hala kimsecikler yok
bat a kaldı 1 gün kızlar, bakalım neler olacak
hala kimsecikler yok
bat a kaldı 1 gün kızlar, bakalım neler olacak
nasılsınızz? bayramda köydeydim dün geldim.epeydir giremiyorum özledim sizi:)
bendimahi kuzummm gelmedi di mi kırmızılar :)
ben geldiiiiiiim. benim çalışmalar başladı :) sende durum ne bendimahi? hayırlısı olsun hakkında
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Ramazan bayramınız mübarek olsun. Ben bu ay da geçen ay gibi 3 gün erken hasta oldumnasip artık inşaAllah bidahaki aya olur.
kuzummm hoş geldin özledimmbat 12 ağustos canım bakalım gelecek miiiii
Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
Hoş geldin aramıza inşallah en kısa zamanda hamiş olursun benim de adet sonrası hafif ağrı olur genelde yumurtlama öncesi ve esnasında oluyo benimki, akıntıdan anlıyorumBu arada dun aksam'dan beri sag yumurtaligimda agri var..acaba bu nedendir ki?
ben geldiiiiiiim. benim çalışmalar başladı :) sende durum ne bendimahi? hayırlısı olsun hakkında
kızlar bugün bat günüm ve bugün de idrar testi negatif.
artık umudum kalmadı benim hiç değilse silik bi çizgi gözükürdü olsaydı ama resmen bembeyaz
sanırım artık umut etmenin bir manası yok, hamile değilim işte...
artık umudum kalmadı benim hiç değilse silik bi çizgi gözükürdü olsaydı ama resmen bembeyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?