beterinden saklasın
tşk ederim canım daha iyi..valla canım bilemedimki ne yapsam bu ayıda boş geçircem sanırım yaa amin amin ben tarihten dolayı üzüldüm ama yapılcak bişey yok olacağı varmış..
ya kızlar aklıma takılıo diyorlar ya takmayın sallamayın kendiğinden oluo..takıp sallarsanız stres oluo olmuo..ya o da inasın elinde değil ki bu defa da o aklıma takıldı acaba gerçekmi diyorum boyle dikkat ediyoruz die ya olmazsa diyorum ama vardır bizim gibi pimpirikle dikkat edip takip edin hemen olanlar dimi kızlarrr yaaa... sallamamak elde değil kli
adetken rahatım :) sonra sıda tamam ama son adete 10 gün varken nerdeeee hemen vücudumu dinlemeler bu ay olmuştur demeler başlıyor.yapabileni rahat olabileni tebrik ediyorum
oyy kıyamam ben sana ne kadar gün su değdirmeyeceksin?
4-5 gün dedi dr. ama benim ısrarla sormama karşılık ne bilim kaldım öyle arada takvimlerde bu haftayı boş geçme diyor bakalım:44::44:
hem herkesin ovulasyonu farklı olabiliyor biliyorsun üzme canını ovulasyonu da Mevla bilir
son 3 ayımın tarihlerinden yola çıkarak bu hafta mesai haftası gibi görünüyor canım
Insaallah bende varim Arkadaslar gün sayiyorum testimi yapmak icin. Bu Bayram tüm bebek bekliyenlerin Bayrami olur Insaallah.
inş rabbim yanıltmaz bebişin seninle olur.çifte bayram olur
31 temmuz bat tarihim bu ay kırmızı kart görmek istemiyorum.1,5 yıldır usandım umut edip hayal kırıklığına uğramaktan (
rabbim bir daha hayal kırıklığı yaşatmaz inş canım
canım ben 3 aydır istiyorum...ama biliyor musun gebelik istiyorum diyerek ne doktora gittim ne folik aside başladım.. sanırım türümün tek örneğiyim
bende 4 aydır bebiş çalışmalarım boşa çıktı ve bugğn dr.gidicem inş hayırlı haberler duyarım.folik asit içsen iyi olur bebişine şifaolur
samyelicim yaa şu folik asit kolay hamile kalmaya mı yardımcı, nedir? sen ne zaman başladın :44:
bebişimizin omuriliği ve sağlığı için canım
olur.1 buçuk lira fiyatı
1,buçukmu ben 40 tl ye aldım
yok artıkkk ne ucuzmuş öyle oo vitaminler pahalı olmuyo muydu yaw:44:
ben 40 tl ye aldım sanırım fiyat değişiyo ama bu kadar fark nasıl olur anlamadım..kızlar sakın ihmal etmeyin sağlıklı bebişler için için