• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kırmızıııııııııııı :(((((((( :43:

o psikolojiyi çok iyi biliyorum .her hastAlandğimda artık takmıcam diyorum .olmuyor ki.
ama ben bu ay bayağ taktım gene.takınca olmuyor biliyorum ama evdeyim ,çalışsam belki biraz olsun unuturun ama yok.

kızlaaar ben de üzülücemm bu ay sanırım...:14::14:

kırmızıııııııııııı :(((((((( :43:

o psikolojiyi çok iyi biliyorum .her hastAlandğimda artık takmıcam diyorum .olmuyor ki.
ama ben bu ay bayağ taktım gene.takınca olmuyor biliyorum ama evdeyim ,çalışsam belki biraz olsun unuturun ama yok.

kızlaaar ben de üzülücemm bu ay sanırım...:14::14:

kızlar hayırlısı olsun hep üzülyoruz elde olmadan ama napalım .... herşey olacağına varıyor demek ki bu ay da gelmeyecekmiş henüz zamanı gelmemiş:26:

Bugün midem bulanıyor, karnım da bir garip adet olcakmışım gibi ağrı giriyor arada..
bi de göğüslerim daha ağrımaya başladı ama uçlarında pek bi hassasiyet kalmadı..sadece sol göğsümü uç tarafından bastırdığımda çok acıyor...

Benim durumumun genel özeti böyle kızlar..ha bi de akıntım da pek yok az yani..

Mehmetelif üzülme gülüm benim de büyük ihtimal senin gibi iltihap çıkar o yüzdendir şikayetlerim:5:

umudunu kaybetme olumlu düşün canım:16:

bendimahişim senin belirtiler devam ediyor mu tatlım ,ben sana soruyorum batımz çok yakın senle :)
sen bence hamilesin rahat ol,belirtiler devam ediyorsa :49:

Bugün midem bulanıyor, karnım da bir garip adet olcakmışım gibi ağrı giriyor arada..
bi de göğüslerim daha ağrımaya başladı ama uçlarında pek bi hassasiyet kalmadı..sadece sol göğsümü uç tarafından bastırdığımda çok acıyor...

Benim durumumun genel özeti böyle kızlar..ha bi de akıntım da pek yok az yani..

Mehmetelif üzülme gülüm benim de büyük ihtimal senin gibi iltihap çıkar o yüzdendir şikayetlerim:5:

umudunu kaybetme olumlu düşün canım:16:

canım ınsallah guzel haberler baklıyoruz senden.bende de belırtıler regl olcam yönünde :(

hamilelik belirtisinde karnın alt kısımlarında ağrı oluyormuş .bebek rahme tutunduğu zaman .tüplerden seyahat 4 falan gün sürüyormuş .sonra da rahme düşüyor.o yüzden ağrı varsa bu bi belirti

albenden de okadar bir kırmızı da benden....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ben artık bir süre buralarda olmayacağım kızlar yada olmamaya çalışacağım yoksa sıyırcam..dr.dediğini yapmaya çalışıp o fikri kafamdan atmaya çalışıcam inş yapabilirim..bu bayramda bebiş haberini vermek çok istemiştim ama olmadı:43::43::14::14:

ben artık bir süre buralarda olmayacağım kızlar yada olmamaya çalışacağım yoksa sıyırcam..dr.dediğini yapmaya çalışıp o fikri kafamdan atmaya çalışıcam inş yapabilirim..bu bayramda bebiş haberini vermek çok istemiştim ama olmadı:43::43::14::14:

bende bir süre girmicem cünkü regl tarıhımı uzattıyorum stres yapıyorum en iyisi rahat olmak haklısın canım

kızllaaarrrr adetini bekleyenler ,hamilelik şüphesi olanlar beni dinleyin :18::18:,yeni bir test yöntemi buldum ,karbonatla yapılıyor,bugün

denedim ben ,siz de deneyin ,boşuna test alıp durdum eşime al diye yalvardım aylarca,artık kendim bi dahaki aylarda denerm iki günde
bir falan :34::34:

bende bir süre girmicem cünkü regl tarıhımı uzattıyorum stres yapıyorum en iyisi rahat olmak haklısın canım

aynen bende öne çekiyorum nedense..yok belirtiler yok beklemeler vs.gerçektende stres yapıp zorlaştırıyoruz.inş mutlu haberlerler döneriz:34::34:kendinize iyi bakın kızçelerr :54::54:

üzülmeyin lütfen.bidahaki aya inşallah. rabbim; ''bu ay değil''dedi demek ki hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz :)

Back