Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bendimahi,samyeli nerdeleeerrr???
kavak yelleride bugün dokttora gidicekti ne yaptı acabaaa?

kızlaaar selam nasılsınız :)
ben giremiyorum pek fazla şimdi annemlere geldik ,hamilelik iyi geçiyor şükür bazen bel karın ağrısı oluyor çok hafif o da ,daha hamile gibi hissetmiyorum kendimi ,böyle devam eder inşallah

canım dayan bitanem ,sabretmekten başka elimizden ne gelir, mjsları yeni okuyabildim ,bir anda oluverir anlayamazsın ,çok dua et ,hepimiz aynıyız, her ay bekledik ,senin de olucak inşallah ,ben umutsuz olduğuğm ay hamile kaldım,hissetseydim belki de çok sevincektik hala da inanıyorum .
seni çok iyi anlıyorum,ben herşeyden sorun çıkartıyodum ,spermler mi az, acaba tüpler mi kapalı ,hep olumsuzluklar düşünyodum, geceleri uyuyamıyordum ,çok stres yaptım ,sabırla istedim rabbimden isyan etmedim ,rabbim hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlar versin ,daha 23 yaşındasın ,allah aratmasın versin sana da hayırlı güzel resmindeki gibi evlatlar

canım psikoloğu hiç tavsiye etmem zaten bizim kültürümüzde böyle bir şey yok aslında ve Müslümanın da psikoloğa ihtiyacı yok..Unutma canım Allah bize yeter...Ve "mutlu olmak istiyorsan hep aşağıya bak" diye bir söz var yani kendinden aşağı kendinden daha kötü durumda olana bak demek oluyor bu...

İbretlik olaylar senin mutluluğu, şükrü, huzuru yakalamanı sağlayacaktır zaten...

Düşün bir, mısırda suriyede kardeşlerimiz neler yaşıyorlar, ne şekillerde can veriyorlar biz de burada vah hamile kalamadık diye ortalığı yıkıyoruz (hepimiz için söylüyorum)...Rabbim affeyle cümlemizi..

saol kuzum desteğin için :)
geçen öyle bi gelmişti benimkiler şimdi iyiyim çok şükür.
adete 2 gün kaldı adet ağrım var hastalanıcam sanırım.
bide baş dönmesi ve kusma.ama bunun hamileliğin ilk aylarında olmayacağını bildiğim için belirtiye yormuyorum..

ya seninde bitsin artık tatilin özlüyorum valla sohbetiniii
iyi bak mercimekle kendineee:)

tabii ki beterin beteri var haklısın canımcım.
çok şükür bugünkü halimize.

aynen... yaa mide bulantısı baş dönmesi ilk ayda olur mu onu araştırıyorum

olabilir canım baş dönmesini bilmem de kusmaya başlayanlar olabiliyor sanırım:44:

inş. hamişsindir ve dün o sebepten gelmişlerdir sana

canım yaa ben yeni konu açmıştım bişey sormak için,,sen de oraya bakabilir misin rica etsem...döllenme olmuşsa diye başlıyor..

inşallah bakalım:)
hemen bakıyorum..

şimdi şöyle oluyor psikologla konuşuyorsun evet amaihtiyaç görünce seni psikiyatriye yönlendiriyor .beraber çalışıyorlar onlar.eşimi psikoloğa götürdük psikiyatriye yönlendirdi ilaç verdiler

ben 35 im ben ne yapayım?aranızda en yaşlısı benim herhalde

evet kızlar dün doktora gittim çok şükür keseyi gördü doktor ilkinde görememişti. önümüzdeki hafta tekrar çağırdı kalp atışları için dedi... hayırlısı bakalım ben hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…