ha pardon canım bu mesajını yeni gördüm..
sizleri çok özledim ,kayınvalidemlerdeyiz ,giremiyorıum nete,dün bi uğradım mşj bile atamadan çıktım .şimdi fırsatını buldum :)
benim de haftasonu bat günüm umarım gelmez .baştan beri belirti falan yok ,bayramda mide ekşmesi oldu ,o da baklavalardan oldu sanırm .göğüslerde hafif hassasiyet var ,hayırlısı olsun :)
kızlaarr canlarrr şu an belimin sağ tarafı feci batıyor, ah bi görebileydim içeride neler oluyorr
inşallah bebiş yerleşme aşamasındadır da,sana kendini belli etmeye çalışıyodur :)
merhaba kızlar bende bebek için 3-4 aydır uğraşanlardanım,inş olur adetimi bekliyorum 7 gün geciktim ama ayın 6 sında kan testim negatif çıktı hala bekliyorum,adet olucaam,3.günü doktora gidecğim,bana hsg tarihi verecek kısacası böyle bakalım neler olacak
Rabbim yardımcın olsun canımm
hoş geldin aramızaaa
senin çalışmalar nasıl
bak canım ne diyeceğim bebek düşüncesiyle birlikte olma eşinle daha doğrusu o an bebeği unut gitsin
illaki her gün yapalım veya şu şu günler diye de zorlama stresi artırıyor bence canınız istemeli diye düşünüyorum..
merhaba kızlar bende bebek için 3-4 aydır uğraşanlardanım,inş olur adetimi bekliyorum 7 gün geciktim ama ayın 6 sında kan testim negatif çıktı hala bekliyorum,adet olucaam,3.günü doktora gidecğim,bana hsg tarihi verecek kısacası böyle bakalım neler olacak
sana katılıyorum tatlım.zaten bu ay stres yok relax :)) vardır vakti zamanı diyorum kendi kendime.geçen ay çok stres yapmıştım,canım istemeye istemeye gittim eşimin yanına ama bu ay öyle yapmıyorum:)hayırlısı bakalım...
senin adetin düzenli midir yoksa arada bikaç gün geciktiği olur mu?
düzenlidir canım ama önceden 28de 1 di 2 aydır 26 da 1 oldum..
kimbilir belki de tekrar 28 de 1 e döner...bilemeyizki
sana katılıyorum tatlım.zaten bu ay stres yok relax :)) vardır vakti zamanı diyorum kendi kendime.geçen ay çok stres yapmıştım,canım istemeye istemeye gittim eşimin yanına ama bu ay öyle yapmıyorum:)hayırlısı bakalım...
senin adetin düzenli midir yoksa arada bikaç gün geciktiği olur mu?
bu ay bende relax takılacam :)) artık resetleyelim kendimizi dimi.
kızlaar bende az bir kanama oldu belki yerleşme belki adet :44:bekliyorum devamı gelecek mi
ama ben adete hazırlıyorum psikolojimi
kahve filan mı rengi kırmızı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?