kızlarr kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım maalesef
geldi mi kırmızılar canımm...olsun üzme canını herşeyin bi zamanı var..bebişinin günü gelmemiş dahaa
slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. benim bat da 7 agustos.4 aydır deniyoruz ama daha olmadı. insallah bu ay kırmızı kartı görmem
hoş geldin aramıza canımmbatına az kalmış ne güzel..
hadi hakkında hayırlısı
öyle tatlım hayırlı zamanda gelsin ne yapalım:)ama ben senden umutluyum p.tesi kan testi yaptırsana yaaa...
canım hafta sonu hastanenin oralara gidecektik zaten alışveriş için cumartesi veya pazar..ayy gitmişken mi yaptırsam diyorum
yaptır bence. seninki erken gebelik gibi geliyo bana :)
olsun üzülme tatlım .bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler...beraber beklicez bi dahaki aya beraber ,ben de bişey hissetmiyorum gebelik yok gibi geliyor..
ben de öyle düşünüyorum artık canım çünkü kendimdeki değişiklikleri farkediyorum
bilmemki tatlıcım
bi taraftan da şu geldi aklıma yoksa geçen aydan hamileydim de üstüne mi gördüm diye erken geldi ya belirtiler ama değildir heralde hani olsa olsa erken döllenmiş bebiştir
maşallah gözün aydın cnm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sırada da bendimahi vardırbize da nasip olur inşallah çok güzel haberler bunlar
41 kere maşallah
gerçekten insan neşeleniyor size maşallah bize de inşallah
inşallah.ama bak hamileysen filan öyle bıraıp gitmek yok ben hamile kalana kadar bekliyceksn topikte anlaştık mı
tabi inş. canım benim
hepinizi merak ederim zateenn
bilmemki canım inan hiç böyle ataklar beklemiyordum kendimdee
anlaştık
tabi inş. canım benim
hepinizi merak ederim zateenn
üzülmek yok kafaya takmak yok.her ay rahat oluyoruz stresten uzak duruyoruz.Rabbim şimdi değil dedi demek.e bunda da kesinlikle bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?