bendimahişim senin belirtiler devam ediyor mu tatlım ,ben sana soruyorum batımz çok yakın senle :)
sen bence hamilesin rahat ol,belirtiler devam ediyorsa
ne bileyim cnm yaa bi oluyo bi olmuyo belirti..
bugün ilk defa koku hassaslığı oldu ama sadece 1 kere devamı gelmedi yani
bugun kırmızı kartı yedım(
tatlımm ben bugün bu karbonat testini yaptım senin dediğin..
öğlen yaptım..
önce köpürmeden dibe gitti sanki ama sonra yüzeyde köpükler oluşturdu..
bardağı elime aldım sallandı tabi daha da köpürdü..
olumsuz olunca hiç mi köpürmüyormuş?
kızllaaarrrr adetini bekleyenler ,hamilelik şüphesi olanlar beni dinleyin :18::18:,yeni bir test yöntemi buldum ,karbonatla yapılıyor,bugün
denedim ben ,siz de deneyin ,boşuna test alıp durdum eşime al diye yalvardım aylarca,artık kendim bi dahaki aylarda denerm iki günde
bir falan
yaaaa yinemiiiiiiiiii(
o psikolojiyi çok iyi biliyorum .her hastAlandğimda artık takmıcam diyorum .olmuyor ki.
ama ben bu ay bayağ taktım gene.takınca olmuyor biliyorum ama evdeyim ,çalışsam belki biraz olsun unuturun ama yok.
kızlaaar ben de üzülücemm bu ay sanırım...
Bugün midem bulanıyor, karnım da bir garip adet olcakmışım gibi ağrı giriyor arada..
bi de göğüslerim daha ağrımaya başladı ama uçlarında pek bi hassasiyet kalmadı..sadece sol göğsümü uç tarafından bastırdığımda çok acıyor...
Benim durumumun genel özeti böyle kızlar..ha bi de akıntım da pek yok az yani..
Mehmetelif üzülme gülüm benim de büyük ihtimal senin gibi iltihap çıkar o yüzdendir şikayetlerim
umudunu kaybetme olumlu düşün canım
Üzülmek yok yeni bir ay yeni bir ümit...Dualarla İnşaAllah
benim yaptığımda köpürmeden çoktü .köpük falan oluşmadı hiç (sallarsan köpurür tatlım :))
idrarının üzerine döktün değilmi .bi çay kaşığı kadar döktüm çöktü..
biraz köpük oluştuysa bigün sonra yine denersin o zaman nasıl olacak bakalım
bendimahişim senin karnının alt kısmı ağrıyor mu
4 aydr ıstıyoruz canım bız bende bıraz stres yapıyorum sanırım.bunu engelleyemıyoruz galıbaelimizden bişey gelmiyor ,nasip .ben bu ay çok dinledim kendimi,çok istedim hamile olmak ama sanırım ben de değilim .
sen kaç aydır istiyorsun canm
aynen canım Gülümse :)) herseyde bır hayır vardır dimi.olsun canım "herşeye rağmen gülümse" :112:
olsun ne yapalım canımız sağolsun
slm şekerler napıyosunuz,yarın memlekete gidiyoruz ,haftaya da tatile gidiyoruz biraz kafam dağılır hiç değilse düşün ,düşün olmuyo
slm şekerler napıyosunuz,yarın memlekete gidiyoruz ,haftaya da tatile gidiyoruz biraz kafam dağılır hiç değilse düşün ,düşün olmuyo
aa gidiyomusun canımmm giremezsin nete o zaman
EVET TATLIM zor olacak girmem ,aklım burda kalacak hep ...ama pc yi de göturcem yanımda girebilirsem giricem fırsatını bulduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?