Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

umarım gelmezde güzel haberi senden alırız bu ay. yoksa kimsenın mujde vercegi yok

takvim yumurtlamayı bugün gösteriyor ama normal yumurtlama pazar günü yanlış bu takvim. sat 5 ağustos ama tahmini doğum tarihi ile 7 ağustos anlamadım bu işi

benim sol tarafımdaki ağrı batma yine başladı geçen ayda böyle olmuştu.ne oluyor acaba?

işimde aşırı stresli şu an aşırı sinirliyim.yeni geldim işten yatıştırmaya çalışıyorum kendimi.bebek olmamasında bununda etkisi varmı acaba?

bence hamıle :)) ama haberi yok :)

yaa güldürüyorsunuz beni ,,aah nerde o günler :) o günleri de görelim inşallah beraber , hala gelmedi yaa ama lekeler var açık kahve silince arada geliyor .tatildeyim deinize giriyorum ondan mı böyle oldu ki , döndüğümüzde geç olmuştu eczaneye gitmedim .

son gülen iyi güler :)) sen bi hamile kal da sorarız o zaman sana :)) insallah saka bi yana suan topikçe senden gelecek habere kitlendik .kız denizden bisi olmaz bence.

son gülen iyi güler :)) sen bi hamile kal da sorarız o zaman sana :)) insallah saka bi yana suan topikçe senden gelecek habere kitlendik .kız denizden bisi olmaz bence.

ne bileyim canım yaa hiç mi belirti olmaz sabahlara kadar uyumuyom ,hendimi hamile hissetmiyorum ,hissetsem umutlancam leke de geldi ya zaten ,yarın test yapcam ,aksilik burda alamadım bi türlü bugün aslında test yapmayı düşünüyodum .çünkü kimyasal gebelik olunca çıkıyomuş erkenden testi yapınca .

hamile isem çok şaşıracağm gerçekten ,sigaralı ortamda kalıyorum ,hiç mi hiç dikkat etmiyorum ,

merhaba arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor... Benim bugünlerim galiba yumurtlama günleri :) dün yumurta akı kıvamında ama daha katımsı bir akıntım oldu. İnşaAllah bu ay güzel haberler alırız. Bu arada samyeli sanki hamilesin gibi geldi arkadaşım inŞaAllah müjdeli bir haber bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…