Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bat pek belli değildi aslında benim. en son 2 temmuzda oldum, ondan sonra temmuz ayı içinde iki kere daha lekelnme gibi adet oldum, az miktarda yani. bu ay çok karışıktı. ve hamile kalmışım :) maşallah deyin nolur :)

maşallah canım allah tamamına erdirsin darısı bizimde başımıza gözün aydın..

maşallah sana allah kucağına almayı nasip etsin :)

topiğimizde ilk hamile haberini sen verdin ben adzeynepten bekliyordum daha belli değil onun da ,sıradak i haberi bekliyoruz ondan da
canım hamiş belirtilerin ilk ne zaman hissettin,ve nelerdi tazecik hamişimize sorayım

maşallah maşallah.bende de lekelenme geldi 2 kere.pazar ve salı.inşallah bat'ı bekliyorum bende

amiiin canım inşallah. inanın bugün hep dua ettim isteyen herkese versin allah. bende 7 ay bekledim, sabredin. moral gerçekten çok çok çok önemli.

benim ara ara lekelenmelerim olunca korktum. anormal bi durum vardı çünkü. ama hamilelik çok da aklıma gelmedi açıkçası. taa ki buraya yazana kadar. ismini hatırlamıyorum ama biriniz bana üstüne görüyo olabilirsin yazdı, sonra test aldık işte.

lekelenme sırasında çok şiddetli sağ kasığım ağrıdı. hatta sokaktaydım. öle kalakaldım yolda. sağ tarafıma bir sancı girdi bacağımı kıpırdatamadım yerinden. ondan sonra daha az şiddette ara ara kasık sancılarım oldu. halsizlik çok var, bide şişkinlik. kilo aldım deyip duruyodum.başka bi belirti yok. ama inannın belirti aramayı bırakmıştım. oluruna bırakınca oluyomuş gerçekten. bi de bol bol dua edin. çünkü onu veren allah. darısı size kızlar :)

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)çok sevindim tebrik ederim:)Allah tamamına erdirsin.eşine haberi nasıl verdin:)

ay çok heyecanlandım.erken döllenmeye benziyor sanki.ben 6 gün önce yapmıştım testi çıkmıştı.şimdi nasıl beklicez:)

bilmemki tatlıcım
bi taraftan da şu geldi aklıma yoksa geçen aydan hamileydim de üstüne mi gördüm diye erken geldi ya belirtiler ama değildir heralde hani olsa olsa erken döllenmiş bebiştir

maşallah gözün aydın cnm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah sırada da bendimahi vardır bize da nasip olur inşallah çok güzel haberler bunlar

41 kere maşallah

ben buralardayım.güzel haberler aldık neşelendim valla:)

gerçekten insan neşeleniyor size maşallah bize de inşallah

canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmm

maşallah maşallah maşallah...Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

bilmemki tatlıcım
bi taraftan da şu geldi aklıma yoksa geçen aydan hamileydim de üstüne mi gördüm diye erken geldi ya belirtiler ama değildir heralde hani olsa olsa erken döllenmiş bebiştir

çok heyecanlandırdın bizi bendimahi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

maşallah sanaaaaa:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…