Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kırmızıyı bir hafta önce bitirdik bayramdan sonra güzel haberler veririm inşallah

bendimahi den çok ben merak ediyorum sonuç olumlu olacak diyorm samyeli sende durum ne

canım ben de hep bel kasık ağrısı olurdu geçen aylar .bu ay bi tık yok ,evdeyim ,hep dinledim kendimi belirti yok ,mutsuzum
bugün sadece göğüslerim çok şiş geldi ucu ,ama sadece bu.başka belirti falan yok

arkadaşım hamile olduğnu hiç anlamamıştı sadece günü geçmiş onun dışında bulantı var ama o üşüttüm sanmıştı belirtisiz de olabilir

alıntı yapmayı unutuyorum ya

Hayirli geceler arkadaslar, size bir sorum olacak.. Adetim gecikmesi tam 5 gün oldu, belirtilerdende sadece kasik agrilari ve bel agrilari var..

Ilk hamileligimde gögüs agrisi, kasik agrisi ve SIK SIK idrara cikardim( Maalesef bebegimin kalbi durdu be kürtajla alindi)

Test yapmaktanda korkuyorum... Ama bel agrilarim kasik agrilarim helede geceleri beni öldürecek sanki... Hic aranizda böyle bir durumla karsilasan varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…