- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
hoşgeldin :) çalışmalar bizdede başladı bakalım :)
hoşbulduk hayırlısı hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin :) çalışmalar bizdede başladı bakalım :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Ramazan bayramınız mübarek olsun. Ben bu ay da geçen ay gibi 3 gün erken hasta oldum nasip artık inşaAllah bidahaki aya olur.
Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
canım daha bugun uye oldugum ıcın yenı yazıyorum,daha once belırtılerını takıp edıyodum hemen hemen aynı qunlerde adet olmustk ve benle aynı belırtılerdeydın olmadıqına uzuldum.benım bugun adetımın gecıkmesı 6 gun oldu ve 2 test yaptm 2sıde cıft cızgı.yarında kan testıne gıdıcem dua et..
neden kimse yokkk? samyeli,cimbom33,bendimahi,kavak yelleri ve diğerleri nerdesiniz yaaaaa???
işte geldiiimm
kızlar bugün bat günüm ve bugün de idrar testi negatif.
artık umudum kalmadı benim hiç değilse silik bi çizgi gözükürdü olsaydı ama resmen bembeyaz
sanırım artık umut etmenin bir manası yok, hamile değilim işte...
neden kimse yokkk? samyeli,cimbom33,bendimahi,kavak yelleri ve diğerleri nerdesiniz yaaaaa???
cancazım sen bana umutsuzluk değil umut oldun senin adet bayağı bi gecikmiş benim daha 1 gün bile gecikmiş sayılmazkii
sizleri çok özledim ,kayınvalidemlerdeyiz ,giremiyorıum nete ,dün bi uğradım mşj bile atamadan çıktım .şimdi fırsatını buldum :)
benim de haftasonu bat günüm umarım gelmez .baştan beri belirti falan yok ,bayramda mide ekşmesi oldu ,o da baklavalardan oldu sanırm .göğüslerde hafif hassasiyet var ,hayırlısı olsun :)
canım nasılsın ,benim de az kaldı bata ,günler geçiyor ,,evde olsam geçmezdi bi türlü iyi oldu :) yarın da tatile gitcez bakalım hemen geçsin günler,bu ayın sonunda dönücez evimize , ozaman rahatla girerim nete artık
yaa ben bu surat ifadelerini kullanamıyorum ,tıklıyorum çıkmıyooor
bendimahi,senle o kadar aynıydkkı olmsuz sonucun ckcak dıye korktm.sende umusuzluga sakın kapılma canım..
canım yaaa anlatsana biraz..bat tarihindeki belirtilerin nelerdi senin? ilk idrar testini ne zaman yaptın, hemen gördün mü çift çizgiyi?
şu an nasıl durumun
Rabbim inşallah sağlıkla bebişine kavuştursun seni, umarım herşey yolundadır
demek sen topiğimizin ve de benim gizli takipçimdin keşke yazsaydın bize
buraya ıkı hafta once faln ılk belırtımı hıssettıgımde baktm oncelıkle ve bı kac gun oncede senın yazını gordum sat ımızın beraber oldqnu fakettım..neyse kendı durumundan bahsedym 9 aylık evlıym ve ılk denememızdı.ve belırtıler cok erken basladı kesınlıkle pskolojk deqıl beklentm yoktu cunku..sat ten hemen sonra denemeler basladı ve 10 gun sonra falan bı sabah bı uyandım,butun vucudumda agrı sızı v e ellerım goguslerım uyusmus sısmıs..o an anladm ama test ıcın sabrettım..sonra hıc olmayan seydır bel agrım gogus agrım goguslerımde renk degıısmlerı...bunlar ıste canım daha once adet oncesı belırtım olmayan seylerdı bunlar..umarım dogru acıklamısımdır
yorgunluk uyku halı zaten agrılara baglı olarak...testı dun yaptım gecıkmenın 6.gununde,2 test brden yaptım ve sanıyeler ıcınde net cıktı ıkıncı cızgı