yaş kemale erdi deyince 36 -37 diceksin sandım yaaa:)))
evet göğüs ağrısı hemen hemen her hamilelikte oluyo.buna göre ben bu ay hamile değilim.
çünküü hiç göğüslerim acımıyo(
bendimahi,samyeli nerdeleeerrr???
kavak yelleride bugün dokttora gidicekti ne yaptı acabaaa?[/Q
canıımm az kaldı seninde ,nasıl hissediyorsun kendini belirti var mı
kızlar bugün etrafa negatif enerji yayıyorum resmen.
sabahtan beri ağlıyorum artık dayanamıyorum rabbim sabır versin.isyan etmek istemiyorum
ama çok bunaldım.kafamı çevirdiğim yerde hamile var sanki.
kıskanmak değil asla,neden benim de olmuyo diyorum.
imtihandayım biliyorum ama çok zorlanıyorum.
20 aydır ha bu ay oldu,ha bidahaki ay olacak demekten,
eşimin sperm sayısı artsın die e vitamini olan herşeyi yedirip içirmekten,(sorunumuz sperm sayısı)
bebek var mı diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten çok bıktım.
adetime 4-5 gün kaldı ama adet ağrısı başladı bile!
bu ayda olmadığı ortada!
Rabbim ya bana dayanma gücü ver ya da bebeğimi ver hayırlısıyla...(aminn)
psikoloğun yok canım.bu arada kilomuz aynıymış:) benimde ağrılar büyük bir şiddetle devam etmekte..hayırlısı.sen moral olarak iyi misin biraz daha
öyle mi dersin? haklısın aslında dün çok bunalmıştım eşimde psikoloğa gitmeyi önerdi.
aslına bakarsan ilaç kullanımını hiç düşünmedim.sadece içimi döküp rahatlamak için gitmek istedim...
canım dayan bitanem ,sabretmekten başka elimizden ne gelir, mjsları yeni okuyabildim ,bir anda oluverir anlayamazsın ,çok dua et ,hepimiz aynıyız, her ay bekledik ,senin de olucak inşallah ,ben umutsuz olduğuğm ay hamile kaldım,hissetseydim belki de çok sevincektik hala da inanıyorum .
seni çok iyi anlıyorum,ben herşeyden sorun çıkartıyodum ,spermler mi az, acaba tüpler mi kapalı ,hep olumsuzluklar düşünyodum, geceleri uyuyamıyordum ,çok stres yaptım ,sabırla istedim rabbimden isyan etmedim ,rabbim hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlar versin ,daha 23 yaşındasın ,allah aratmasın versin sana da hayırlı güzel resmindeki gibi evlatlar
canım psikoloğu hiç tavsiye etmem zaten bizim kültürümüzde böyle bir şey yok aslında ve Müslümanın da psikoloğa ihtiyacı yok..Unutma canım Allah bize yeter...Ve "mutlu olmak istiyorsan hep aşağıya bak" diye bir söz var yani kendinden aşağı kendinden daha kötü durumda olana bak demek oluyor bu...
İbretlik olaylar senin mutluluğu, şükrü, huzuru yakalamanı sağlayacaktır zaten...
Düşün bir, mısırda suriyede kardeşlerimiz neler yaşıyorlar, ne şekillerde can veriyorlar biz de burada vah hamile kalamadık diye ortalığı yıkıyoruz (hepimiz için söylüyorum)...Rabbim affeyle cümlemizi..
ben de 1.60 boy ama 47-48 kilo bi de bana zayıf diyorlar bana öyle diyeni size yollayayım kızlar :):)
ahh insanlaarrr...
zayıf olursun laf ederler,kilolu olursun laf ederler.yaranmak mümkün değil:)
aynen öylee...milletin kilosuna karışıp yorum yapanlardan hiç hazzetmem
aynen... yaa mide bulantısı baş dönmesi ilk ayda olur mu onu araştırıyorum
olabilir canım baş dönmesini bilmem de kusmaya başlayanlar olabiliyor sanırım:44:
inş. hamişsindir ve dün o sebepten gelmişlerdir sana
canım yaa ben yeni konu açmıştım bişey sormak için,,sen de oraya bakabilir misin rica etsem...döllenme olmuşsa diye başlıyor..
valla tatlım birisiniz ilaç vermeye yetkisi yok ama sanırım psikoloğun yok diye hatırlıyorum.sadece onunla konuşabiliyosun.ara ara giren sancılarım var ve başım sürekli dönüyo.tansiyonum düşüyo heralde.zaten 1.60 boyunda ve 43 kiloyum canım cinim yok :)))
23 mü(( ay benim yaş kemale erdi.her ne kadar herkes 20 gösteriyosun dese de yaş konusunda takıntılıyım.27 yaşındayım canım.şiddetli ağrılarım olmuştu ama inan bu kadar şiddetli miydi bilemiyorum.ve bu kadar erkende başlamamıştı.önceki hamileleiğimde erken başlayan tek şey göğüslerimin acımasıydı.
ahh insanlaarrr...
zayıf olursun laf ederler,kilolu olursun laf ederler.yaranmak mümkün değil:)
aynen öylee...milletin kilosuna karışıp yorum yapanlardan hiç hazzetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?