bunu düsünmemek elde değil canımaklımızdan çıkmıyor ki. valla en son ne zaman romantizm yasadınız diye sorsan bilmiyorum derim
kesinlikle haklısın! stres yaparak yumurta kalitemizi düşürüyoruz ve en kötüsü bebek için eşimizle birlikte oluyoruz çoğu zaman. takmasak belki o ay hamile kalıcaz ama nasıl takmamayı başarıcaz onu bilmiyorum
yüzde yüz katılıyorum canım sana. düsünmemeliyiz oluruna bırakmalıyız ama bırakamıyoruzz kii :))
Birbirimize destek olmak adına bu başlıkta toplanalım mı arkadaşlar, ne dersiniz?
bunu düsünmemek elde değil canımaklımızdan çıkmıyor ki. valla en son ne zaman romantizm yasadınız diye sorsan bilmiyorum derim
ayy çok güldüm yaaa vallahi aynı şu şu tarihler brlkte olmalıyız dyorum tamam diyo benmkide
kızlar merhaba.aslında tam olarak konu başlığı burası değil ama bu saatte bana cevap verecek bir siz varsınız sanırım.ben dün akşam yazdığım yazıyı yine yazıyorum.
ben yaklaşık 4 yıl yasmin kullandım.2013 haziran sonu doktora gittim ve ilacı bıraktım.doktorum ilaçsız korunmana gerek yok dedi.testlerim ve muaynelerim sonucu da hiçbir sorun çıkmadı.doktora gittikten 2 gün sonra 2 temmuzda regl oldum.hiç şaşmaz reglm.28 günde bir hatta sabah ilk tuvalete çıkışımda olurum.normalde 29 temmuzda regl olmam gerekiyordu.olmadım.bi 10 gün öncesinden bu yana da sağ kasığımda ara ara artan(rahatsız etmeyen) ama hiç geçmeyen bir ağrım var çok hafif.31 temmuzda reglime hiç benzemeyen çok az kahverengi akıntım geldi.ilk gün çok az sürdü geçti.ikinci gün yine ama yine az.3.gün hiç gelmedi diyebilirim.ve bugün yine çok az.ne olduğunu anlayamadım.test yaptım negatif.doktorumu aradım.orda çalışan kız genelde bir iki gün bekleyip öyle randevu veriyoruz böyle durumlarda dedi.ve eğer istersem p.tesi randevu verebileceğini söyledi.nolur yardımcı olun bırakın p.tesiye kadar bir saat bile geçmek bilmiyor.sizce olması gereken regli günümden 3 gün sonra gelen,çok az ama 4 gündür süren,reglimle hiç alakası olmayan bu şey yerleşme kanaması olabilir mi?eğer öyleyse test neden negatif?erken mi yaptım?kafayı yiyeceğim.nolur yardım edin.
kızlar merhaba.aslında tam olarak konu başlığı burası değil ama bu saatte bana cevap verecek bir siz varsınız sanırım.ben dün akşam yazdığım yazıyı yine yazıyorum.
ben yaklaşık 4 yıl yasmin kullandım.2013 haziran sonu doktora gittim ve ilacı bıraktım.doktorum ilaçsız korunmana gerek yok dedi.testlerim ve muaynelerim sonucu da hiçbir sorun çıkmadı.doktora gittikten 2 gün sonra 2 temmuzda regl oldum.hiç şaşmaz reglm.28 günde bir hatta sabah ilk tuvalete çıkışımda olurum.normalde 29 temmuzda regl olmam gerekiyordu.olmadım.bi 10 gün öncesinden bu yana da sağ kasığımda ara ara artan(rahatsız etmeyen) ama hiç geçmeyen bir ağrım var çok hafif.31 temmuzda reglime hiç benzemeyen çok az kahverengi akıntım geldi.ilk gün çok az sürdü geçti.ikinci gün yine ama yine az.3.gün hiç gelmedi diyebilirim.ve bugün yine çok az.ne olduğunu anlayamadım.test yaptım negatif.doktorumu aradım.orda çalışan kız genelde bir iki gün bekleyip öyle randevu veriyoruz böyle durumlarda dedi.ve eğer istersem p.tesi randevu verebileceğini söyledi.nolur yardımcı olun bırakın p.tesiye kadar bir saat bile geçmek bilmiyor.sizce olması gereken regli günümden 3 gün sonra gelen,çok az ama 4 gündür süren,reglimle hiç alakası olmayan bu şey yerleşme kanaması olabilir mi?eğer öyleyse test neden negatif?erken mi yaptım?kafayı yiyeceğim.nolur yardım edin.
hepimiz aynıyız canım :) çarpım tablosu ezberler gibi günleri ezberliyoruz her seyi bıraktık :))
evet evet :)ALLAH'ım bize bekleme gücü,sabrı versin inşallah yada bekletmeden hayırlısıyla tez zamanda bebeklerimizi göndersin :)(amin:)
mrb canım idrar yerine kan testi yaptırman daha mantıklı olur kanda daha çabuk çıkıyor eğer çıkmazsa ultrasonla muayene ederk bir çözm bulur doktor evet yerleşme kanaması da olabilir aynı şeyi ben de yaşadım ama sonradan ben adet gördüm hamilelik istiyor ve buna şartlandıysan beynin bu durumu yönetiyor bie olabilir en güzeli rahat olman doktora gidene kadar gönlünü ferah tut ama kan tahlilini ihmal etme
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi.eğer bu yerleşme kanaması değilse ben de sizler gibi bir sonraki aya bakacağım artık.
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oluyor öle. ama şunu söyleyeyim bu ay olmasan da gebe olmana az kalmış. benim geçen ay adetim bittikten iki gün sonra takrar kanamam geldi, sonra az az olsa da 10 gün kadar sürdü. ama bu ay gebe kaldığımı öğrendim. umarım sen de güzel haberler alırsın
ne kadar duygusal olsam da mantıklı davranmaya çalışıyorum bu konuda canım.hislerimi,gördüğüm o güzel bebek haberini aldığım rüyayı,hamileymişim gibi hissettiğim belirtilerimi bi kenara atıp diyorum ki,ilacı bıraktığım için reglimde böyle farklılıklar olabilir.ama insan bi kere bebek hayali kurunca mantık olmuyor işte.inşallah dediğin gibi bu ay değilsem de en kısa zamanda hamile kalırım.inşallah rabbim hepimizn gönlüne göre verir.çok sağol
canım yarın hemen test yaptır. bazen idrar testlerinde hata oluyor çünkü. insallah hamılesindir :)
sağol canım.test yaptırmayı ben de çok istiyorum ama korkuyorum işte ya hamile değilsem diye. eşim de yarın hemen gidelim diyor.inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
evininçiçeği gelseydi de sorsaydım ona göğüsleri tam olarak nasıldı diye
canım korkacak bisey yokki bunda . rabbim hayırlısı neyse onu versin bizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?