• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

nüfus müdürlüğünde memurum. iş arkadaşlarım müdürümde stres yapıyor.vatandaşlar annem eşim hepsi stres bana :))

hımmm cevrende baya streslı ınsanlar var desene.allah kolaylık versın canım bizlere. stresle basa cıkmak zor valla.özelikle eşin verdıgı stres bı baska ama

ne bileyim canım yaa hiç mi belirti olmaz sabahlara kadar uyumuyom ,hendimi hamile hissetmiyorum ,hissetsem umutlancam leke de geldi ya zaten ,yarın test yapcam ,aksilik burda alamadım bi türlü bugün aslında test yapmayı düşünüyodum .çünkü kimyasal gebelik olunca çıkıyomuş erkenden testi yapınca .

hamile isem çok şaşıracağm gerçekten ,sigaralı ortamda kalıyorum ,hiç mi hiç dikkat etmiyorum ,:14:

inşallah hamilesindir.benim yengem 9 ay adet gördü.karın ağrısı ile doktora gidip çocuk doğurdu :)) maalesef sigarayı ben kendim içiyorum :18:

hımmm cevrende baya streslı ınsanlar var desene.allah kolaylık versın canım bizlere. stresle basa cıkmak zor valla.özelikle eşin verdıgı stres bı baska ama

ben depresyon tedavisi gördüm çocuk için doktordan habersiz ilacı bıraktım. rabbim bir bebek verse düzelir belki biraz

cok geçmiş olsun canım.ama tedavını neden yarım bıraktın .eminim düzelir tabı ama tedavını bırakmamalısın

ben 3.ayda bıraktım. geçen ay doktor yavaş yavaş bırakabiliriz dedi. bebek istiyorum artık. birde ilaçlara bağlı olmak daha çok depresyon yaptı bende son zamanlar

amin hepimiz için. sen kaç aydır deniyorsun?
5. aya gırdık canım biz. sen nezamandır denıyorsun?
ben 3.ayda bıraktım. geçen ay doktor yavaş yavaş bırakabiliriz dedi. bebek istiyorum artık. birde ilaçlara bağlı olmak daha çok depresyon yaptı bende son zamanlar

hımm tamam ozaman . evet ılaclar ınsanı daha kötü yapabiliyor bazen.

Back