• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

hepimiz için hayırlısı canım benim üzülmüyorum tevekkül ediyorum inş.:34:
sağlık olsun, yarına çıkacağımızı dahi bilemezken bugün hamile olmadığımıza üzülmek ne saçma olur düşünsene bi:40:

evet canım.üzülsekte bir şey olmayacak ne yaparsan yapalım kısmetten öte geçemiyoruz çünkü.

hastanede bir bayan vardı polikistik over hastasıymış soğan kürü ile hamile kalmış bende başladım soğan kürüne

tabii bide böyle deneyelim :))
evet denemekte fayda var tabı.rabbım hayırlısını versın bızler ıcın
kızlarr benden de bir kırmızı kart:5:

dün gelen adetmiş maalesef :43::43:

adetim bitsin doğru doktora gideceğim, bebek olmamasından ziyade kasık ve bel ağrılarım nedendi peki, o endişelendiriyor beni

sanırım başka bir problem var:18:

dua edin bana :14::14:

canım üzülme .ınsallah bır dahakı aya kalırız bak bırcogumuz denemelerdeyız hep kırmızı kartı gorduk. denemeye devam canım üzülme kendını strese sokma

zor muayene derken??
adetli iken de alttan mı muayene ediyorlar yoksa:53:

evet canım, adetli iken alttan muayene olunuyor, öyle olmak zorunda zaten, başka alternatifi yokki. işte bu yüzden "zor muayene" demek istedim yani adetimizin en yoğun günlerinde vajinal ultrason biraz sıkıcı oluyor.

kanlı kanlı kim elini yada aleti sokar.bugüne kadar bana rastlamadı en azından alttan muayene

maalesef canım, ben kaç defa vajinal muayene oldum adetliyken, çünkü hormonlarda ve yumurtalarda biraz sorun var,
doktor elini değil vajinal ultrason aletini sokuyor, hiç acımıyor ama adetli iken o muayene çok can sıkıcı.

adetliykende mi e yok artıkk:53:

iyi de canım adetli iken hormon bakıyolar dedin hormon kandan bakılmıyor mu? aşağıya ne gerek var:37:

canım, benim adetli iken ilk muayenemde alttan bakılmadı, yani aynen dediğin gibi hormon testleri istendi.

hormon testleri iyi çıkmıştı. buna rağmen bebek olmayınca doktor yumurta rezervine bakmak için adetin 3. günü vajinal kontrol yaptı.

ve bugüne kadar birkaç kez adetli iken vajinal muayene oldum, yumurtalara bakıldı.

ve sonuç yumurtalar olgunlaşmıyor :50:

ben çok yaptırdım.2. veya 3. günü gel diyorlar hormonlara bakıyorlar kanda.en son doktora giderken onu da götürdüm hatta bunlar adetli iken yapıldı değil mi diye sordu. hasta iken kimse alttan bakmaz

canım, bakmaz olurmu, benim yumurta tembelliğim bu yolla bilindi.

yanlız şu konuda yanlış anlaşılma olmuş sanırım. hormon testi için sadece kan veriliyor. alttan bakılmıyor. ama doktor yumurta rezervini görmek isterse alttan bakmak zorunda, başka yolu yok bunun bildiğim kadarıyla:44:

aman yinede yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi, en iyisi bendimahi sen endişelenmeden kontrolünü yaptır, bizede haber ver, merak ederiz durumunu.

yanlız şu konuda yanlış anlaşılma olmuş sanırım. hormon testi için sadece kan veriliyor. alttan bakılmıyor. ama doktor yumurta rezervini görmek isterse alttan bakmak zorunda, başka yolu yok bunun bildiğim kadarıyla:44:

aman yinede yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi, en iyisi bendimahi sen endişelenmeden kontrolünü yaptır, bizede haber ver, merak ederiz durumunu.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tatlım...benim hiç bilgim yoktu bu konuda çünkü jinekoloğa gebelik için gitmedim hiç..
Rabbim senin de yardımcın olsun derdine devalar göndersin inş.. yumurtalarında olgunlaşma sorunu var demek öyle mi, yani olgunlaşamadan mı atılıyormuş? çatlama olmuyor yani...peki ne tedavi görüyorsun canım bunun için?

bu arada ben şu günlerde gidemiyorum doktora artık adet sonrasına kaldı sanırım :50:

marhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım bugün 8. günüm yumurta akı kıvamı fazlaca bir akıntım var hiç bir ağrı sızı yok,sadece göğüsde mavi damar belirtisi var acı yok şişlik yok,durum bu umutlanmamak için zor duruyorum,bir de hamile oluyomuymuşum :9: 10. gün kantestini tekrarlayacağım amaaaaan sıkıntı bunlar yahu:44:

banada bakti alttan ama adetli değildim.adetli iken mi baktı sana

selam kızlar ben de regl oldum ,
geçen hafta yani bayramda vücudumda değişiklikler oldu bir gün boyunca sol kasığım feci ağrıdı yürüyemiyordum ,geceleri sık sık defa wc ye çokıyordum .midem ekşiyordu durmadan ,sanırım kimyasal gebelik geçirdim
bu sabah lekenme oldu hala adetim gelmedi tam olarak

selam kızlar ben de regl oldum ,
geçen hafta yani bayramda vücudumda değişiklikler oldu bir gün boyunca sol kasığım feci ağrıdı yürüyemiyordum ,geceleri sık sık defa wc ye çokıyordum .midem ekşiyordu durmadan ,sanırım kimyasal gebelik geçirdim
bu sabah lekenme oldu hala adetim gelmedi tam olarak

samyelimm belki de yerleşme kanamasıdır, bana öyle gibi geldiiiiii:52:

samyelimm belki de yerleşme kanamasıdır, bana öyle gibi geldiiiiii:52:

yok tatlım ,geçen hafta rahme düşmüş olmalıydı ,feci sol kasığım ağrıdı ayagımı kaldıramadım 24 saat boyunca devam etti o gece yataktan dönemiyordum kasık ağrısından , ve damarlar çok belirginleşiyor,göbeğinde kollarında.bacaklarnda yemyeşil böyle ,.vajinan çok yumuşaklaşıyor ,akııntı ıslak ıslak bişey oluyor ,galiba tutunamadı ,çok umutlanmıştım ,adetime birkaç gün kala belirtiler azaldı,şuan bişey yok :(

lekeler oluyor silince ,adetim gelse de rahatlasam

yok tatlım ,geçen hafta rahme düşmüş olmalıydı ,feci sol kasığım ağrıdı ayagımı kaldıramadım 24 saat boyunca devam etti o gece yataktan dönemiyordum kasık ağrısından , ve damarlar çok belirginleşiyor,göbeğinde kollarında.bacaklarnda yemyeşil böyle ,.vajinan çok yumuşaklaşıyor ,akııntı ıslak ıslak bişey oluyor ,galiba tutunamadı ,çok umutlanmıştım ,adetime birkaç gün kala belirtiler azaldı,şuan bişey yok :(

dur canım ya belli olmaz

inşallah gelmez.bat ne zamandı?

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tatlım...benim hiç bilgim yoktu bu konuda çünkü jinekoloğa gebelik için gitmedim hiç..
Rabbim senin de yardımcın olsun derdine devalar göndersin inş.. yumurtalarında olgunlaşma sorunu var demek öyle mi, yani olgunlaşamadan mı atılıyormuş? çatlama olmuyor yani...peki ne tedavi görüyorsun canım bunun için?

bu arada ben şu günlerde gidemiyorum doktora artık adet sonrasına kaldı sanırım :50:

adetimin 3. günü yapılan kontrollerde yumurta rezervim hep iyi çıktı.

ancak yine adetimin 11. - 12. -13. - günü yapılan kontrollerde yumurtanın boyutu 11 mm de veya 14 mm de kalıyordu.

yumurta çatlıyor ama istenilen boyuta gelmeden.

yumurtanın kaliteli çatlaması için 18 ile 22 mm arası olması lazımmış.

işte bu yüzden klomen kullanıyorum. klomenle yumurtanın boyutu 19 mm oldu.

bu ay ise ilk defa çatlatma iğneside vuruldum. ama olmadı.

belki bu ay rahim filmi diyebilir doktor. yada klomene devam, hayırlısı olsun hakkımızda.

Rabbim sana da kolaylık versin, inş. mutlu haberi alırız hepimiz 2013 de.

Son düzenleme:
Back