Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

inşallah.ama bak hamileysen filan öyle bıraıp gitmek yok ben hamile kalana kadar bekliyceksn topikte anlaştık mı

zeynepcim sabredip dua edicez her şey vakti zamanı gelince oluyor,beklememiz lazım demek ki canını sıkma tatlım ben yaşadığım birkaç olaydan sonra hayırlısnı dilemeyi çok güzel öğrendim isyana götürmemeli bizi yaşadıklarımız kafan rahar gönlün ferah olsun canımm

bende hamile kalmak istiyorum daha yenı evlıyız fakat eşimle bir bebiş istiyoruz.. o bebişle ilgilenmek istiyoruz. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

kızlarr kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım maalesef
üzülme canım.desemde boş insan yıkılıyor valla sanırım bende kırmızı kartı yicem

slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. benim bat da 7 agustos.4 aydır deniyoruz ama daha olmadı. insallah bu ay kırmızı kartı görmem
hoşgeldin tatlım hemen hemen aynı zamanda haber alcaz.ama benim umudum kalmadı kesin olcam bebişsiz bir ay daha

ben de öyle düşünüyorum artık canım çünkü kendimdeki değişiklikleri farkediyorum

hadi canım senden hayırlı haberler bekliyoruz inş bebiş vardır

rabbim tabi istediği zaman versin ama kırmızıyı görüncede üzülmemek elde değil canım
hemde hiç değil gerçekten oluruna bırakmak lazım da nerdee.adet bitiminde normalim ovulasyon zamanlarından sonra hemen vücudumu dinlemeler psikl.bellirtiler vs .vs derken yine kırmızı kart yemeler:18::18:

yawrum 14 ağustos
belirti yok ama. zeynepi n dediği gibi umutsuz oldum .şimdiye kadar belirti oluyodu her ay ağrı ,sızı hamileyim diyodum ben de tabi , ama kırmızılar geliyodu gene....duruldum artık oturup beklicem

bazen de belirtiler olmayabiliyormuş bazende adet olucakmış gibi hissedip olmazmışın karmakarışık bir durum.aslında düşünmemek lazım ama elde değilki işteee .inş bebiş vardır sende.ben umudumu kestim bu aydan

hadı hayırlısı olsun canım ınsallah guzel haberler verrsın bızlere.nedense bende olacakmısım gıbı hıssedıyorum kendımı

ınsallah olmazsın canım kısmet hersey bakalaım 7 sını bekleyelım.belirti varmı suan hiç?

inşallah canım tüm bekleyenlerin müjdeli haberleri olsun..bekleyelimde ben daha şimdiden olmuşum gibi akıntı geldimi koşuyorum wc oldummu diyevalla hamilelik belirtisi olarak var olanlar benim hep regly dönemimde olanlar.birtek sağ bacağımda ağrı olduğunda adet olcağımı kesin anlarım oda başladı yaaaaaaallahım inş yanılırım

benimde hiç yazasım yok ama takipteyim.5 ağustos bat.ama olmadı sanırım ((
bu ay adet olursam bir ay hiçbir şekilde hamilelik le ilgili araştırma yazışma vs yapmıcam yapmamaya çalışıcam diyorum ama zor :18::18: olmuyo illa bakıyosun belki diye ama işte böyle de psikolojik olarak yıkılıyoruz

insallah.cnım hemen umıtsızlıge kapılma lutfen.bakalım hersey kısmet tabı.sıkma canını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…