bu ay adet olursam bir ay hiçbir şekilde hamilelik le ilgili araştırma yazışma vs yapmıcam yapmamaya çalışıcam diyorum ama zor :18::18: olmuyo illa bakıyosun belki diye ama işte böyle de psikolojik olarak yıkılıyoruz
insallah.cnım hemen umıtsızlıge kapılma lutfen.bakalım hersey kısmet tabı.sıkma canını .
sağol canım..sen ne durumdasın varmı zaman yoksa yaklaştımı ?
canım onu bende denedım ama olmuyor aklmız burda kalıyor :)
kac aydır denıyorsunuz
7 sı benım gunum canım bende de umut yok gıbı. bıde bende myom varzor yanı
sorma ya illa o ne oldu bu neoldu :) ödemeye fatura yetiştirmem lazım ben burda sohbetteeğer adet olursam 5.ay olcak canım
sende denemeler ne zmandır devam:44::44:
benimde aşağı yukarı o zamanı bulur..deme öyle ümitsiz olma hiç belli olmaz.inş bebişin seninledir tatlımbüyükmü bebiş için engel değildir sanırım içini ferah tut inş.adet olmazsın
aynen valla bı oturdummu kalkamıyorum :) bende de 4 ay oldu denemeler bakalım 5. aya gırecem bu ayda olmazsa.
insallah ama ümit yok.rahım duvarındaymıs canım arka kısımda yaklasık 5 cm buyuklugundeymıs
offf bi yandanda işler zor vallavayyyy aynı zamanlama br bakmışın bebişlerde aynı zamanda gelmş peki bilgilendirmiştir seni dr.engel yada değil dedimi sana hiç:44: benimde rahmim tersmiş ama kesinlikle engel değil dedi.eşim sperm sayımı yaptırdı sonuçlar iyi.yumurtlama iyi adet olursam rahim filmi istedi bakalım artık onda da kararsızım tırsıyorum birazcık:18:
inşallah canım inşallahhh :))) ozaman içini rahat tut bol bol çalışınevet aynı zmanD
insallah canım yaaa beraber oluruzkısmet artık.canım doktorum engel degıl dedı ama zor olabılır dedı. deneme yapmalıymısız bol bol:)benımde yumurtalarım felan temız sorun yok
inşallah canım inşallahhh :))) ozaman içini rahat tut bol bol çalışınbi zaman sonra o iş te beni bunaltıyo ama ne yapcan bol mesai şart
aynen bende öyle oluyorum bunalma oluyor napalım artık calısmak sart
öyle öyle olsun artık bebişte biraz mola verelim değilmi
yani :)) ınsallah olurda rahatlarız
son zamanlar hiç geçmiyor yaa :18::18:
inşallah canım inş seninki nazlı değildir de çabuk gelir..eğer adet olursam 5.denememiz olcak
evet gecmıyor olacaksa olsun olmayacaksa yenı bı aya hazırlanalım artık:26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.inş tatlım inşallah bebiş haberleri ile sevincimizi paylaşırızcanım inş olmayızda mutlu haberlerle dönüş yaparız buraya
oyy oyyy heyecan stres bakalım ne olcak..akıntım geliyo çok oldum sanıyorum vakti olmasına rağmen :18::18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.inş tatlım inşallah bebiş haberleri ile sevincimizi paylaşırız
AMİNNNNN İNŞ BEKLENTİLERİMİZ BOŞA ÇIKMASINvalla ya son gunler gecmıyor.bu mubarek ayda hayırlısı olsun bızler ıcın.
yawrum 14 ağustos
belirti yok ama.zeynepi n dediği gibi umutsuz oldum .şimdiye kadar belirti oluyodu her ay ağrı ,sızı hamileyim diyodum ben de tabi , ama kırmızılar geliyodu gene....duruldum artık oturup beklicem [/Q
dur bakalım daha var belli olmaz:)
kimsecikler yok bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?