• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

5. aya gırdık canım biz. sen nezamandır denıyorsun?

hımm tamam ozaman . evet ılaclar ınsanı daha kötü yapabiliyor bazen.

biz temmuz başında düğün yaptık onun için ağırdan aldık. ondan önceki ay denemiştik ilacı bıraktıktan sonra korunmayı da bıraktık ama ben hemen kalkıyordum yatmıyordum.doktora söyledim böyle olacaksa olur dedi.yani bizim karışık biraz.bu ay 3.ay kalkmıyorum yatıyorum filan yani

biz temmuz başında düğün yaptık onun için ağırdan aldık. ondan önceki ay denemiştik ilacı bıraktıktan sonra korunmayı da bıraktık ama ben hemen kalkıyordum yatmıyordum.doktora söyledim böyle olacaksa olur dedi.yani bizim karışık biraz.bu ay 3.ay kalkmıyorum yatıyorum filan yani

hımm evet hemen kalkmamak gerek yatmak gerekıyor ayakları havaya dikip

hımm evet hemen kalkmamak gerek yatmak gerekıyor ayakları havaya dikip

hayırlısı olsunda bu ay olursa iyi olur.hamilelik sıcağa gelmemiş olur.gerçi sıcakta çocukta kötü olur lohusalıkta zor olur ama hamilelik daha zor olur gibi.mayıs doğum için ideal diye düşünüyorum anlayacağın :))

hayırlısı olsunda bu ay olursa iyi olur.hamilelik sıcağa gelmemiş olur.gerçi sıcakta çocukta kötü olur lohusalıkta zor olur ama hamilelik daha zor olur gibi.mayıs doğum için ideal diye düşünüyorum anlayacağın :))

valla canım hangı ay olursa olsun da yeter ki olsun. onları hiç düşünmüyorum ben :))

tatlım lütfen şu mübarek yumurtlama günlerinde stresi kendinden uzak tut e mi :34:

stres bu işin baş düşmanlarından kızlar:40:

kızlaaar ben geldim ,bugün idrar testi yaptım silik çıktı .pek emin değilim belki kimyasaldır diyorum :( paztsi tekrar aynı marka test alıp yapcam koyulaşırşa evet dicem ,

hiç belirti yok:50:
sağlık ocağı da kapalı bugün ,

kızlaaar ben geldim ,bugün idrar testi yaptım silik çıktı .pek emin değilim belki kimyasaldır diyorum :( paztsi tekrar aynı marka test alıp yapcam koyulaşırşa evet dicem ,

tatlım kimyasal olması için kanamanın artması gerekir öyle değil mi...kız var yaaa hamilesin sen yaaa :9: yalnız dinlen kendine yediğine içtiğine dikkat et ilaç alma düşmesin bebişş :46:

ha kimyasal olursa da üzülme çünkü kimyasal gebelik hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşş:34:

özele gitsene deli kııııııııııızzz ne duruyorsunnn kan testi yaptırr

bugün gelmedi sanırım denize girdim anlamadım geldğiğni, kimyasal gebelik topiğini okudum ,adet 1 gün geçikince bhgc değerin 100 ün üzerinde olması gerekiyormuş ,benim kan testi yaptırmam lazım ,

canım yaa hemen kan testi yaptır.lekelenme dediğin yerleşme kanaması büyük ihtimalle.hemen haber ver bizlereeeee :))))

amanınn yoksaa topiğimizim bebisi geliyo muuuuuu :) ayy çok merak ettim simdii :52:

bugün gelmedi sanırım denize girdim anlamadım geldğiğni, kimyasal gebelik topiğini okudum ,adet 1 gün geçikince bhgc değerin 100 ün üzerinde olması gerekiyormuş ,benim kan testi yaptırmam lazım ,

kız bırak denize girmeyi biz neyle uğrasıyoruz sen hala deniz keyfindesinnn allah seni emi. git acil servise tahlil yaptır hemennnn

Son düzenleme:
Back