Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kalp atışlarını bir duy görürsün o zaman.bende bişey hissetmemiştim ama o sesi duyana kadar:)))

en kötü sonuç belirsizlikten iyidir dedim veee gebelik testi aldım. sonuç tabii ki koskoca biiiirrrr NEGATİİFFF:))
üzülmedim galiba.
evininçiceği tüm umutlarım sende:)

Geçen sene vajinada yoğun iltihapla beraber rahim ağzında yara oluşmuştu...İlaç fitil kullanmıştım şikayetlerim geçmişti, tekrar kontrole gitmemiştim...

Özellikle son 2 aydır kendimi hamile zannettiren kasık ağrılarım hamişlikle sonuçlanmayıca tekrar yara mı oluştu yoksa hiç mi geçmemişti gibi sorular kurcaladı zihnimi...

Bu amaçla ve bir de hamilelik düşünüyorum diyerekten genel bir kontrole gittim.

Doktor yaran duruyor fakat önemli bir yara değil, müdahale gerektiren bir şey değil dedi demek ufak bişeymiş...
Bir de idrar tahlili istedi sanırım idrar yolu iltihabı olabilir mi diye o da temiz çıktı..Kasık ağrıların yaradan dolayıdır dedi zaten alttan muayenede bastırınca da ağrım oluyordu...Bir kutu antibiyotik verdi bol su iç dedi..

Gebelik düşündüğümü söyledim elbette, folbiol folik asit yazdı bunun için de..Antibiyotik gebeliğe zararlı değil demekki hiçbirşey demedi:44:

ultrasonla yumurtalıklarıma baktı onlarda da bir sorun çıkmadı..
Bu aralar yumurtlama dönemim dedim olgunlaşmış yumurta göremiyorum dedi sadece..Bu arada 16. günüm kızlar...

13-14 te yumurtam çatlamış olabilir...Öldü gitti de mi doktor göremedi dersiniz?

Döllenmiş olabilir mi acaba :26:

kuzum geldim...
önce önemli bişeyin çıkmadığı için sevindim:) yara önemsencek durumda değilmiş şükür:)

yumurtan çatlamış filan demedi mi?
demekki çatlamış gitmiş atılmış vücuttan.döllenmiş olsa bile hemen görünmez die tahmn ediyorum canım.

yok canım olgunlaşmış yumurta görünmüyor dedi..

döllenme gözükmez tabi de hani bu döllenen yumurtacık hemen ilerliyor mu yani ultrasondan görünmicek biyerlere mi kaçıyor yoksa döllenme olsaydı bile orda gözükür müydü:44:

eğer döllenme olduysa,tüplerdedir ve ultrasonla görünmez cnm.
mesela kavak yelleri doktora keseyi görmeye gittiğinde kese görünmedi önce, daha yeni göründü.
yoksa hemen onun gözükürdü. o mantıkla düşün.

vajinal ultrasonla karından bakılan aynı mı ki tatlım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…