- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
bak açlıktan olabilir tabi :) hayırlsı olsun canım . bende bu ay ümitli değilim. 4. ayda boş olcak malesef
reglin ne zamana canım
normalde 7 sı canım senın ?
2 gündür giremiyorum topiğe nasılsınız bakalım? dün köye kayınvalideme iftara gittik,bu akşamda ben misafir ağırladım çok yoruldum anlıyacağınız :)[/QUOT
slm canım ben buralardayım.iyiym öyle topikleri geziyom
benim 14 ü.sen de belirti var mı ?
Ben bugün bir hata ettim siz etmeyin kızlar.
Evet gittim kan testi yaptırdım.
Sonuç mu? Olumsuz elbette...
Adete 8-9 gün kala kan testine giden yegane insan benim heralde..
Şu an okadar aptal hissediyorum ki kendimi..
Siz siz olun bat ınızı bekleyin kızlar..
Yoksa yazık oluyor paranıza, emeğinize, zamanınıza..
Daha günüm var yükselir belki düşüncesi de cabası...
İyisi mi oturun mutlu mutlu evinizde merakla heyecanla bekleyin..
Benim gibi mutsuz etmeyin durduk yerde kendinizi!!!
Şuan çok acıyorum kendime bugünüme...
merhaba cnm benim eşimde varikosel den ameliyat oldu total sperm sayısı 7200000 iken şimdi 325000000 doktor sende hiç sorun yok eşin dr gitsin demiş yada biraz daha bekleyin tedaviye başlayın demiş. ben hormon testi yaptırdım ve ultrasona da girdim sorun yok. bu ayda hamile kalmasam rahim filmi çektireceğim. ameliyat olalı 4 ay oldu sence 6 aya kadar bekleyeyim yani bu aydan sonra bir ay kadar daha.
dur canım karaları bağlama hemen.adet gelmeden umudu kaybetmek yok! yoksa nasıl destek olucaz birbirimize?
canım karaları bağlamak değil yaptığım doğru bişey değildi sadece bunun farkındayım..
ne bileyim ben de zannetmiyorum artık hamile olduğumu, iltihap var belki..
canım daha önce yazmıstım sana cvp . bence üzülme sıkma canını bunun için
canım karaları bağlamak değil yaptığım doğru bişey değildi sadece bunun farkındayım..
ne bileyim ben de zannetmiyorum artık hamile olduğumu, iltihap var belki..
dur bakalım bi adet olmayı bekle lütfen.umutsuz olma.merak ediyodun en azından onu gidermiş oldun.hem bu ay olmazsa bidahaki ay hamile olursun inşallah.sıkma canını kuzum e mi :)
tamam kuzucuk hayırlısı
tamam kuzucuk hayırlısı
ben geçen ay o kadar ümitlendim ki hamile olduğuma inanacaktım neredeyse ... ama bence bu iş tamamen beyinde bitiyor biz kendimizi şartlandırıyoruz ve ona göre yaşıyoruz oysa herkes artık ne zaman olursa bıraktık herşeyi diyorlar o zaman hamile kalıyorlar düşünmemeliyiz şartlanmamalıyız sadece kendimizce elimizden geleni yapıp hayırlısını isteyip beklemeliyiz
ben geçen ay o kadar ümitlendim ki hamile olduğuma inanacaktım neredeyse ... ama bence bu iş tamamen beyinde bitiyor biz kendimizi şartlandırıyoruz ve ona göre yaşıyoruz oysa herkes artık ne zaman olursa bıraktık herşeyi diyorlar o zaman hamile kalıyorlar düşünmemeliyiz şartlanmamalıyız sadece kendimizce elimizden geleni yapıp hayırlısını isteyip beklemeliyiz
kesinlikle haklısın! stres yaparak yumurta kalitemizi düşürüyoruz ve en kötüsü bebek için eşimizle birlikte oluyoruz çoğu zaman. takmasak belki o ay hamile kalıcaz ama nasıl takmamayı başarıcaz onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?