- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 6 sında olmustum gelecek ay 3-4 eylul olcak. ınsallah olmam da tabi :)
selamlar anne olmak isteyen arkadaşlar...sizlerdeki sorun nedir öğrene bilir miyim...
mutlaka... sürekli aklındaysa bebek meselesi stresli olmanda etkisi vardır.
bende 5'inde olmuştum.hadi yarışalım :))
yok bebeği stres yapmıyorum olursa olur diyoruz işim stresli.onun etkisi olur mu ki?
tamamm :)) inşallah eşit bitiririz ama :))
eşit derken hamile demek istedin sanırım :)) ya sonuç öyle bir eşitlik olsun yada birimiz galip gelelim.birimiz yada ikimizde hamile olalım
tabı kı olur canım neden olmasın ne işle mesgulsün ki?
evet eitlikten kastım ikimizde hamıle kalalım berabere bitirelim yarısı :))
nüfus müdürlüğünde memurum. iş arkadaşlarım müdürümde stres yapıyor.vatandaşlar annem eşim hepsi stres bana :))
hayırlısı inşallah. geçen ay hergün denedik olmadı bu ay gün aşırıya düşürdük çalışmaları
ne bileyim canım yaa hiç mi belirti olmaz sabahlara kadar uyumuyom ,hendimi hamile hissetmiyorum ,hissetsem umutlancam leke de geldi ya zaten ,yarın test yapcam ,aksilik burda alamadım bi türlü bugün aslında test yapmayı düşünüyodum .çünkü kimyasal gebelik olunca çıkıyomuş erkenden testi yapınca .
hamile isem çok şaşıracağm gerçekten ,sigaralı ortamda kalıyorum ,hiç mi hiç dikkat etmiyorum ,
canım hergün olması aslında ıyı degılmiş diye duydum.hem sperm kalıtesı acısından hemde ilişki acısından
evet ama ben yinede denedim. sonrada eşime dedim gün aşırı olsun diye.şimdi öyle yapıyoruz
hımmm cevrende baya streslı ınsanlar var desene.allah kolaylık versın canım bizlere. stresle basa cıkmak zor valla.özelikle eşin verdıgı stres bı baska ama
ben depresyon tedavisi gördüm çocuk için doktordan habersiz ilacı bıraktım. rabbim bir bebek verse düzelir belki biraz
hadi bakalım hayırlısı olsun canım ınsallah
cok geçmiş olsun canım.ama tedavını neden yarım bıraktın .eminim düzelir tabı ama tedavını bırakmamalısın
5. aya gırdık canım biz. sen nezamandır denıyorsun?amin hepimiz için. sen kaç aydır deniyorsun?
ben 3.ayda bıraktım. geçen ay doktor yavaş yavaş bırakabiliriz dedi. bebek istiyorum artık. birde ilaçlara bağlı olmak daha çok depresyon yaptı bende son zamanlar