Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bende seni özledim canım.valla ben hiç bir şey düşünmüyorum zeynepcim Rabbim nasip ederse olur.ne zaman canım yumurtlama günün belli mi

canım inan bende düşünmüyorum.sadece yumrtlama gününü anlayıp,vazifemi yapıcam o kadar.olur olur,olmaz olmaz...
ayın 11-16 arası yumurtlama günlerim sanırım.netteki hesaplayıcıya göre.hayırlsı bakalım.

Canlarım topiğimizi yeni bir başlıkta tekrar toparlayalım mı ne dersiniz canlar??

Hamiş arkadaşlarımızı da bekleriz ama

Son düzenleme:
hosbulduk canımm idrara karbonat dökünce kabarırsa pozitif deniyor merak ettim de

canım msj atamıyorum uyarı veriyo 22 temmuz son adet tarihim cnm evet kalp atışlarını falan duyduk herşey normal pazartesi gittiğimizde 7 haftalık 1 cmdi tatlı istedi canım ilk sonra hiç bişey istemedi ztn kusmalarım çok ya genelde bulanıyo midem ne güzel keşke bnmde bulantı kusma olmasa çok şanslısın :) şişkinlik bendede var göbeğim çıktı hamilelikten hemn çıkmaz sanrm

Kızlar nasılsınınzz?en son eşimle 8de birlkte olduk bide bugün işte ovülosyon günüm diye yarın bide.Ama 9 10 11 beri sol kasığım hafiften ağrıyor bacak kasım ağrıyor

kızlarr nerdesiniz??? çok sessiz buralar yoksa taşındınızmııı

Canım arkadaşlarım, yeni bir başlıkta toplandık yenilenmek adına, eski arkadaşlarımız olmadan olmaz diyoruz hepinizi yeni topiğimize bekliyoruz kızlarr:

"Kurban bayramına bebişlerimizle beraber girelim diyenler, buyrunn" topiğimiz budurrr

Bel çekmeyi ve hamam işlemini nasıl yaptılar? Sonuç ne

Bel çekmeyi ve hamam işlemini nasıl yaptılar? Sonuç ne

sonuç negatifdi. rahim filmi çekindim tep tüp kapalı çıktı ilaç tedavisi yumurtlama takibi çatlatma iğnesi derken sonuç yine negatif.. şimdi beklemedeyim boş boşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…