Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bendimahişim senin belirtiler devam ediyor mu tatlım ,ben sana soruyorum batımz çok yakın senle :)
sen bence hamilesin rahat ol,belirtiler devam ediyorsa

ne bileyim cnm yaa bi oluyo bi olmuyo belirti..
bugün ilk defa koku hassaslığı oldu ama sadece 1 kere devamı gelmedi yani

tatlımm ben bugün bu karbonat testini yaptım senin dediğin..

öğlen yaptım..

önce köpürmeden dibe gitti sanki ama sonra yüzeyde köpükler oluşturdu..

bardağı elime aldım sallandı tabi daha da köpürdü..

olumsuz olunca hiç mi köpürmüyormuş?

benim yaptığımda köpürmeden çoktü .köpük falan oluşmadı hiç (sallarsan köpurür tatlım :))
idrarının üzerine döktün değilmi .bi çay kaşığı kadar döktüm çöktü..
biraz köpük oluştuysa bigün sonra yine denersin o zaman nasıl olacak bakalım
bendimahişim senin karnının alt kısmı ağrıyor mu

nasıl uygulanıyor canım

ben çalışıyorum ama yine aklımda :)) hayırlısı olsun

senin belirtiler iltihap belirtisi değil yalnız.iltihapta sürekli karın ağrısı ve adetten 1 hafta önce filan kahverengi leke gelmeye başlıyor.yani benim öyle oldu en azından :)

evet canım idrarımı kaba aldım üzerine döktüm önce az döktüm dibe gitti sonra yüzeyde köpücükler oluştu beyaz beyaz sonra biraz daha döktüm daha çok köpürdü bi çay kaşığı dökmemişimdir ama az döktüm ben

canım benim çoğunlukla sol olmak üzere nadiren de sağ kasıklarımda ağrı, sızlama oluyor bir de biraz belim ağrıyor tatlım..
göğüslerim de kötüleşti ama bilmem adet geleceeek bilmem bebiş

bi de bugün çok acıkıyorum aklım yiyeceklerde ve tatlılarda

elimizden bişey gelmiyor ,nasip .ben bu ay çok dinledim kendimi,çok istedim hamile olmak ama sanırım ben de değilim .
sen kaç aydır istiyorsun canm
4 aydr ıstıyoruz canım bız bende bıraz stres yapıyorum sanırım.bunu engelleyemıyoruz galıba
olsun canım "herşeye rağmen gülümse" :112:
aynen canım Gülümse :)) herseyde bır hayır vardır dimi.
olsun ne yapalım canımız sağolsun

canımız saolsun calısıp tekrar denerız artık

slm şekerler napıyosunuz,yarın memlekete gidiyoruz ,haftaya da tatile gidiyoruz biraz kafam dağılır hiç değilse düşün ,düşün olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…