Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlaarr canlarrr şu an belimin sağ tarafı feci batıyor, ah bi görebileydim içeride neler oluyorr

yanı ben bıraz yanlıs anlamısım galıba canım ama uye degılken burası dahada karısık gorunuyodu o zamanlar karıstrmısta olabılırım kbakma ya yınede cok uzak degıl zamanımz

Son düzenleme:

bizde özledik tatlım seni :) inşallah tatilden hayırlı haberlerle dönersn tatlım.şimdiden iyi tatiller,bol eğlenceler :)))

inşallah bebiş yerleşme aşamasındadır da,sana kendini belli etmeye çalışıyodur :)

İnşallah canım hayırlısıyla :) yorgunluk ve halsizliklerim arttı bide uyuma isteği bakalım ne olacak...karnım da hafif tatlı tatlı ağrıyor regl ağrısı gibi...

senin çalışmalar nasıl

bak canım ne diyeceğim bebek düşüncesiyle birlikte olma eşinle daha doğrusu o an bebeği unut gitsin
illaki her gün yapalım veya şu şu günler diye de zorlama stresi artırıyor bence canınız istemeli diye düşünüyorum..

merhaba kızlar bende bebek için 3-4 aydır uğraşanlardanım,inş olur adetimi bekliyorum 7 gün geciktim ama ayın 6 sında kan testim negatif çıktı hala bekliyorum,adet olucaam,3.günü doktora gidecğim,bana hsg tarihi verecek kısacası böyle bakalım neler olacak

Rabbim yardımcın olsun canımm

hoş geldin aramızaaa

sana katılıyorum tatlım.zaten bu ay stres yok relax :)) vardır vakti zamanı diyorum kendi kendime.geçen ay çok stres yapmıştım,canım istemeye istemeye gittim eşimin yanına ama bu ay öyle yapmıyorum:)hayırlısı bakalım...

senin adetin düzenli midir yoksa arada bikaç gün geciktiği olur mu?

hoşgeldiniizz aramıza:) bi kan testi daha yaptırsaydınız geç döllenme olmuş olabilir.hayırlısı olsun hakkınızda:)

düzenlidir canım ama önceden 28de 1 di 2 aydır 26 da 1 oldum..
kimbilir belki de tekrar 28 de 1 e döner...bilemeyizki

bu ay bende relax takılacam :)) artık resetleyelim kendimizi dimi.

kızlaar bende az bir kanama oldu belki yerleşme belki adet :44:bekliyorum devamı gelecek mi

ama ben adete hazırlıyorum psikolojimi

kahve filan mı rengi kırmızı mı?

önce gündüz çok açık pembiş bir akıntı...
daha sonra akşam koyduğum pamukta kahve-kırmızı akıntı, beraberinde tuvalette peçete ile silinirken açık kırmızı kan...

şimdi de ufak damla damla oldukça açık kırmızı kan..

selam kızlar ,bu sabah erkenden uyandım ,gece de uyuyamamştm ,
kendimde belirti arıyorum ,ama şu an birşey yok ,sabah kalkınca az bi bulantı baş dönmesi hiç yok .hamile değilim sanki ,bu ay çok istiyodum ,arada çok hahif bi ağrı oluyodu şimdi yok ,bunu düşünmekten uyuyamıyorum :44: hayırlısı artık ,rabbim dilememişse bizim elimizden ne gelir .
üzgün üzgün duruyorum
bendimahi benim geçen ay 30.günde adet oldum o yüzden ayın 17 sine kadar beklicem ,ben 28 günlükolarak hesaplamıştım en başta (hemen vakit geçsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…