Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bence idrar testi yap çıkar ,hiç hamile olmadım .ama belirtiler hamilelik yönünde ,bebişin seninledir inş.:)

bence idrar testi yap çıkar ,hiç hamile olmadım .ama belirtiler hamilelik yönünde ,bebişin seninledir inş.:)

Ins:)... Test yapmaktam korkuyorum hüsrana ugrarim diye...

Dedigim gibi ilkinde baya belirtiler vardi, ama bunda sadece bel ve kasik agrilari.....

Tesekkür ederim yinede allah razi olsun, rabbim sizede hairli evlatlat nasip eder

kızlarr ya ben bu gece ilişkiye girdim ancak canım yandı acı duydum vajinada sanki yandı cayır cayır niye kiii şimdi de yani ilişki sonrası kasığım sol tarafı sancıyor

keşke benim de öyle olsa.. .ama az bi ağrı sızı olmuştur onun ,kendisini dinlememiştr ,benim aklım hep orda

sanırım hiç dinlememeliyiz ama bunu başarmak da çok zor

8 aydır bebek istiyoruz biz ,sen ?

bzm korunmyı bırakalı 3 ay oldu sadece geçen ay yumurtlama gününü hesaba kattık bu ay da ara sıra takılıyoruz bakalım
şu birkaç gün içinde yumurtlamam lazım peki bu yumurtlamayı nasıl anlarız berrak akıntı mıdır sadece belirtisi?
yarın yola çıkıcaz birkaç işimi halledeyim derken saat epey ilerlemiş kusura bakmayın kızlar birden kalkıp gittim işe dalmışım

herkese hayırlı bayramlar 12 sine kadar yokum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii.bebekler gelir inşallah

canım dünden beri çok daha kötüler benimkiler feci ağrıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…