• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

nasılsınızz? bayramda köydeydim dün geldim.epeydir giremiyorum özledim sizi:)
bendimahi kuzummm gelmedi di mi kırmızılar :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Ramazan bayramınız mübarek olsun. Ben bu ay da geçen ay gibi 3 gün erken hasta oldum :( nasip artık inşaAllah bidahaki aya olur.

ben geldiiiiiiim. benim çalışmalar başladı :) sende durum ne bendimahi? hayırlısı olsun hakkında

canım hoşgeldinn..çalışmalarda rahat ol bebişi düşünme fazla:34:

bende durum ne ben de bilmiyorum çok aşırı belirtilerim yok ama ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor biraz bulantı var ama bilmem ki belki üşütme belki de adet belirtisi..ha yalnız halsizlik var düşecek gibi oluyorum bazen nasıl desem gözlerim uzağa bakamıyor bakınca kötü oluyorum başıma bir ağırlık geliyor..

ne zaman test yapsam acabaa:27:

gerçi kızlar ben adete 5 gün kala ve de 3 gün kala idrarda baktım tek çizgiydi :50:

mehmetelif hoşgeldin benim çalışmalara 1 gün kaldı... hemen adet sonrası başlıyoruz :) bendimahi ilk hamiş galiba sen olacaksın... güzel haberler bekliyoruz

Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)

kuzummm hoş geldin özledimm:16: bat 12 ağustos canım bakalım gelecek miiiii :37:

ay vallahi bende özledim :)gelmicek inşallah kuzum belirtilerinde varmış. birkaç gün geçsin hemen kan testi yaptır :)
bizde dün itibariyle çalışmalara başladık vatana millete hayırlı olsun :)))

Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)

canım mrb hoşgeldin :) yumurtlama günleri içerisinde hergün, diğer günlerde gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyo diye biliyorum.sağ yumrtalığındaki ağrıda , yumurtanın çatladığına işaretir boş geçirmemek lazım :) inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir hayırlısıyla :)

Bu arada dun aksam'dan beri sag yumurtaligimda agri var..acaba bu nedendir ki? :(
Hoş geldin aramıza inşallah en kısa zamanda hamiş olursun benim de adet sonrası hafif ağrı olur genelde yumurtlama öncesi ve esnasında oluyo benimki, akıntıdan anlıyorum

kızlar bugün bat günüm ve bugün de idrar testi negatif.
artık umudum kalmadı benim hiç değilse silik bi çizgi gözükürdü olsaydı ama resmen bembeyaz:50:
sanırım artık umut etmenin bir manası yok, hamile değilim işte...:45:

artık umudum kalmadı benim hiç değilse silik bi çizgi gözükürdü olsaydı ama resmen bembeyaz:50:

canım daha bugun uye oldugum ıcın yenı yazıyorum,daha once belırtılerını takıp edıyodum hemen hemen aynı qunlerde adet olmustk ve benle aynı belırtılerdeydın olmadıqına uzuldum.benım bugun adetımın gecıkmesı 6 gun oldu ve 2 test yaptm 2sıde cıft cızgı.yarında kan testıne gıdıcem dua et..

Son düzenleme:

adet gelmeden umudu kaybetmek yok tatlım lütfen...!

bak hamilelik takviminde de yazıyor kesin sonuç için beklemek lazım diye.banada ihtimal yüksek gibi geliyor.umudu aybetmeden devam.hem bu ay olmasada ne olacak yani.acelesi yok rabbim nasip eder inşallah hepimize

Back